Şimdi Ara

düşeş araba nasıl bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
17.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesleğim öğretmenlik ama boş vaktim ve birikmiş biraz param var 25 kadar. düşük fiyatlı araba arıyorum biraz karla satıp paramı değerlendirmek istiyorum. internetten ve pazardan bakıyorum ama bulamıyorum. ya istenilen fiyat kar edemeyeceğim fiyat oluyo yada uygun oluyo tam almaya kalkışıyorum serviste kazalı çıkıyo. bu işi yapanlar nasıl buluyor anlamadım bi sırrı varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneyli -- 12 Şubat 2010; 23:43:29 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Düşeş Araba Nasıl Bulunur?

Araba satın almak önemli bir yatırımdır ve bütçenizi aşmak istemezsiniz. Uygun fiyatlı bir araba bulmak mümkün olsa da, biraz araştırma ve çaba gerektirir.

Ucuz Araba Nasıl Bulunur:

• Sahibinden İlanlarını Kontrol Et: Sahibinden.com gibi platformlarda, genellikle bayilerden daha düşük fiyatlara düşeş arabalar bulabilirsiniz.
    • Otomobil Borsalarına Göz At: Craigslist veya eBay Motors gibi otomobil borsaları, geniş bir düşeş araba envanteri sunar.

Kelepir Araba Nasıl Bulunur:

• Müzayedelere Katıl: Polis müzayedeleri ve sigorta şirketleri müzayedeleri, genellikle piyasa değerinin altında fiyatlarla araçlar sunar.
    • Hasarlı Araba Satıcılarını İnceleyin: Hasarlı arabalar onarıldıktan sonra genellikle daha düşük fiyatlara satılır.

Uygun Araba Nasıl Bulunur:

• Bütçenizi Belirleyin: Ne kadar harcayabileceğinizi belirleyin ve bütçenizi aşmayacak arabalara odaklanın.
    • İhtiyaçlarınızı Dikkate Alın: Ne tür bir arabaya ihtiyacınız olduğunu düşünün: Sedan, SUV veya kamyonet gibi.
    • Araştırma Yapın: Farklı araba modellerini, özelliklerini ve fiyatlarını araştırın.

Düşeş Araba Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Aracı İyice İnceleyin: Aracı satın almadan önce mekanik bir inceleme yaptırın.
    • Geçmişini Kontrol Edin: Aracın kaza geçmişi veya diğer sorunları olup olmadığını kontrol edin.
    • Pazarlık Yapın: Satıcılarla pazarlık yapmaktan çekinmeyin, özellikle de araba düşeş bir fiyatla satılıyorsa.

Araba satın almak zorlu bir süreç olabilir, ancak biraz araştırma ve çabayla bütçenize uygun bir düşeş araba bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Elinde sıcak para varsa çevrende genişse paraya sıkışan birisinden alabilirsin veya icralık araçların olduğu siteler var onlara bir miktar para verip üye olabilir ve icradan araç alabilirsin yoksa pazar- internet boş bırak ticaret yapmayı millet kullanmak için araç almaya çekiniyor bu ortamlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Elinde sıcak para varsa çevrende genişse paraya sıkışan birisinden alabilirsin veya icralık araçların olduğu siteler var onlara bir miktar para verip üye olabilir ve icradan araç alabilirsin yoksa pazar- internet boş bırak ticaret yapmayı millet kullanmak için araç almaya çekiniyor bu ortamlarda.
    şans ve zaman işi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hightech33

şans ve zaman işi...

Alıntıları Göster
    Para kazanmak için sıfır araçlardaki kampanya dönemlerinde arabasını yenilemek için acele satmaya çalışanları tespit etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

Para kazanmak için sıfır araçlardaki kampanya dönemlerinde arabasını yenilemek için acele satmaya çalışanları tespit etmek lazım.

Alıntıları Göster
    kaderinde varsa gelir hintten yemenden, kaderinde yoksa ne gelir elden
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikum

Alıntıları Göster
    Kismet meselesi !
    sokaklardaki araclarin camlarindaki ilanlari ara bence !
    en azindan onalr sahibinden'e en yakin saticilar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Kismet meselesi !
    sokaklardaki araclarin camlarindaki ilanlari ara bence !
    en azindan onalr sahibinden'e en yakin saticilar.

