Şimdi Ara

düşünce gücüyle yapılabilcekler hakkında düşünceleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar düşünce gücünü birçok insan kullanabiliyor. bu konu hakkında birçok kitap yazıldı (secret vb. gibi).
    birçok teori var düşünürsek olur düşünerek çekebiliriz, düşünerek hastalığmızı yok edebiliriz diye. ( tedavisi olmayan hastalıkların yok olduğu gibi)
    diyelim bunlar tesadüfte ;
    düşünerek kaşık eğebilen, nesneyi yerinden oynatabilen insanlar hakkında ve bu olay hakkında düşünceleriniz nedir ?

(saçma sapan kaşık eğme numaraları var evt ama gerçekten eğbilen belgelenmiş olaylar var bunlardan bahsediyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -s-laughter -- 10 Şubat 2008; 15:34:51 >

• upup
  • Beynin böyle bir gücü vardır bu da kanıtlanmıştır .. Hatta beyinin büyük bir miktarı çok iyi kullanılırsa boyutları çok büyük olmayan nesneleri bile çok rahat hareket ettirebiliriz.
  • 2 olay da doğru.
    öncelikle o sacred değil secret.kitabını okumadım ama filmi izledim.gerçekten hayatıma değişiklikler getirdi
    kaşık eğme olayına da telekinezi deniyor.bi ara onuda denedim ama olmadı
  • helikopter kaldırabiliyorlarmış. gazetede okudum ve bu olayda belgelenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -s-laughter -- 10 Şubat 2008; 15:41:41 >
  • Telekinezi deniyor.(Telekinesis) Düşünce gücüyle nesneye odaklanarak nesneyi hareket ettirebilme. Çalıştım ve yapabiliyorum. Bir silginin üstüne iğne saplıyoruz. Üstüne kağıt koyuyoruz. (Kağıt şemsiyeyi andırır şekilde katlanacak iki ucu birbirine değdirilecek sonra diğer iki ucu değdirilecek). Sonra düşünce gücüyle döndürebiliyoruz. Bunun dışında bulut yoketme, kalp atışını ve nabzı hızlandırıp yavaşlatma yapabiliyorum. Videom var fakat youtubede değil o yüzden koyamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlessness

helikopter kaldırabiliyorlarmış. gazetede okudum ve bu olayda belgelenmiş.

birçok kıyamet alameti görüyoruz bence kıyameti önlüycek insanların bu gücü

Öyle birşey olamaz saçmalamamak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • upload et inndirelim izleyelim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba The Hutt -- 10 Şubat 2008; 15:39:02 >
  • quote:

Kıyamet engellenemez. Kıyameti Allah yaratmıştır. Elbet birgün gelecektir. Bu şekilde düşnmek Allah'a şirk koşmaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenex

Telekinezi deniyor.(Telekinesis) Düşünce gücüyle nesneye odaklanarak nesneyi hareket ettirebilme. Çalıştım ve yapabiliyorum. Bir silginin üstüne iğne saplıyoruz. Üstüne kağıt koyuyoruz. (Kağıt şemsiyeyi andırır şekilde katlanacak iki ucu birbirine değdirilecek sonra diğer iki ucu değdirilecek). Sonra düşünce gücüyle döndürebiliyoruz. Bunun dışında bulut yoketme, kalp atışını ve nabzı hızlandırıp yavaşlatma yapabiliyorum. Videom var fakat youtubede değil o yüzden koyamıyorum.

aslında bi kağıt parçasını hareket ettirmekle daha ağır bi nesneyi hareket ettirmek arasında bi fark olmadığını kağıt oynatmanın palavra olduğunu anlatan bi yazı okumuştum.. ki bunlar çok büyük konsantrasyon ve uzun süreli meditasyon gerektiren şeyler ama elini sallasan telekinezi yapana çarpıyo

• ve her insanda yapabilcek ; nesneleri oynatabilcek güç varmış. sadece farketmek lazımış

@kenex haklısın kendimi yanlış ifade ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -s-laughter -- 10 Şubat 2008; 15:45:15 >
  • hadi bea şimdi elimizi kullanmadan 3* çekebilirmiyiz yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazturk_!_

hadi bea şimdi elimizi kullanmadan 3* çekebilirmiyiz yani

sadece düşünerek orgazm olabilirsin
  • +1

quote:

Orjinalden alıntı: kenex

quote:

Kıyamet engellenemez. Kıyameti Allah yaratmıştır. Elbet birgün gelecektir. Bu şekilde düşnmek Allah'a şirk koşmaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan681 -- 10 Şubat 2008; 15:50:13 >
  • quote:

quote:

düşünerek orgazm edebilirmiyiz bence olayın kilitlendiği noktadır..
  • quote:

quote:

• quote:

quote:

Sen şimdi otur düşünmeye başla. Andropoza girmeden olursun inşallah.

• Telekinesis olayını yapmak istemişimdir fakat benimki bozuk çıktı olmuyor .
  • Düşünce gücü insanın kendisine verebileceği zararı, duyguların gücüsü ise insanın çevresine verebileceği yararı kolaylaştırır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: axi-laz

Düşünce gücü insanın kendisine verebileceği zararı, duyguların gücüsü ise insanın çevresine verebileceği yararı kolaylaştırır...

özetle zararlı diyosun yani
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.