Şimdi Ara

Dyson V15 Detect Absolute 14.999 TL Dyson Türkiye (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.660
Cevap
111
Favori
224.541
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen hocam.

• kizilsultan kullanıcısına yanıt
    Toz benim v15de de vardi, hazneyi cikartip detaylica baktim kir tozu degildi pudra gibiydi, hatta kokladim pudra kokuyordu. Sonra sitesinde destek bolumune baktim orda aciklamalarda ince toz gormeniz normaldir talk (pudra) kullaniliyor yazilmis. Kıl veya baska bisey yoktu ama.

Dyson V15 Detect Absolute 14.999 TL Dyson Türkiye

Bu arada ben ilk aldigimda hic kullanmadan toz haznesini bosaltmak icin kirmizi kolu cektigimde acayip sertti, resmen kirilacak gibiydi hic kolay acilmiyordu. (Kayinvalidem de var onunki yag gibi aciliyor sorunsuz) Aradim musteri hizmetlerini sordum, normal kullandiktan sonra duzelir dediler, zaten detaylica baktigimda haznedeki conta bolumleri yeni oldugu icin yapisiyor ve acilmasini zorlastiriyordi, bende kullanmadan once pudra ile contalarin lastiklerin falan ustune ince bi tabaka surdum ve haznenin acilmasi normale dondu. Kullanimdan sonra duzelecek demeleride o bolumler ince tozla kaplandigi icin bir nevi pudra gorevi goruyor conta uzerinde ve kolay acilmaya basliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 25 Şubat 2023; 1:43:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• crashserkan kullanıcısına yanıt
    İçindekiler kisminda fazla parca gösteriyor ama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bdurmus kullanıcısına yanıt

Hocam koliden çıkarıp dediğiniz toz haznesini boşaltmak için kırmızı kolu çektim yağ gibi çok rahat açıldı. Tekrar koliledim. Gidip mağazadan alacağım en yakın stok gözüken mağaza 230 km uzaklıkta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kizilsultan kullanıcısına yanıt
    Benim contalari guzel pudralamamislar demekki :) cunku arastirdim internette hic bir yerde boyle bi sorun yasayan goremedim :)

• Bir adet dyson alasım var.Yalnız sorum şu V8 'den tabi daha iyi ama yaklasık 7500 tl daha pahalı.Yani 2 V8 fiyatına bir V15 alabiliyorsun.Sizce değer mi?

• Daywalkerrr D kullanıcısına yanıt
    Paran varsa değer.

• bdurmus kullanıcısına yanıt

Hocam hayat hikayemi anlatıyorum gibi olacağım ama hanımın canı sıkıldığını için Çorum'dan kalktık Ankara'ya gittik sırf bunun için. En çok stok gözüken Media Markt'ın bulunduğu AVM'ye gittik. Şansımıza Dyson'ın da standı vardı. Durumu anlattık V15 alacağız dedik. Çektiğim fotoğrafları da gösterdim. Talihsiz bir durum yaşamışsınız vs. Muhtemelen paketleme aşamasında olmuştur vs. Konuşmalarından sonra süpürgeyi alıp döndük. Şuan kesinlikle eminim ki bize siteden gönderilen ürün sorunlu. Mağazadan aldığım ürün gıcır gıcır. Dediğiniz kırmızı kolu çekerken de epey direnç gösterdi.(Siteden gelen yağ gibiydi) Bu arada pudra? olayı da yok. Aksesuarlarıda tertemiz, siteden aldığımız ürünün aksesuarlarında da tozlar vardı ne yazık ki.(Karton korumalarından filan da çıkarmadık üstelik) Belki siteden aldığım süpürge ile de sorun yaşamayacaktım ama o kadar para verince insan cihazı ilk kendi kullansın istiyor.

• hakanberber53 H kullanıcısına yanıt

Fluffy denen başlık yok hocam zemin için

• Arkadaşlar ben v10 aldim lakin tetik bırakınca boing diye ses çıkarıyor sizdede böylemi bilmiyorum ama internette Dyson yabancı sitesinde normal olduğu yazıyor hatta boing etkisi adını vermişler

• crashserkan kullanıcısına yanıt
    Evet normal, ben v10 ve v15 kullandim onlarda vardi muhtemelen tum modellerde vardir. Bazen tetige basip birakiyorum o sesi duymak icin :))

• Daywalkerrr D kullanıcısına yanıt

değmez. v10 her türlü işinizi görür mediamarktte 10k

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Üstad,
    Nasıl? Kullanıyor musunuz?

• metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    Alamadım maalesef. Çok elim gitti geldi.

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Benim de elim, çok gidip geliyor. Fiyat/performans muadili arayışımda var

• metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    Hanım robot istiyor. Yoksa alacaktım. Hatta aldım, fırça yiyince iade ettim. V12 almıştım.

• Bu konu başlığını okudukça, "alsam mı" algısı oluşmaya başladı :)

Elbette kulvarları farklı olmakla birlikte; Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 kullanıcısı birine, v15 veya v12 'yi tavsiye eder misiniz?

Yoksa "bırak paran cebinde kalsın" mı dersiniz..

• jordi J kullanıcısına yanıt

Selamlar

biz animal pro 2 bekliyorduk, bir türlü çıkmadı v15 aldık.

animal pro 2 150aw emiş gücü var

V15 in 240.

arada ciddi fark var ancak ben değiştirmezdim. He satacaksanız animal pro 2’yi satıp alabilirsiniz. Böyle mantıklı olabilir.

arada ciddi fiyat farkı var.

yalnız v15 acayip makineymiş. Lazer başlığı kırabilirsem gizlice kıracağım. Böyle psikoloji bozan parça olamaz. Alıyorum hop arkamı döneyip yerde bişi daha. Almam lazım onu yoksa arkamdan ağlar. Aa sağda da toz düşmüş hazır süpürürken onu da süpüreyim. Aaa evi 2 kere komple süpürmüşüm.

• jordi J kullanıcısına yanıt

Kesinlikle alin hocam. Pişman olmayacaginiza eminim. Ben tetik mekanizması ve cihaz ağırlığı sebebiyle v12 tercih edenlerdenim,siz v15 in artılarını düşünerek kararınızı verirsiniz.

Evde kablolu dyson var cinetic big ball,inanın sadece şarjlı kullanılıyor.koltuk başlıklarıyla çok aksi bir durum.olmadıkça kablolu cikarilmiyor bizim evde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TirelessMidfielder -- 3 Mart 2023; 10:9:36 >
  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt

Benim de aşırı tüy döken bir kedim var. Beyaz :) V15 çok pahalı geliyor sizce ne yapayım hocam ?

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.