Alıntıları Göster
    Çevren geniş ise denk gelir.Acele etme uygunmuş fiyatı kar ederim diyerekten kontrol etmeden araç alma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç bu fiyata alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikum

Alıntıları Göster
    Bulunduğunuz bölgedeki tamir, servis yerlerini gezdiğinizde bulursunuz mutlaka. O bölgelerde bir kaç kişiyi tanımak yeterli. Kelepir çıkarsa bi alo de bana derseniz bulursunuz bence. Tanıdığınız kişi ile samimi olmanız daha iyidir. Samimi olsunki araba gerçekten temiz ise, ucuz ise size söylesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 13 Şubat 2010; 1:42:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Bulunduğunuz bölgedeki tamir, servis yerlerini gezdiğinizde bulursunuz mutlaka. O bölgelerde bir kaç kişiyi tanımak yeterli. Kelepir çıkarsa bi alo de bana derseniz bulursunuz bence. Tanıdığınız kişi ile samimi olmanız daha iyidir. Samimi olsunki araba gerçekten temiz ise, ucuz ise size söylesin..

Alıntıları Göster
    Sürekli araştıracaksın,bekleyeceksin..

• quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Sürekli araştıracaksın,bekleyeceksin..

Alıntıları Göster
    Hocam bence hiç bulaşmayın bu işlere 300 500 kazanacağız diye elinizdeki paradan da olursunuz bu işi meslek olarak yapmak lazım bir arabayı satarken yalan söyleyemezseniz para kazanamazsınız.Bir arabayı piyasasından en fazla 1000 tl az veya çok para vererek alabilirsiniz aracı alırsınız biraz satışı uzar mtv .muayene .sigorta gibi masraflar çıkar gitti karınız .

Galericiler allayıp pulluyorlar olduğundan farklı gösteriyorlar.

Bunun hırsızlıktan bir farkı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Müşavir75

Hocam bence hiç bulaşmayın bu işlere 300 500 kazanacağız diye elinizdeki paradan da olursunuz bu işi meslek olarak yapmak lazım bir arabayı satarken yalan söyleyemezseniz para kazanamazsınız.Bir arabayı piyasasından en fazla 1000 tl az veya çok para vererek alabilirsiniz aracı alırsınız biraz satışı uzar mtv .muayene .sigorta gibi masraflar çıkar gitti karınız .

Galericiler allayıp pulluyorlar olduğundan farklı gösteriyorlar.

Bunun hırsızlıktan bir farkı yok.

Alıntıları Göster
    Bırakın beyler okadar kolay değil arabadan para kazanmak bunlar eskidendi...

2002 yılında 96 model çift kabin Levend vardı ozaman 4.750 almıştık ozaman piyasasından 1.5 sene sonra 7.200 satmıştık.

Şimdi işin kurtu olacaksın araştıracaksın armut piş ağzıma düş yok. Çevren çok geniş olacak etrafa yaycaksın ancak denk gelirse.

Hocam şimdi arabaya kaR elde edecem gözüyle bakmayın Allah korusun kimsenin anlayamyacağı Kazalı bir araba size denk gelir üzülürsünüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brujeria35

Bırakın beyler okadar kolay değil arabadan para kazanmak bunlar eskidendi...

2002 yılında 96 model çift kabin Levend vardı ozaman 4.750 almıştık ozaman piyasasından 1.5 sene sonra 7.200 satmıştık.

Şimdi işin kurtu olacaksın araştıracaksın armut piş ağzıma düş yok. Çevren çok geniş olacak etrafa yaycaksın ancak denk gelirse.

Hocam şimdi arabaya kaR elde edecem gözüyle bakmayın Allah korusun kimsenin anlayamyacağı Kazalı bir araba size denk gelir üzülürsünüz.

Alıntıları Göster
    Valla ben de çok bakıyorum sahibindene ama bizim gibi bakan kaç kişi var

Geçen 2004 Leon vardı boyasız yazılmış.16.250tl idi.Spirit donanımlı hemde.Aradım daha iyi günler dedim araba satıldı dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mriya

Valla ben de çok bakıyorum sahibindene ama bizim gibi bakan kaç kişi var

Geçen 2004 Leon vardı boyasız yazılmış.16.250tl idi.Spirit donanımlı hemde.Aradım daha iyi günler dedim araba satıldı dedi

Alıntıları Göster
    Bu işler baya zordur öğretmenseniz hele birikiminize yazık olur kolay kazanılmıyor para 2.el piyasası riskli iştir bulaşmayın derim başka işlere bakın daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Bu işler baya zordur öğretmenseniz hele birikiminize yazık olur kolay kazanılmıyor para 2.el piyasası riskli iştir bulaşmayın derim başka işlere bakın daha iyi olur.

