Şimdi Ara

Dünyanın gelmiş geçmiş en zeki insanı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git

Dünyanın gelmiş geçmiş en zeki insanı

(En Son Oy Tarihi: 7.6.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Bence bu konuda dünyanın en akıllı insanı konuşulmalıydı. Çünkü zekilik farklı akıllılık farklı. Bu insanlar genel olarak zekalarını yüksek seviyede kullanmış akıllı insanlar fakat bu insanlardan zeki insanlar yaşamış veya yaşıyor olabilir. Ama belki de bunu kullanmıyorlar veya biz göremiyoruz.
    profilinizdeki jack nicholson mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del Toro

kanka sana o kadar unut dedik, şimdi son 3 gündür ben geçmişte delirten şeyleri hatırlıyorum keyfim kaçıyor. 4aydır baya huzuru bulmuştum ama aniden geliyor son günlerde.

dünyanın en aşağılık insanları kendi zayıflığını diğerlerine saldırarak örtmeye çalışanlardır.

bu arada prestij filminin etkisiyle tesla dedim. siz ne düşünüyorsunuz hocam?
    unutma çabasının kendisi bir hatırlatıcı

malesef insan zihni çok çok kuvvetli 3 4 yaşından sonraki her şeyi kaydediyor

"dünyanın en aşağılık insanları kendi zayıflığını diğerlerine saldırarak örtmeye çalışanlardır." tabiki öyle zaten sadece bir korkak başkasını korkutmaya çalışır sadece zayıf biri başkasını ezmeye çalışır çünkü ego bir yanılsamadır bir egoyu bir kimliği ayakta tutmak için sürekli onu beslemek gerekir söz gelimi okulda kabadayıysan diğer çocuklara belli aralıklarla bullying yapman gerekir

prestij filmini izlemedim adı yazan kişileri de fazla tanımam ama bendeki cevabı hiçbiri

çünkü hiçbiri benim için öyle çok aman aman şeyler yapmadı teknoloji bilim falan güzel şeylerdir ancak mutlak mutluluk huzur falan sağlayamazlar yani hiçbiri benim en çok değer verdiğim konularda ortaya çok bir şey koymamış insanlar bu konuda batılı filozoflardan da şuana kadar tek beğendiğim sokrates ve bir kaç menkıbesi üzerine kısmen diyojen oldu çoğu insanın bayıldığı filozoflara ben çocuk mu lan bunlar gözüyle bakıyorum çok sığ ve mekanik düşünüyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Bence bu konuda dünyanın en akıllı insanı konuşulmalıydı. Çünkü zekilik farklı akıllılık farklı. Bu insanlar genel olarak zekalarını yüksek seviyede kullanmış akıllı insanlar fakat bu insanlardan zeki insanlar yaşamış veya yaşıyor olabilir. Ama belki de bunu kullanmıyorlar veya biz göremiyoruz.
    Anaları babaları akıl gibi birinci sınıf kavramsallaştırmayı o kadar içini boşaltarak kullandılar ki usavurum sığırlık zannediliyor artık

İronik
  • Del Toro kullanıcısına yanıt
    Evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Smoke Of Many Fires kullanıcısına yanıt
    bunun nesi komik salak.dalga geçeceğine açta oku ufkun açılsın.
  • Entel bir Dantel E kullanıcısına yanıt
    iyide kardeşim adam bütün otoriteler tarafından dünyanın gelmiş geçmiş en büyük bilim adamı ve muciti olarak gösteriliyor.800 patenti var ki bunların hepsini bir kitaba dökmek çok zor.senin şu anda teslayı balon olarak görmenin tek sebebi edison.açık ve net.çünkü Nikola teslanın bütün önemli buluşları edison tarafından engellenmişti.ve ortaya çıkmış olsa bile çoğu edisonun icatı olarak tanıtıldı.günümüzde büyük bir kısmı ortaya çıkan icatları edisonun kullanılmasını engellediği ve sonra kendi buluşuymuş gibi tanıttığı ve öldüğünden sonraki hükümet tarafından el konulan projeleri toplanılsa herhalde yüzlerce bilim adamının bile yapamayacağı çeşitlilikte fazlalıkta icatlar çıkardı.eğer adam ölmeseydi ve otel odasında bulunan projelerini tamamlasaydı şu anda bile dünyanın teknolojisi çok daha farklı olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kılıç Ustası

benim belirlediğim 5 kişi şimdiye kadar zekasıyla en meşhur olmuş insanlar.
    Bilal erdogan hazretleri nerede?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    işte akp zihniyeti
  • Einstein-Tesla kapışır. Reel hayatta ve günlük pratikte ise Tesla çok daha fazla öne çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    bende zaten kaç haftadır adamlara bunu anlatmaya çalışıyorum ama adamlar hala yok newtondu yok Einstein dı diye zırvalamaya devam ediyortamam Newton ve Einstein da çok iyiler ama günümüz dünyasını oluşturan sistemde en çok Nikola teslanın payı vardır.
  • Zeka çok yönlü bir kavramdır. Bu yüzden dünyanın en zeki insanı diye bir şey olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.