Şimdi Ara

E30'lar hakkında gerçekten bilgisi olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hali hazırda 2010 model iyi kötü bir aracım var fakat bunu ev almak için satmayı düşünüyorum, fakat arabasız da kalmamak istiyorum.O yüzden kasası yürüyeni sağlam bir e30 bulup kullanmak istiyorum, hem ufak ufak keyfime göre toplar sağını solunu yaptırırım çıkar diye düşünüyorum.Ancak e30 ların parçası bulunur mu çok pahalımıdır benzinde yakıtı su gibi içer mi beni yolda felan bırakır mı bunları kestiremiyorum pek.BU Konuda bilgisi olan daha önce e30 kullanmış olan arkadaş varsa biraz bilgi verirse sevinirim.İyi günler.

• Biraz daha makul araçlar düşünün derim. e30 cidden eskidi artık.
  • temizini bulamazsın.
    parçası bulunur. benzinde yakıtı su gibi içer.eski olduğu için ki temizi de çok nadir bulundığından büyük ihtimalle yolda da bırakır.
    şu an alacağın bir e30 a en az 3-5 bin masraf,1-2 hafta zaman harcamalısın ki o araç seni yolda bırakmasın.
  • keko gibi görünmek sorun değil dersen alabilirsin
  • W124 kasa kodlu bir Mercedes E200 alın ömürlük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muqarnas

W124 kasa kodlu bir Mercedes E200 alın ömürlük

Mercedes in hiçbir aracını beğenmiyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Biraz daha makul araçlar düşünün derim. e30 cidden eskidi artık.

Sürüşü keyifli başka ucuz araba var mı ki bu paralara

• Geçen hafta başka bir araç için sanayiye gittik. Dükkanda yatan BMW'yi gösterip, "tavsiye eder misin?" diye sorduk.

"Sanayiyi seviyorsan, usta olmak istiyorsan al. BMW demek; Benimle Masrafa Var mısın demek, hem de çift V ile." dedi. Yine de sen bilirsin :)
  • E30 mu kaldı? Apaçiler 5-6 sene önce hepsini alıp haşat etti.
  • Bildiğim kadarıyla M10,M40 ve M50 kodlu üç motor seçeneği var bunlardan biri sorunluydu ancak hangisi olduğunu tam olarak hatırlamıyorum ellenmemişini bulursanız başınız fazla ağrımaz kekoymuş falanmış bunlara kulak aldırmayın.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-acil-satilik-505983262/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-orjinal-amerikan-versiyon-75-hp-261.000-km-85-model-517921498/detay

• yan yan gider diye biliyorum.

( Alanlar öyle anlattı )

• Parçaları ucuz sürüşü 316dan bahsediyorsaniz keyifsiz en az 320 alınmalı. Yakıtı şehir içi 12 civarı . 325ler yanlış bilmiyorsam sıralı 6 silindirdi

• İlk sahibi bmw ye biner sonra bmw diğer sahiplerine biner diye bir söz var.. Benim başım çok ağırdı hiç bulaşmayın temizi zaten çok pahalı
  • Aynı paralara Alfa Romeo 156 2.0 Twin Spark alın

Alfa kırmızısına boyatın, C görünümlü Alfa jantı alın siyah deri döşeme yeni amblem supersprint egzoz, eibach yay uygulayın, veya e46 BMW alın

Ama e30 almayın

• sadece benzinlisini zor bulursun lpgli kullansan daha iyi. gönül eğlendirmek için kullanılır zaten tam apaçi arabası. olgunsan başka arabalara bak derim

• 35 40dan aşşağı adam akıllı e30 yok çok baktım

• Bende cok dusunuyorum e30 almayi ayni sorular benim kafamda da var

• 3.16 nin 2000 sonrasi olanlar var, onlar tutuluyor.

Yakit olarak 3.20 den az yakiyor alinir ve binilir yurutmesi kolay olur. Tabi temiz ve bakimlisini bulmak lazim , 3 kurus para alip 5 kurusluk arabaya binenlere dikkat edecen.

• E30 degil e90 almak bile agır enayliktir masraftan kurtulamazsin e30 alacagina v8 motorlu mustang al kullan en azindan yaptigin masrafa felan deger gosterisin olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.