Şimdi Ara

E350 coupe mi 4 serisimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artıları ve eksileri ile degerlendırirsenız hangısı ağır basar sıze gore?

• E Coupe
    +Mercedes-Benz
    +Mercedes-Benz
    +Mercedes-Benz

Aklıma gelen artılar bu kadar
  • kesinlikle 4 serisi e coupede ruh yok sürüşü çok keyifsiz coupe'de bmw mersodan iyidir
  • adam mercedes E350 coupe'de ruh yok dedi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

adam mercedes E350 coupe'de ruh yok dedi ya

Vallahi dedi.. Du bakiyim.. Gerçekten demiş :D e coupe arabaysa 4 serisi el arabasıdır bmw fanı olarak gönülden söylüyorum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ruh olduğunu iddia edenler hiç e coupe kullandı mı? Ben kullandım araba keyifsiz bu kadar basit bulun bi tanıdıktan kullanın sonra konuşalım.
  • 4 serisi tabiki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 3 serisi mi 5 serisimi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilloo

kesinlikle 4 serisi e coupede ruh yok sürüşü çok keyifsiz coupe'de bmw mersodan iyidir

• E serisi tabiki.Babamda e coupe amg var ruh , surus keyfi , kalite , performans konusmaya bile gerek yok.

• Ha 4 serisi böyle olursa başka!

E350 coupe mi 4 serisimi
     E350 coupe mi 4 serisimi

• arkadaşlar aynı sınıfta bile değiller.. 4 serisi D segmenti coupe bir araç , E coupe ise E segmenti coupe bir araç.. E coupenin rakibi bmw 6 serisidir. 4 coupenin rakibide mersoda c coupe dir.

Tabiki mercedes diyorum..
  • Geçen gün pendikte gördüm bir tane 4 serisi 4.28 di sanırım harika gözüküyordu e coupe daha stabil bir duran bir araç ne yapıcağı belli gibi m4'den sanki çok sürprizler çıkacakmış gibi duruyordu şöyle de diyebiliriz e coupe 35-40 yaş 4 serisi ise 20-27 yaş arasına hitap eden bir araba gibime geliyor
  • alma amacına göre değişir iyi bir şanzıman ve yanlamak istersen 4
    geri kalan herşey için E COUPE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

arkadaşlar aynı sınıfta bile değiller.. 4 serisi D segmenti coupe bir araç , E coupe ise E segmenti coupe bir araç.. E coupenin rakibi bmw 6 serisidir. 4 coupenin rakibide mersoda c coupe dir.

Tabiki mercedes diyorum..

Aslında E coupe, E segment bir coupe değil, W204 C-serisi platformunu kullanıyor, aynı üretim bandından çıkıyorlardı.Tıpkı eskiden CLK serilerinde olduğu gibi. E coupe CLK'nın selefi olarak piyasa sürüldü ve direkt 3 coupe rakibiydi fakat 2011 yılında yine W204 C serisi platformunda C coupe piyasaya sürülünce işler karıştı. Şuan Mercedeste 6 serisinin direkt bir rakibi 6 Grancoupenin rakibi olarak E serisi alt yapısı kullanan CLS ve 6 cabrionun rakibi olarak SL gösterilebilir fakat bir sonraki kasada E-Coupenin E serisi alt yapısı taşıyacağı aşikar.

• NOSCE TE IPSUM kullanıcısına yanıt
    Eger simdi almak icin soruyosan bekle yeni e kasanin coupesini yok oylesine soruyorum diyosan tabiki mercedes

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandeTerim

Eger simdi almak icin soruyosan bekle yeni e kasanin coupesini yok oylesine soruyorum diyosan tabiki mercedes

hocam alınabılır e coupe veya sedan dusunuyoruz 4serisi de ılgımı cekıyor,zaten e serısı olursa 2010-2011, yukarısını dusunmuyorum,dusunemıyorum :D

alıcam dıye konu alınca konu dagılıyor nasıl alıcaksın oyuncagını bıle alamassın vs diye komıklıkler yapıyorlar ondan bu sekılde sordum :) Gercı zaten acele bır durum yok arastırma yapıyorum sadece
  • E coupe daha konforlu 4'e göre, 4 ise daha sportif bir araç. Benim tercihim ise Bmw 4 olurdu, estoril blue.

• NOSCE TE IPSUM kullanıcısına yanıt
    yalnız hocam şunu söyliyim sıfır alıcak olsaydın kesinlikle mercedes e coupe derdim ama 2010-2011 düşünüyosan temiz bulabilirsen al ben florya gülsoyda e coupe görmüştüm oturdum falan baya kurcaladım gerçekten arabaya aşık oldum arabada kendisine bağlayan karakter var ben mercedesim diyo sende benim sahibim der gibi araba yani çok kral bmw içinse abi ben bulaşma derim sonuçta bmw mercedes kadar güven vermiyo çok oyuncak gibi genç apaçi işi gibi geliyo bana mercedes çok karakterli ama bmw sadece bir tasarım
  • M paket x drive bir 4 seseri tercihim olurdu.

• İkiside güzel kaliteli konforlu fakat BMW'nin sürüş keyfini Mercedes dahil hiç bir markada bulamazsınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.