Şimdi Ara

düşünce gücüyle yapılabilcekler hakkında düşünceleriniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuanda O Şemsiye Olayını Yapıyorum Oldu Ayrıca Hidrokinesis Yapabilen Varmı?
  • Eğer düşünceyi güc olarak görüyorsanız her şey yapılabilir bu mantığa göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blacksmith

quote:

Orjinalden alıntı: axi-laz

Düşünce gücü insanın kendisine verebileceği zararı, duyguların gücüsü ise insanın çevresine verebileceği yararı kolaylaştırır...

özetle zararlı diyosun yani

yani

• Arkadaş ben ezelden beridir meraklıyım bu işe bir türlü çözemedim .
  • harika bişey ya. müthiş ötesi...
    birkaç zeki çıkar şimdi mıknatıs var orda mıknatıs var diye. bu gerçek olmasa bile belgelenmiş birçok kişi var... ki eminimki bunda da bişey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

Arkadaş ben ezelden beridir meraklıyım bu işe bir türlü çözemedim .

hatun guzelmış benımde dusunclerım ona yogunlaştı

• Bugün iki olay yaşadım.Berbere gitmiştim burnumun üstüne bir kıl düştü.Huyumdur berbere şunu temizle diyemem.Bende beynimden sürekli 'kaşınma' dedim hakikaten 2-3 dakika sonra kaşınmamaya başladım.Bir de geldikten sonra çok tuvaletim vardı.Acaba bunda da olur mu dedim.Bunda da tuvaletimin geldiğini hissetmedim.Ama nesneleri hareket ettirebilmiş değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

Bugün iki olay yaşadım.Berbere gitmiştim burnumun üstüne bir kıl düştü.Huyumdur berbere şunu temizle diyemem.Bende beynimden sürekli 'kaşınma' dedim hakikaten 2-3 dakika sonra kaşınmamaya başladım.Bir de geldikten sonra çok tuvaletim vardı.Acaba bunda da olur mu dedim.Bunda da tuvaletimin geldiğini hissetmedim.Ama nesneleri hareket ettirebilmiş değilim.

Eeee buda birşeydir
  • bende hazırlıklara baslıym.

kadın super oynatıyo ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenex

quote:

Orjinalden alıntı: fearlessness

helikopter kaldırabiliyorlarmış. gazetede okudum ve bu olayda belgelenmiş.

birçok kıyamet alameti görüyoruz bence kıyameti önlüycek insanların bu gücü

Kıyamet engellenemez. Kıyameti Allah yaratmıştır. Elbet birgün gelecektir. Bu şekilde düşnmek Allah'a şirk koşmaktır.

+1
  • Çok iyi olur aslında Star Wars gerçek olur Düşünerek ereksiyon olabiliyorsak orgazmda olabiliriz aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgaCinayetVar -- 10 Şubat 2008; 19:10:56 >
  • bizde melis arkadasımla cok meraklıyız ama böle şeyler yapmamız için beynimiz yetmez sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: T.R.U.G.

bizde melis arkadasımla cok meraklıyız ama böle şeyler yapmamız için beynimiz yetmez sanırım

potansiyel var gibi ...
  • Küçük kağıt parçalarını havaya sürükleyebiliyorum ama çok kısa bir süreliğine
  • quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Küçük kağıt parçalarını havaya sürükleyebiliyorum ama çok kısa bir süreliğine

hadi be etki tepki meselesi desene
  • Peki Telekinezi bir insan üzerinde uygulanabiliyormu.Yani bir insanı düşünce gücümüzle istediğimiz hareketleri yaptırabilirmiyiz.

(Biraz abartmış olabilirim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 10 Şubat 2008; 20:35:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Küçük kağıt parçalarını havaya sürükleyebiliyorum ama çok kısa bir süreliğine

hadi be etki tepki meselesi desene

Pek sanmıyorum

Ama uğraştıktan sonra başım çok ağrıyor.

• Bende bazen garip şeyler oluyor ben bile kendimden korkuyom.İnternet kopmuştu ama sürekli kopuyordu anlamadım.İçimden dedim şimdi internet gelicek geldi valla Mesela varmısın yokmusunda adam kutuyu seçiyordu ve bende o kutuya yoğunlaşuyordum gözlerimi kapatıyorum ve içimde bu 500.000 milyar diyordum ve çıkıyordu bende bi sorun mu var acep Ama bunu yaptıktan sonra üstüme sanki bir yük varmış gibi hissediyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drow.Ranger -- 10 Şubat 2008; 20:40:04 >
  • yaw 21. yüzyıla girdik hala böyle şeylere inanıyonuz atın şu cahileyet gözlüklerinizi çıkın şu cahiliye döneminden artık batılılaşın artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^Chatlak^^

yaw 21. yüzyıla girdik hala böyle şeylere inanıyonuz atın şu cahileyet gözlüklerinizi çıkın şu cahiliye döneminden artık batılılaşın artık

ne kadar cahil olduğunu yobaz olduğunu bu msj la belirtmiş oldun. tbr
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.