Şimdi Ara

E30'lar hakkında gerçekten bilgisi olan var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • E30 degil e90 almak bile agır enayliktir masraftan kurtulamazsin e30 alacagina v8 motorlu mustang al kullan en azindan yaptigin masrafa felan deger gosterisin olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

E30 degil e90 almak bile agır enayliktir masraftan kurtulamazsin e30 alacagina v8 motorlu mustang al kullan en azindan yaptigin masrafa felan deger gosterisin olur

ilk arabamı alacağım zaman v8 m60 motor yüklü bir e30 a binmiştim, harika bir gidişi vardı 300 beygir civarı bir gücü vardı şiir gibi makinaydı.Öyle yalandan egzoz megzoz yoktu hakiki v8 sesi vardı, sahibi arabayı alıp yanımıza gelirken 2 sokak öteden sesi duyuluyordu ama öyle kulak yırtan acıtan bir ses değil bildiğin aslan kükreme sesi :D Makine çok güzeldi ama maalesef ailevi sebeplerden alamadım annem felan korkmuştu ozamanlar biraz delifişek zamanlarımdı dengesiz kullanırım diye düşündü heralde.Neyse o araç olmayınca bende sıradan bir otomobil aldım 2010 model ama asla o aracın verdiği sürüş zevkini keyifi ve mutluluğu yaşatmadı bana.

• sanruf olsaymış ilk araba alınırmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aléister Crowley kullanıcısına yanıt
    Crowley çok ağır konuşmuşsun doğru enayilik sanayiciler bmw den ekmek yiyoruz demekte haklılar ama bakımlısını bulursan baş ağrıtmaz. Genelde serseri,maganda tayfasının oyuncağı oldu. Adamlar tofaştan bmw ve hondaya terfi ettiler. Bizim angara da meşhur bir söz var '' İlk sahibi bmw ye biner,sonrakilere bmw biner ''

Araba donanım olarak fazla dolu değil ve vereceği arızalar belli. Araştırılıp temiz bir e30 denk getilirse alınır. Misali peugeot 106 larda aynı şekilde maskara oldular. Motora ve difransiyele baktırırsın, şase ve kupada düzgünse alınır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.