Şimdi Ara

e-devlet TTNET ten 67 TL alacaklıymışım, iade ödeme aldım. Siz de kontrol edin (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
32
Favori
19.633
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dsmarttan alacağım varmış fakat sayfa bulunamadı hatası veriyor.Dsmart için işlem yapabilen var mı?

Edit: Buldum.https://www1.dsmart.com.tr/musteri-hizmetleri/borc-alacak-sorgulama şuradan yapabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squixse -- 10 Mayıs 2017; 3:22:28 >
  • Arkadaşlar bu normal mi? Hayatımda ttnet kullanmadım ama benimde borcum gözüküyor 12 TL 12 tlye bir paketleri olduğunuda düşünmüyorum. Aradım dönüş yapacaklarmış
  • Bura sayesinde şunuda görmüş olduk. Hayatımda hiç TTNET kullanmadım ama aktif olan bi abone numaram varmış. ve kardeşimde hayatında hiç internet aboneliği olmadı ama onunda superonline'da bir kaydı çıktı. Acayip :/
  • Sorgulayacamda borçlu çıkartırlar diye korkuyorum kapattırdığım hattım üzetine 3 yıl sonra borç çıkardılar 20 lira bişeydi az birşey ama inat ettim gittim olay çıkarttım benim borcum yoktu hadi vardı diyosanız borcu olan hattı niye kapattınız zamanında diye ardından bağrış çağrış sildiler borcu berbat bir kurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 82 tl ben aldım ttnetten
  • alacaklıyımdır diye girdim paso borç çıktı :P
  • haber edenden Allah razı olsun. turkcell 46,90 tl istedim bile...
  • teşekkürler. kullanırız
  • 67 kuruş alacak çıktı, ibanı yazmak zor geldi :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemkuru

vay canına 2015 den kalma dsmart dan 30,99 lira alacağım varmış. Türkiye' de ilk defa böyle bir olaya şahit oluyorum. müsait bi gün parayı alıyım. gerçi şimdi iki yıldır paranız hesabınızda diyerek 200 - 300 lira heasp işletim ücreti isterlerse şaşırmam :)

kendi sitesine girip IBAN kısmına kendi banka hesabınızı yazıyhorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodoruh

Neden alacaklı çıkıyoruz? Daha doğrusu neye göre?

hattı kapatırken genelde sistemde görünen borç oluyor, güncellemeyi geç yapıyorlar siz fazla para yatırmış oluyorsunuz. sanırım böyle bi olay
  • Avea dan 3,96 Turkcell'den de 8,77 alacaklı çıktım. İade taleplerinde bulundum.

Konu için teşekkürler.
  • Yerinde olsam o parayla kariya giderdim. Yada pavyona git 1 bira ic kalk

• Turkcell işletmecisinde 0 tanesi aktif, 1 tanesi pasif olmak üzere toplam 1 adet abonelik bilginiz bulunmaktadır. Aboneliklerinizin toplam borç tutarı 0,00 TL, toplam alacak tutarı 1,86 TL'dir. Teşekkürler günlük çikolata param çıktı.
  • Vodafone'dan 10 TL alacağım var ama 1 aydır ödemiyolar. BTK'ya şikayet ettim.
  • Teşekkürler TTNET`ten 63 tl alacağım çıktı,e-devlet üzerinden iban ile iade talebinde bulundum.

• Bir yerden alacaklı olsam şaşarım. Kablonete 150tl borcum çıktı
  • 543 Lira alacak gözüküyor babamın adına dur bakalım TTNET verecek mi merak ettim alan var mı harbiden nası yol izlediniz?
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim hem alacak hem borç çıktı annemin hesabında ödemezsek daha sonra bize pahalıya patlar iyi ki bakmışım..
  • 80 TL :))
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.