Alıntıları Göster
    düşeş araba bulunmaz çünki galericiler ve bu işi ayaktan alsat yapanlar arı gibi çalışıyor piyasada olanlar ya düşeş değil yada sakat
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

düşeş araba bulunmaz çünki galericiler ve bu işi ayaktan alsat yapanlar arı gibi çalışıyor piyasada olanlar ya düşeş değil yada sakat

Alıntıları Göster
    üstelik şu an da 2. eller bol alıcı buluyor kar yapabılecegın bır ortam yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dolmates

üstelik şu an da 2. eller bol alıcı buluyor kar yapabılecegın bır ortam yok

Alıntıları Göster
    ağlayanın malı gülene ..................
  • quote:

Orijinalden alıntı: lexus

ağlayanın malı gülene ..................

Alıntıları Göster
    Sağdan soldan " 3'e aldım 5'e sattım , düşeş araba buluyorum satıyorum vs..." gibi geyiklere aldanma sevgili arkadaşım. Sana çok açık bir şekilde bu işi anlatayım ona göre kendine bu işi yapmayı yakıştırabiliyorsan lafım yok.

Bedava araç bulunmaz, ucuza problemsiz de bulunmaz ! Ucuza problemli , arızalı veya kazalı araç alınır , kilometre saati düşürülür , çizikler rütuşlanır, vs vs...

Sana şöyle anlatayım ; bu işi yapan dünya kadar galerici var , Adamların alacağı arabanın fiyatı dışında hiçbirşeyi umurunda değil, şöyle bir örnek vereyim ben kendi aracımı 2007 'de sattım başına gelenlerden bi pay çıkar kendince;

2005 model Chrysler 300c 'yi 2006 yılında Ankara'daki servise almak için sahibiyle birlikte götürdüm, serviste baktılar ettiler, bana dediler ki araç kusursuz , kaza yok, boya yok, işlem yok, bu aracı gönül rahatlığıyla alın.
    Aracı servise güvenip satın aldım. Aracın km'si 25.000 km idi ben aldığımda. Servis tarafından da kazasız denmişti.

Araca 2 sene kadar bindim, bu süre içinde;
    - aracın sağ alt marşpiyelini baştan sonuna kadar yardım,
    - alt tarafı bozuk bir yolda zemine vurdum, alt taraf muhtemelen hasarlandı,
    - şehir içi trafiğinde taksicinin biri duramayıp arkadan çarptı,
    - şöför tarafından bir tane panel van gelip vurdu, tam şöför kapısından yani aracın sol tarafı haliyle bir sürü işlem gördü.
    - dikiz aynasında kör noktada kalan bir araca ben çarptım, sağ tarafta kapı,çamurluk vs hemen hemen heryer işlem-boya gördü. değişen parçalar oldu vs.
    - arabada sigara içilmemiş muhabbeti var ya; ben deli gibi sigara içtim içinde leş gibi oldu hatta.

Aracı 65.000 km de iken satmaya niyet ettim, aracın bir çok işlemi ve kazası oldugu için biniciye satmak içime sinmiyordu, istanbula gittiğim bir günde galericinin birine çok çok ölü parasına yani 2006 yılında piyasası 75.000 TL iken tam 55.000 TL 'ye bıraktım. Aynı zamanda burda öğrendiğim kadarıyla ben hani Ankara'daki servise aracı baktırmıştım alırken ya hatırladınız mı ? Hani boya bile yoktu araçta, halbuki aracın benden önce de çok büyük bir kazası varmış , tavan bile işlem görmüş. Yani Beni aracı alırken Ankara'daki Chrysler servisi tam anlamıyla satıcıyla anlaşıp dolandırdı !

Sonra internette aracıma girdikleri ilanı gördüm; Araç için yazdıkları şu idi:

Aracın kmsi 35.000 km dir, boyanan parça işlem gören parça yoktur, en ufak kazası yoktur, içinde sigara içilmemiştir.

Yahu ben aracı 65.000 km 'de sattım, ben satarken işlem görmeyen boyanmayan tek bir parça kalmamıştı ! İçinde leş gibi 4 kişi 5 kişi sigara içtik, altını üstünü her yerini vurduk. Benden önceki sahibi de arkadan büyük çaplı kaza yapmış, aynı zamanda dizilere aracı kiraya verdiklerini de öğrendim sonradan.

Bu araç bu kadar yalan hile ve hurdayla muhtemelen garibanın birine bin türlü hevesle biriktirdiği para karşılığında satıldı .............. YAZIK Esnafımıza .....

