yaw 21. yüzyıla girdik hala böyle şeylere inanıyonuz atın şu cahileyet gözlüklerinizi çıkın şu cahiliye döneminden artık batılılaşın artık
ne kadar cahil olduğunu yobaz olduğunu bu msj la belirtmiş oldun. tbr
quote:
Orjinalden alıntı: Acgespell
Bende bazen garip şeyler oluyor ben bile kendimden korkuyom.İnternet kopmuştu ama sürekli kopuyordu anlamadım.İçimden dedim şimdi internet gelicek geldi valla Mesela varmısın yokmusunda adam kutuyu seçiyordu ve bende o kutuya yoğunlaşuyordum gözlerimi kapatıyorum ve içimde bu 500.000 milyar diyordum ve çıkıyordu bende bi sorun mu var acep Ama bunu yaptıktan sonra üstüme sanki bir yük varmış gibi hissediyordum
Telekinezi çok yakın gelecek hakkında beynimizi tetikler. Telekinezi ile uğraşan kişiler bir zaman sonra olacakları önceden tahmin edebilmeye başlarlar.
quote:
Orjinalden alıntı: kenex
quote:
Bende bazen garip şeyler oluyor ben bile kendimden korkuyom.İnternet kopmuştu ama sürekli kopuyordu anlamadım.İçimden dedim şimdi internet gelicek geldi valla Mesela varmısın yokmusunda adam kutuyu seçiyordu ve bende o kutuya yoğunlaşuyordum gözlerimi kapatıyorum ve içimde bu 500.000 milyar diyordum ve çıkıyordu bende bi sorun mu var acep Ama bunu yaptıktan sonra üstüme sanki bir yük varmış gibi hissediyordum
Telekinezi çok yakın gelecek hakkında beynimizi tetikler. Telekinezi ile uğraşan kişiler bir zaman sonra olacakları önceden tahmin edebilmeye başlarlar.
Ciddi misin?
Tahminden kastın tam olarak nedir?
Rüya vs. şeyler mi?
?
quote:
Orjinalden alıntı: JurisHan
quote:
Orjinalden alıntı: kenex
quote:
Ciddi misin?
Tahminden kastın tam olarak nedir?
Rüya vs. şeyler mi?
Birden aklına gelen şeyler. (Sigara içerken babanın geleceğini bilmesi. Benim başıma geldi )
ben çok uğraşıyorum bunlarla telekinezi yapabiliyorum
termodinamik diye bir şey duydunuz mu arkadaşlar hiç ?
ısıyı ve çeşitli enerji biçimleri arasındaki ilişkileri konu alan bilim dalı.
[Deleted by Admins]
Bkz: Quantum Fiziği
Felsefe hocası yaklaşık 1 ay bizi bununla uğraştırdı.
[Deleted by Admins]
quote:
Orjinalden alıntı: yuceeren
çok güzel işte bu enerji dalına göre yoktan enerji varedemezsin insandaki enerji biokimyasaldır elektrige ve ısıya dönüşür ısı kısmı zaten en kalitesiz enerji oldugundan başka birşeye dönüşmez dönüşse de cok verimsizdir elektrik enerjisi ile ise yapsan yapsan manyetik alan meydana getirirsin ki o da zor ve ortaya cıkan manyetik alan gayet yetersiz olacaktır.bunun haricinde kasıgı bükmen için cok cok saglam bir enerji gerekir cünkü kendisinin elastik modulusu gayet yüksektir ve insanda bu bahsedilen büyüklükte enerji barınmaz,kaldı ki gercekten insanlar kasıgı vs. eğmeyi başarabilseydi teknolojinin her alanı gibi önce askeri teknolojide kullanılır en basitinden piyadelerin silahları egilmeye ugraşılırdı bu bakımdan bu tarz safsatalar yerine müspet ilimlere merak sarmanızı tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: can-selcik
quote:
Orjinalden alıntı: yuceeren
termodinamik diye bir şey duydunuz mu arkadaşlar hiç ?
