Şimdi Ara

Sivas Hakkında Bilgisi Olan Var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • antepteyim ve sivas tıp yazdım.arkadaslar içimde hep bir kuşku bar sivas nasıl bir yerdir bilgisi olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • up up

• Sivaslıyım bayramlarda gittiğim kadar biliyorum

• Soğuk

• buz gibi kardeş

• lokumlumarul L kullanıcısına yanıt
    hocam anepte kışın karlı gün sayisi 3 gün en düşük sıcaklık eksi4 falan ve sıcak havayı da çok severim sizce sivasta yapabilir miyim yani alışıyor mu insan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cetveldekidelik C kullanıcısına yanıt
    nasıl hocam okunur mu sizce

• Gelirsen beraber okuruz isim ne

• Sivasta yasiyorum sorularinizi aliyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizde tıp mi yazdınız hocam

• hocam bikac sorum var

1) sıcak yerden geliyorum sayılır eksi30 derecelere falan alışabilir miyim bunu merak ediyorum kışın insanlar dışarı çıkabiliyor mu? :) Ha bir de çok hastalanilir mi bu sogukta

2) Büyük şehirden geliyorum hocam sizce 6 yıl yapılabilir mi burada

3) Doktorlarla görüştüm ben hatay düşünüyordum ve beni sivas konusunda ikna ettiler eğitimi çok iyi hasta portföyü çok geniş hocaları çok kaliteli dediler sizce de oyle mi

4) Sivasta hayat nasıldır pahalılık ucuzluk bakımından birkaç kişi baya pahalı dedi de

• Tip yazdım 4k dan sivaslı olmamda etkili.

Sivas Hakkında Bilgisi Olan Var mı Bu tıp dersliği dun çektim. Ancak bina 1 2 seneye yenilenecekmis. Sivas çokta pahalı değildir gelirsen rahat edersin.

• Hocam soğuktur doğru ama sosyal ortam azdır para biriktirirsin yurtta kalırsan ama yok ev veya özel yurt dersen iligine kadar sömürürler onun dışında şu yaz ayları gelince piknik park vs çoktur gidip kafa dağıtırsin Sivas tip olarak çok yoğun değildir öyle tıklım tıklım doluluk olmaz hasta bakımından o konuda da rahat edersin başka sorun varsa cevaplayım.

• nye kullanıcısına yanıt
    -30 falan olmaz. Sicak yerden geldigin icin sana ilk baslarda soguk gelebilir. Ama alisirsan oyle cok soguk olmaz. Her sene 2-3 hafta soguk olur. O zamanlar zaten brlli sureler disari ciksan fazla hissetmezsin. Ben lisdeyken yemek yemeye giderdim carsiya etkilenmezdim fazla. Ama disarda 2 saatten fazla durdugum zaman ellerim donardi.

İzmire 1 hafta gittim. Bana bambaska bir ulke gibi geldi. Sivas cok gelismis bir yer degil. Kafeler sokagi var. Yeni avm yapildi. İstasyon caddesi var. Birdr pasabahce,kardesler,sicak cermik, soguk cermik gibi piknik alanlari var. Pasabahce hemen hemen her gun dolu olur. Guzelde bir yerdir bence. Yani yanina kizi alsan dolastirsan kimse iplemez. Piknige gotur kizi kimse laf etmez. Belli basli birkac mahalle var cingene, poşa vs. Olur zaten oralarda gecekondu vs. Olur. Yani okuyan birisinin isine yaramaz.

O soru hakkinda fazla bilgim yok.

Ucuz bir yerdir. Zaten her yerde bim,a 101 var. Eko market falan buralarda ucuz. Kucuk alisverisler icin pazaristan,mukas var oralarda ucuz. Uniden carsiya gitmek icin sadece bir tane otobuse binmen yeterli. Kiralar falanda 350-600 arasi degisir. Yurt parasini saymazsak eger 200 lira sana her turlu yeter. Kafeye gidip bir sandvic yiyip bir ayran icsen 7.5 liran gider. Ama bir durum yiyip bir ayran icsen 4 liran(3.5 olan yerlerde var) gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: MvMLegenD

Tip yazdım 4k dan sivaslı olmamda etkili.

Sivas Hakkında Bilgisi Olan Var mı Bu tıp dersliği dun çektim. Ancak bina 1 2 seneye yenilenecekmis. Sivas çokta pahalı değildir gelirsen rahat edersin.

bakalım hocam sınıf arkadası olabiliriz belki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

-30 falan olmaz. Sicak yerden geldigin icin sana ilk baslarda soguk gelebilir. Ama alisirsan oyle cok soguk olmaz. Her sene 2-3 hafta soguk olur. O zamanlar zaten brlli sureler disari ciksan fazla hissetmezsin. Ben lisdeyken yemek yemeye giderdim carsiya etkilenmezdim fazla. Ama disarda 2 saatten fazla durdugum zaman ellerim donardi.

İzmire 1 hafta gittim. Bana bambaska bir ulke gibi geldi. Sivas cok gelismis bir yer degil. Kafeler sokagi var. Yeni avm yapildi. İstasyon caddesi var. Birdr pasabahce,kardesler,sicak cermik, soguk cermik gibi piknik alanlari var. Pasabahce hemen hemen her gun dolu olur. Guzelde bir yerdir bence. Yani yanina kizi alsan dolastirsan kimse iplemez. Piknige gotur kizi kimse laf etmez. Belli basli birkac mahalle var cingene, poşa vs. Olur zaten oralarda gecekondu vs. Olur. Yani okuyan birisinin isine yaramaz.

O soru hakkinda fazla bilgim yok.

Ucuz bir yerdir. Zaten her yerde bim,a 101 var. Eko market falan buralarda ucuz. Kucuk alisverisler icin pazaristan,mukas var oralarda ucuz. Uniden carsiya gitmek icin sadece bir tane otobuse binmen yeterli. Kiralar falanda 350-600 arasi degisir. Yurt parasini saymazsak eger 200 lira sana her turlu yeter. Kafeye gidip bir sandvic yiyip bir ayran icsen 7.5 liran gider. Ama bir durum yiyip bir ayran icsen 4 liran(3.5 olan yerlerde var) gider.

tesekkür ederim hocam. Zaten bu sıralamaya en iyi egitimi veren sivas. Oraya gelicem galiba. Bence şehir olarakta bu sıralamayla gidebilecegim diger illerden daha iyi olur diye düşünüyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

Hocam soğuktur doğru ama sosyal ortam azdır para biriktirirsin yurtta kalırsan ama yok ev veya özel yurt dersen iligine kadar sömürürler onun dışında şu yaz ayları gelince piknik park vs çoktur gidip kafa dağıtırsin Sivas tip olarak çok yoğun değildir öyle tıklım tıklım doluluk olmaz hasta bakımından o konuda da rahat edersin başka sorun varsa cevaplayım.

hocalarını arastıdıgımda herkes cok iyi ögrencilerle gayet iyi ilgileniyorlar egoları cok yok denildi birde cok zorluyorlar mı hocam sivas tıpta
  • Bende inşaat mühendisliği için sivas ve gaziantepi yazmayı düşünüyordum sivas hakkında bunları bildiğim iyi oldu da gaziantep hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz ? Türkiyenin sınırında yer alan bir ilimiz bu sizce sorun oluşturur mu ? Hiç bilmiyorum fikir sahibi olmam açısından yazar mısınız ?
  • Sivasta okursam eger yardim ederim isteyene. Telefon numaranizi ozelden atmaniz yeter. Sehri gezdiririm. Benimde arkadasim olmus olur

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.