Şimdi diyeceksin ki arabayı baktıran adam anlar boya var mı yok mu diye, vs adam kendi ağzıyla bana anlattı, diyorki araçta boya kalınlığı farkı anlaşılmasın diye komple zımpara atıyoruz boyayı kazıyoruz , sıfırdan tekrar boyuyoruz, böylelikle parçalar arasında boya kalınlığı farkı kalmıyor.....

Km düşürme işi zaten herkes yapıyor neredeyse,

Vites topuzları değişiyor, direksiyon simitleri deri ise yeniden kaplanıyor, ahşap ise zaten ahşap eskimediği için kolay kolay km'si anlaşılmıyor.

Şimdi soruyu soran arkadaşa cevap veriyorum; EĞER SEN BU SAHTEKARLIKLARIN HEPSİNİ YAPABİLECEK KADAR MİDESİZ VE ADİ İSEN SANA ÇOK EKMEK VAR BU ÜLKEDE, AMA ŞEREF HAYSİYET SAHİBİ BİR İNSAN İSEN BU İŞİ UNUT, 5 KURUŞ PARA KAZANDIRMAZLAR ADAMA DÜRÜSTÇE ARABA ALIP SATARAK

• quote:

Orijinalden alıntı: asoz

Sağdan soldan " 3'e aldım 5'e sattım , düşeş araba buluyorum satıyorum vs..." gibi geyiklere aldanma sevgili arkadaşım. Sana çok açık bir şekilde bu işi anlatayım ona göre kendine bu işi yapmayı yakıştırabiliyorsan lafım yok.

Bedava araç bulunmaz, ucuza problemsiz de bulunmaz ! Ucuza problemli , arızalı veya kazalı araç alınır , kilometre saati düşürülür , çizikler rütuşlanır, vs vs...

Sana şöyle anlatayım ; bu işi yapan dünya kadar galerici var , Adamların alacağı arabanın fiyatı dışında hiçbirşeyi umurunda değil, şöyle bir örnek vereyim ben kendi aracımı 2007 'de sattım başına gelenlerden bi pay çıkar kendince;

2005 model Chrysler 300c 'yi 2006 yılında Ankara'daki servise almak için sahibiyle birlikte götürdüm, serviste baktılar ettiler, bana dediler ki araç kusursuz , kaza yok, boya yok, işlem yok, bu aracı gönül rahatlığıyla alın.
    Aracı servise güvenip satın aldım. Aracın km'si 25.000 km idi ben aldığımda. Servis tarafından da kazasız denmişti.

Araca 2 sene kadar bindim, bu süre içinde;
    - aracın sağ alt marşpiyelini baştan sonuna kadar yardım,
    - alt tarafı bozuk bir yolda zemine vurdum, alt taraf muhtemelen hasarlandı,
    - şehir içi trafiğinde taksicinin biri duramayıp arkadan çarptı,
    - şöför tarafından bir tane panel van gelip vurdu, tam şöför kapısından yani aracın sol tarafı haliyle bir sürü işlem gördü.
    - dikiz aynasında kör noktada kalan bir araca ben çarptım, sağ tarafta kapı,çamurluk vs hemen hemen heryer işlem-boya gördü. değişen parçalar oldu vs.
    - arabada sigara içilmemiş muhabbeti var ya; ben deli gibi sigara içtim içinde leş gibi oldu hatta.

Aracı 65.000 km de iken satmaya niyet ettim, aracın bir çok işlemi ve kazası oldugu için biniciye satmak içime sinmiyordu, istanbula gittiğim bir günde galericinin birine çok çok ölü parasına yani 2006 yılında piyasası 75.000 TL iken tam 55.000 TL 'ye bıraktım. Aynı zamanda burda öğrendiğim kadarıyla ben hani Ankara'daki servise aracı baktırmıştım alırken ya hatırladınız mı ? Hani boya bile yoktu araçta, halbuki aracın benden önce de çok büyük bir kazası varmış , tavan bile işlem görmüş. Yani Beni aracı alırken Ankara'daki Chrysler servisi tam anlamıyla satıcıyla anlaşıp dolandırdı !

Sonra internette aracıma girdikleri ilanı gördüm; Araç için yazdıkları şu idi:

Aracın kmsi 35.000 km dir, boyanan parça işlem gören parça yoktur, en ufak kazası yoktur, içinde sigara içilmemiştir.

