Şimdi Ara

düşünce gücüyle yapılabilcekler hakkında düşünceleriniz ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya belgelenmiş olaylar var diyorum hala göz yanıltarak yapıldığnı söylüyorsunuz
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlessness

ya belgelenmiş olaylar var diyorum hala göz yanıltarak yapıldığnı söylüyorsunuz

ya boşver onları kardeş. ben yemin ettim zamanında telekinezi yaptım diye.
    inanan inanır, inanmayan inanmaz
  • command 4 insan beynini ve ruhunu termodinamikle açıklarmısın. termodinamik miş miş
  • belgelenmiş olay yok kanıtlanmışta yok olsaydı o kanıtlayan şu ana kadar zengin olurdu....James Randi(ilizyonist) diye bir adam var doğa üstü becerisini laboratuvar ortamında kanıtlayana sitesinde 1 milyon vereceğini söylüyor... madem bu doğaüstü gücü olanlar yemiyormu katılmak....

sitesi
    http://www.randi.org/research/index.html
  • upup
  • arkadaslar ben uzun süredir bu konu üzerine yoğunlasmıstım kendimi fazla kasıyodum belki başarıyodum ama önemsemiyodum dün gece bu konuyu okuduktan sonra bende bişeyler oldu kendimi heroes de ki hiro nakamuka gibi hisstettim(cvp fazla cıvıdı bu konu ciddi özür dilerim)
    geleim işin janjanlı bölşümüne akşam önüme kağıt parcasını kesip koydum sonra 5 dk falan ona yoğunlastım hareket et die içimden enerji yollayım durdum hedef uçurmaktı ama olmadı sonra amaaan edim olmuyo beceremiyorum dedim ders calısmaya basladım aynı masada sonra aradan 5 dk gecti kağıda bi baktım kağıt 5-6 ileriye gitmiş cok şaşırdım korktum falan ama cok mutlu oldum sonra gece yatarken elimi duvra koydum duvara yoğunlastım duvar gercekten yumusklastı çok mutlu oldum şimdi balkona cıkıp ucmayı denicem

• quote:

Orjinalden alıntı: malty

arkadaslar ben uzun süredir bu konu üzerine yoğunlasmıstım kendimi fazla kasıyodum belki başarıyodum ama önemsemiyodum dün gece bu konuyu okuduktan sonra bende bişeyler oldu kendimi heroes de ki hiro nakamuka gibi hisstettim(cvp fazla cıvıdı bu konu ciddi özür dilerim)
    geleim işin janjanlı bölşümüne akşam önüme kağıt parcasını kesip koydum sonra 5 dk falan ona yoğunlastım hareket et die içimden enerji yollayım durdum hedef uçurmaktı ama olmadı sonra amaaan edim olmuyo beceremiyorum dedim ders calısmaya basladım aynı masada sonra aradan 5 dk gecti kağıda bi baktım kağıt 5-6 ileriye gitmiş cok şaşırdım korktum falan ama cok mutlu oldum sonra gece yatarken elimi duvra koydum duvara yoğunlastım duvar gercekten yumusklastı çok mutlu oldum şimdi balkona cıkıp ucmayı denicem

• ay tutulmasinda pyro yapacam bi bakiyorsunuz Batsu the last water bender diye gazetede adım geciyor aksam pyro deneyecem ya sakin kafa ile bakarsınız kılıç çıkartırım.
    videoyu kesinlikle izleyin.
  • hala telekineziye inanmayanlar var tamam bazi ilizyonistlerin kullandıgı hileler var egilen kasık gibi ama bir kagıt parcasını veya bir pipeti herkes cevirebilir yeterki iyi konsantre olun
    hala inanmadıysanız 23.02.2008 tarihli kanal 1 de yayınlanan mucizeler gecesi programında metal parçaları yutan bir adam vardı o gösterisini yaptıktan sonra oraya katılan konuklardan biri eline parayı düz bir şekilde koydu ve ve beyin gücüyle kağıtı ikiye katlamaya çalıştı kagıtın ucları birbirine yaklastı ama degmedi daha sonra diger elinide yaklastırarak ikiye katladı

programın o kısmını bulabilirsem koyarım buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piramid -- 24 Şubat 2008; 12:15:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: piramid

hala telekineziye inanmayanlar var tamam bazi ilizyonistlerin kullandıgı hileler var egilen kasık gibi ama bir kagıt parcasını veya bir pipeti herkes cevirebilir yeterki iyi konsantre olun
    hala inanmadıysanız 23.02.2008 tarihli fox ta yayınlanan mucizeler gecesi programında metal parçaları yutan bir adam vardı o gösterisini yaptıktan sonra oraya katılan konuklardan biri eline parayı düz bir şekilde koydu ve ve beyin gücüyle kağıtı ikiye katlamaya çalıştı kagıtın ucları birbirine yaklastı ama degmedi daha sonra diger elinide yaklastırarak ikiye katladı

programın o kısmını bulabilirsem koyarım buraya

bu anlattığın saadettin teksoydada gördüm sanki azzzz sonra

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.