Şimdi Ara

düşünce gücüyle yapılabilcekler hakkında düşünceleriniz ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyin gücü ile ilgili birsürü kitap var.. biraz araştırmıştım daha önce de... Beyin gücü ile yapabileceklerimiz, X-men deki herşeyi hareket ettirebilen kızın yapabileceleriyle aynı heralde
  • Telekinezi kesinlikle ve kesinlikle Doğru Size Yemin Ediyorumki. ampulun üstündeki pipeti çok uzaktan hızla döndürmüştüm ( tabi bunun için 2 hafta çalıştım )
  • modern fizikte böyle saçlaıkların yeri yoktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: command_4

modern fizikte böyle saçlaıkların yeri yoktur.

???

başta kuantum fiziği bunlardan bahsediyo sen bilin de mi gonuşun bilmeden mi gonuşun
  • insan beyni bambaşka bişey.
    bu gücü kullanmaya çalışmak mantıklı bence. bugün gazetede yazı çıkmış bi bayan nesneler hareket ettirebiliyor ve diyork ; bu yetenek herkeste var, sadece keşfetmek açığa çıkarmak lazım.
  • ben çavuşu hareketlendiriyorum şaundaki yeteneğim bu
  • bunu yapabildiğim zaman ilk öss de rekor kırmak olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: AaAhmetT

ben çavuşu hareketlendiriyorum şaundaki yeteneğim bu

• beyin gücü ile adam dövmek mümkünmü
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

Bugün iki olay yaşadım.Berbere gitmiştim burnumun üstüne bir kıl düştü.Huyumdur berbere şunu temizle diyemem.Bende beynimden sürekli 'kaşınma' dedim hakikaten 2-3 dakika sonra kaşınmamaya başladım.Bir de geldikten sonra çok tuvaletim vardı.Acaba bunda da olur mu dedim.Bunda da tuvaletimin geldiğini hissetmedim.Ama nesneleri hareket ettirebilmiş değilim.

mokunu tutmak nezamandan beri telekenis oluyo

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blacksmith

quote:

Orjinalden alıntı: command_4

modern fizikte böyle saçlaıkların yeri yoktur.

???

başta kuantum fiziği bunlardan bahsediyo sen bilin de mi gonuşun bilmeden mi gonuşun

kuantum fiziği ile klasik fizik bir değildir. termodinamik öğrenin öyle gelin.
  • yaaaww aşın bunları ilerleyin artık
  • Benimde merakım var böyle şeylere şu an deniyorum, ama tabi 1 saatte olacak iş değil baya bir emek vermek lazım olabileceğine inanıyorum

Geçen gün rüyama girdi bu olay rüyamda bir nesneye baktığımda onu ileri doğru fırlatıyormuş gibi düşünüyordum ve tüm cisimleri bu yolla fırlatıyordum çok güzel bir duyguydu tabi rüyada Şimdilik rüyada yapıyoruz inşAllah ilerde gerçekten yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Gezer -- 11 Şubat 2008; 23:28:37 >
  • Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Gezer -- 2 Mart 2008; 1:33:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

Benimde merakım var böyle şeylere şu an deniyorum, ama tabi 1 saatte olacak iş değil baya bir emek vermek lazım olabileceğine inanıyorum

Geçen gün rüyama girdi bu olay rüyamda bir nesneye baktığımda onu ileri doğru fırlatıyormuş gibi düşünüyordum ve tüm cisimleri bu yolla fırlatıyordum çok güzel bir duyguydu tabi rüyada Şimdilik rüyada yapıyoruz inşAllah ilerde gerçekten yaparız

termodinamik, termodinamik, termodinamik

1. ve 2. kanunu okuyun lütfen.

•  düşünce gücüyle yapılabilcekler hakkında düşünceleriniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 12 Şubat 2008; 0:20:35 >
  • mesela ben düşünce güçümle bir adamı boğazlayıp havada armut gibi sallandırabiliyorum veya itekliyebiliyorum..

aynı bir jedi gibi güçleri gibi

bakınız bu çalışma ile ilgili bir video çekmiştim

http://www.youtube.com/watch?v=7T5K1aFUspk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 12 Şubat 2008; 1:24:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ^^Chatlak^^

yaaaww aşın bunları ilerleyin artık

Arkadaşım sen niye her konuya aynı şeyi yazıyorsun:D
  • Anlatayım.

İluzyonistlerin kullandığı ıvır zıvırları satan bir dükkan var burada. Ara sıra uğrar bakarım neler var diye.

1. Mesela eğilen bükülen kaşı çatallar; Bilindiği gibi cıva sıvı ve kurşun katı bir metal. İkisini ısıtıp belli bir orantıyla karıştırılıyor. 36 derecede eriyen bir alışım oluşturarak kaşık formunda döküyorlar. Dolayısı ile bu alışım metal oda sıcaklığında katı duruyor ama boğaz kısmını iki parmağımızla ovuşturarak vücut sıcaklığımıza o kısmını getiriyoruz ve o kısımdan cup diye bükülüyor. Mantıksızmı bu? E şimdi bunu bildikten sonra hangisine inanmak daha akılcı.

2. Gözle görülmeyen çok ince polyester ipler var. Yakından bakınca gözlerime inanamadım. Bayada sağlam yani. Acaip bir şey. Hatta 5 metre almıştım zamanında. Arkadaşlarla ruh çağırma işinde fincana bağlamıştım hepisi altına etti O ipi görmeden ne kadar anlatsam inanmassınız ya müthiş bir şey.
    İşte bu rus karınında o çatalı ve gözlüğü oynatması o iple mümkün. Sağ elinin orta parmağına o ipi bağlarsın ve elini çevirdikçe çatalıda masada çevirirsin.
    Sıkıysa o çatalı bir cam kavanozun içine koyalım, kapağını kapatalım ve o şekilde oynatsın.

İnanmayın böyle işlere yaw... David Kopperfield İstanbula geldiğinde bizim ünlüleri gösterisinde kullanmıştı. Yok etmişti falan. Sonra magazinciler sormuştu nasıl yok oldunuz diye. Bizim ünlülerin verdiği cevap aynen şu ''biz gösteriden önce kağıt imzaladık. Şayet işin triğini anlatırsak çok yüksek tazminatlar ödemek zorunda kalırız.'' Olay budur işte. Teknik, trik, fizik ve kimyadan ibaret.

• quote:

Orjinalden alıntı: Bitter

Elinizi pipetin ya da kağıdın dibine getirip hareket ettiğinde telekinezi yaptım demeyin o elini yaklaştıran her insanda oluyor, elektrikle ilgili olması lazım.

Marifet elleri kullanmadan, belli bir uzaklıktan hareket ettirmekte.

Ben ellerimi kullanmadan kağıt parçasıyla aramda 30 cm. varken yapabiliyorum.

Umarım lafın bana değildi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.