Şimdi Ara

e-devlet TTNET ten 67 TL alacaklıymışım, iade ödeme aldım. Siz de kontrol edin (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
32
Favori
19.633
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone işletmecisinde 2 tanesi aktif, 2 tanesi pasif olmak üzere toplam 4 adet abonelik bilginiz bulunmaktadır. Aboneliklerinizin toplam borç tutarı 0,00 TL, toplam alacak tutarı 0,43 TL'dir.

Avea işletmecisinde 1 tanesi aktif, 1 tanesi pasif olmak üzere toplam 2 adet abonelik bilginiz bulunmaktadır. Aboneliklerinizin toplam borç tutarı 0,00 TL, toplam alacak tutarı 0,00 TL'dir.

Türk Telekom işletmecisinde 1 tanesi aktif, 0 tanesi pasif olmak üzere toplam 1 adet abonelik bilginiz bulunmaktadır. Aboneliklerinizin toplam borç tutarı 0,00 TL, toplam alacak tutarı 0,00 TL'dir.

TTNET işletmecisinde 1 tanesi aktif, 0 tanesi pasif olmak üzere toplam 1 adet abonelik bilginiz bulunmaktadır. Aboneliklerinizin toplam borç tutarı 55,00 TL, toplam alacak tutarı 0,00 TL'dir.

43 kuruş'da almadım

• turkcellden 1,71 TL alacaklıymışım şimdi onu da talep ettim :D
  • Allah razı olsun borç alacağım derken borcum çıktı.
  • Superonline
    Superonline işletmecisinde 1 tanesi aktif, 0 tanesi pasif olmak üzere toplam 1 adet abonelik bilginiz bulunmaktadır. Aboneliklerinizin toplam borç tutarı 0,00 TL, toplam alacak tutarı 0,00 TL'dir. Detaylı Bilgi

daha önce hiç superonline kullanmadım ki bu nasıl oluyor anlamadım, Turkcell kendisinde hattı olanlara mı açıyor bu aboneliği
  • Borçlu çıktım konu sıcak değil.
  • Teşekkürler. 25 Lira aldım ttnetten :)
  • vay canına 2015 den kalma dsmart dan 30,99 lira alacağım varmış. Türkiye' de ilk defa böyle bir olaya şahit oluyorum. müsait bi gün parayı alıyım. gerçi şimdi iki yıldır paranız hesabınızda diyerek 200 - 300 lira heasp işletim ücreti isterlerse şaşırmam :)
  • Vodafone'dan 58 kuruş alacağım çıktı talep ediyorum sürekli hata veriyor.
  • D Smarttan 10 TL alacağım , Superonline a 400 lira borcum varmış moralim bozuldu akşam akşam. Halbuki Superonline ı bırakalı baya oluyor
  • Alip yiyeli cok oldu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 lira alacağım gözüküyodu sıfırladılar. bi de 5 lira borç takmış.
  • Hiç kullanmadığım bi numara üzerine ki belirttiği tarihlere hiç yakın zamanda türkcell kullanmadım, 2 tl borcum çıktı xD

• Allah razı olsun kardeşim. 91 tl alacağım varmış...
  • Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    TV+ kullanmışsınızdır.
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler ttnet ten 68 tl alacak çıktı ibanı verdik
  • Bende kazanabilmiş miyim ?

e-devlet TTNET ten 67 TL alacaklıymışım, iade ödeme aldım. Siz de kontrol edin
  • Neden alacaklı çıkıyoruz? Daha doğrusu neye göre?
  • islamzeki kullanıcısına yanıt
    evet ondanmış baktım sonra o da salla kazandan bir ay beleş çıktı hemen hesap açılmış
  •  e-devlet TTNET ten 67 TL alacaklıymışım, iade ödeme aldım. Siz de kontrol edin

9 KURUŞ ALACAĞIM VARMIŞ BEYLER

• Turkcell den 1.5 TL alacağım varmış :)

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.