Yahu ben aracı 65.000 km 'de sattım, ben satarken işlem görmeyen boyanmayan tek bir parça kalmamıştı ! İçinde leş gibi 4 kişi 5 kişi sigara içtik, altını üstünü her yerini vurduk. Benden önceki sahibi de arkadan büyük çaplı kaza yapmış, aynı zamanda dizilere aracı kiraya verdiklerini de öğrendim sonradan.

Bu araç bu kadar yalan hile ve hurdayla muhtemelen garibanın birine bin türlü hevesle biriktirdiği para karşılığında satıldı .............. YAZIK Esnafımıza .....

Şimdi diyeceksin ki arabayı baktıran adam anlar boya var mı yok mu diye, vs adam kendi ağzıyla bana anlattı, diyorki araçta boya kalınlığı farkı anlaşılmasın diye komple zımpara atıyoruz boyayı kazıyoruz , sıfırdan tekrar boyuyoruz, böylelikle parçalar arasında boya kalınlığı farkı kalmıyor.....

Km düşürme işi zaten herkes yapıyor neredeyse,

Vites topuzları değişiyor, direksiyon simitleri deri ise yeniden kaplanıyor, ahşap ise zaten ahşap eskimediği için kolay kolay km'si anlaşılmıyor.

Şimdi soruyu soran arkadaşa cevap veriyorum; EĞER SEN BU SAHTEKARLIKLARIN HEPSİNİ YAPABİLECEK KADAR MİDESİZ VE ADİ İSEN SANA ÇOK EKMEK VAR BU ÜLKEDE, AMA ŞEREF HAYSİYET SAHİBİ BİR İNSAN İSEN BU İŞİ UNUT, 5 KURUŞ PARA KAZANDIRMAZLAR ADAMA DÜRÜSTÇE ARABA ALIP SATARAK

Alıntıları Göster
    meslektaşız hocam parayı kolay kazanmıyoruz sen beni dinle tanıdıkların varsa dermir al...yazın paran %40 artar..sonra hasatı bekle bugday al...kışın da sat...evel sene %100 e yakın kar verdi.......iki yılda 50 bin yaparsın......:).....urfada işler böyle birikimin varsa ve helalden kazanmak istiyorsan....

• quote:

Orijinalden alıntı: oneyli

mesleğim öğretmenlik ama boş vaktim ve birikmiş biraz param var 25 kadar. düşük fiyatlı araba arıyorum biraz karla satıp paramı değerlendirmek istiyorum. internetten ve pazardan bakıyorum ama bulamıyorum. ya istenilen fiyat kar edemeyeceğim fiyat oluyo yada uygun oluyo tam almaya kalkışıyorum serviste kazalı çıkıyo. bu işi yapanlar nasıl buluyor anlamadım bi sırrı varmı?

Hemşerim korkarım bu yol çok tehlikeli ve dikenli değil kar elindeki parayı da hiç edersin.

arabadan kar etme devirleri öldü.alıp bineceksen ayrı konu bak güzel örnekler verilmiş demir ve buğday gibi daha akla yatkın

yoksa burada hergün bir hüsran haberi okuyoruz veya heberlerden takip ediyoruz.yazık etme kendine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

Orijinalden alıntı: oneyli

mesleğim öğretmenlik ama boş vaktim ve birikmiş biraz param var 25 kadar. düşük fiyatlı araba arıyorum biraz karla satıp paramı değerlendirmek istiyorum. internetten ve pazardan bakıyorum ama bulamıyorum. ya istenilen fiyat kar edemeyeceğim fiyat oluyo yada uygun oluyo tam almaya kalkışıyorum serviste kazalı çıkıyo. bu işi yapanlar nasıl buluyor anlamadım bi sırrı varmı?

Hemşerim korkarım bu yol çok tehlikeli ve dikenli değil kar elindeki parayı da hiç edersin.

arabadan kar etme devirleri öldü.alıp bineceksen ayrı konu bak güzel örnekler verilmiş demir ve buğday gibi daha akla yatkın

yoksa burada hergün bir hüsran haberi okuyoruz veya heberlerden takip ediyoruz.yazık etme kendine.
    300C nin başına gelmedik iş kalmamış...
    Boşverin bu işleri sevgili meslekdaşım. Elinizdekini de kaptırırsınız.
    Benim diş hekimi bir arkadaşım da ucuza pantolon alıp satacağım diye tutturmuştu. Adamın geliri de benim 3-4 katım üstelik.
    Mesleğe girmeden önce ticaret yapmış biri olarak bu gün 45-50 atıl param olsa , hiç riske girmem memleketimde eski bir daire alırım eğitim fak. ne yakın. 450-500 E öğrenciye veririm.
    Karantiii

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.