Şimdi Ara

e-devlet TTNET ten 67 TL alacaklıymışım, iade ödeme aldım. Siz de kontrol edin (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
32
Favori
19.633
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avea dan 11 tane pasif, 3 tane aktif abonelik var deyip 35 lira da borcun var diyor.
    Sistem iyiymiş te, borç yerine 1 kuruş dahi alacak olsa iyiymiş :s

Bu arada 2005 de kapanan hatlarımı bile buldum. Decavu oldum birden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. TTNET'ten 18 TL alacağım varmış.
  • mobil uygulamasında hepsini bir anda sorgulama yokmuş - aldı benden
  • Vodafone'dan 4.25 alacağım varmış. Olay 4.25 olmasında değil sonuçta hakkım olan parayı alacağım. Fakat site sayfası hata veriyor. Şerefsizler kaç gündür iade almaya çalışyorum hala alamadım.
  • boray1 kullanıcısına yanıt
    paranız hesaba yattımı *
  • quote:

Orijinalden alıntı: gskysk

paranız hesaba yattımı *

benimki yattı 2 gün önce
  • 1 haftayı geçti daha yatmadı ttnetten. 15 gün demişlerdi.sizin kaç gun sürdü
  • türk telekom 1 haftadır paramı iade etmiyordu btk ya yazdım 2 gün önce iade etti
  • " kyorhan" arkadaşa teşekkürler ;

ttnetten 24.85 TL alacaklı çıktım :-)

"cuma günü" bihayli dua ve sevap kazandı :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

quote:

Orijinalden alıntı: adivar

vodafonedan alacağım var kaç seferdir deniyorum hep sistem hata veriyor. onların alacağı olsa vermez tabi hata mata.

vodafone hattımı taşımıştım. 3 aydır içinde kalan bakiyeyi iade edemediler

vodafonedan 200 TL alacağım var ocak ayından beri almak için uğraşıyorum ancak her seferinde bir bahane buluyorlar. BTK sitesinden 2 defa şikayette bulundum sonuç bekliyorum.

Bu kadar çamura yatan bir firma görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gskysk

1 haftayı geçti daha yatmadı ttnetten. 15 gün demişlerdi.sizin kaç gun sürdü

benim 2 haftaya yakın sürdü hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenahiz

quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

quote:

Orijinalden alıntı: adivar

vodafonedan alacağım var kaç seferdir deniyorum hep sistem hata veriyor. onların alacağı olsa vermez tabi hata mata.

vodafone hattımı taşımıştım. 3 aydır içinde kalan bakiyeyi iade edemediler

vodafonedan 200 TL alacağım var ocak ayından beri almak için uğraşıyorum ancak her seferinde bir bahane buluyorlar. BTK sitesinden 2 defa şikayette bulundum sonuç bekliyorum.

Bu kadar çamura yatan bir firma görmedim

ben en sonunda iademi alabildim. ama biraz çemkirmeyle oldu. en son arandığımda tekrar cep merkezine gitmemi söylediler. ben de onlara 3 kere cep merkeze gittiğimi, 3 kere fax çektiğimi, 5-6 kere telefonla aradığımı söyledim. kadın tekrar araştırayım dedi ve 3 gün sonra yattı.

ekleme: benim gibi sorunu çözmekte zorlanan varsa. 0 212 367 5000 vodafone'un bu numarasına kimlik fotokopisi ve durumu anlatan bir yazıyla ve imzayla fax yollasın (benden bu istenmişti. 3 kere fax yolladım ama ulaşmadı). bunun yanı sıra vodafone'un internet sitesinden mail atarak (aynı şekilde nufus fotokopisi, imza ve durumu anlatan yazıyı) para iadesi talep edebilirler.

ekleme2: yazıda IBAN no, Hesap no, şube adı da yazmak zorunda. sadece iban yeter demeyin yetmiyormuş, yollamaları için.

eklem3: fax ya da maili yolladıktan sonra 212 367 0000 'ı arayarak mailim geldi mi, fax'ım geldi mi diye sorun, onay alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert6385 -- 16 Nisan 2016; 10:39:49 >

• bana vodafonedan alacağım görünüyor :)
  • vodafonedan 15.93 tl alacağım var ama siteden başvurunca hata veriyor. bi numara verdi oda ücretli ne biçim gsm operatörü bu ya
  • Turk telekomdan 2013ten borc gosteriyor. Ben tum faturalarimi odedim .sitesinden borc sorgulamada bisey cikmiyor.ne sacma bisey ya.

• yaklaşık 6 lira alacağım çıktı, fakat işlem gerçekleşmiyor, yönlendirmede hata veriyor
  • Ne alacak ne verecek var üstüne üstlük kendi adıma olan turksat aboneliği de

Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş.
    Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. işletmecisinde herhangi bir abonelik bilginiz bulunmamaktadır.

böyle diyor . Umarım bir sıkıntı yaratmaz . 2 yıllık müşteriyi adamdan saymıyorlar galiba .
  • baktım borcum varmış sagol
  • ttnet ten 2012 yılından kalma 15.60 lira alacağım varmış bi şansımı deneyeyim dedim.
    yazdım iban nomu 1 hafta geçmeden iade geldi. bence herkes şansını denesin.
  • Evet arkadaşlar bugün d-smart tan alacağım geldi herkes uğraşssın
    http://hizliresim.com/v5Mov6

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.