ısıyı ve çeşitli enerji biçimleri arasındaki ilişkileri konu alan bilim dalı.
ben bunun canlı yayında yapıldığını gördüm...
olay gerçek yanii
ben bir kere telekineziye merak sarmıştım.gittim bir ampulün başına açtım avucumu,1-2 dk sonra ampul söner gibi oldu
.voltaj gitmesi gibi.sonra korktum.içeriye gittim
quote:
Orjinalden alıntı: stilll
ben bir kere telekineziye merak sarmıştım.gittim bir ampulün başına açtım avucumu,1-2 dk sonra ampul söner gibi oldu
/>
.voltaj gitmesi gibi.sonra korktum.içeriye gittim
Elinizi pipetin ya da kağıdın dibine getirip hareket ettiğinde telekinezi yaptım demeyin o elini yaklaştıran her insanda oluyor, elektrikle ilgili olması lazım.
Marifet elleri kullanmadan, belli bir uzaklıktan hareket ettirmekte.
[Deleted by Admins]
Bunun olduğu kanıtlanmıştır zaten arkadaşlar. Biraz çalışarak burada inanmayan arkadaşlar bile bir kağıdı hareket ettirebilirler. Ama denemeden burada ileri geri konuşan arkadaşlar bence biraz araştırsınlar bu konuyu. Astral seyahat, duru görü, telekinezi, rüya kontrolü gibi insanın manevi özellikleride vardır. Beyin sinyallerini kontrol eden cihazlar ve gelecekte beyine sinyal göndererek sanal gerçeklik ortamı oluşturmayı düşünen projeler zaten şu anda mevcut. İnsan evrendeki en muhteşem canlıdır. Her ne kadar bazıları bir kaç kelimeye sığdıracak kadar basit görsede insan akıl almaz bir varlıktır.
Zaten bu tarz konular herkesle tartışılarak bir yere varılacak nitelikte değiller. Bundan dolayı aşağıdaki makaleyi okumanızı tavsiye ederim.
BEYNİNİZLE KUMANDA EDİN
Japonlar elektronik aletlerin tek bir tuşa dokunmadan, beyin dalgalarıyla kontrol edilmesini sağlayan bir alet geliştirdi. Hitachi Inc. tarafından geliştirilen "beyin makinesi arabirimi" adlı cihaz, elektronik aletleri tek bir tuşa dokunmadan, yalnızca beyin dalgalarıyla kontrol edebilme imkânı tanıyor. Cihaz, beyindeki kan akışında meydana gelen küçük değişimleri analiz edip aktiviteyi elektrik dalgalarına çeviriyor. Laboratuvar deneylerinde, optik fiber kablolarla bir eşleştirme cihazına bağlı bir kep aracılığıyla, bir bilgisayara bağlı oyuncak trenin hareket etmesi sağlandı. Araştırmada yer alan uzmanlardan Kei Utsugi, trenin hareketini, aklında yaptığı küçük hesapların, beynin problem çözmeyle ilgili ön korteksindeki aktivitenin sağladığını söyledi. Hesap yapıldığında ya da bir şarkı söylendiğinde beynin bu bölgesinin harekete geçtiği ve trenin yürüdüğü, ancak şarkı bittiğinde trenin de durduğu belirtildi. Bu teknolojinin uzaktan kumandaların, bilgisayar klavyelerinin, elektrikli tekerlekli sandalyelerin yerini alabileceği belirtiliyor.
Beyin gücü ve yüz kasları ile video oyunu oynamak
OCZ Technology tarafından geliştirilen ve "beyin dalgaları"yla video oyunları oynayabilmemize olanak sağlayan kontrol cihazı kısa bir süre içerisinde piyasada olacak. İsmi Neural Impulse Actuator olan bir bant ve yardımcı bir fareden oluşan kontrol seti ile, örneğin gözlerimizi sağa ve sola hareket ettirerek oyundaki karakterin de bu yönlerde hareket edebilmesini sağlayacağız. Cihazın tam-fonksiyon çalışan bir prototipi CES 2008'de tanıtıldı. OCZ geliştiricisi Dr. Michael Schuette, USB portu aracılığıyla cihazı bilgisayara bağlamış ve Unreal Tournament III oyununda denemesini yapmış.
Şu anda sadece PC için üretilmesi düşünen cihazın fiyatının ne olacağı ve tam olarak ne zaman piyasaya sürüleceği belli değil. Görünen o ki, artık bazı bilimkurgu filmlerinde gördüğümüz sahneler gerçek olacak ve belki de bu teknoloji sayesinde klavye tuşlarına dokunmadan, sadece düşünerek bir kitap bile yazabileceğiz :) İlgili videolara buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.