Şimdi Ara

Dünyanın gelmiş geçmiş en zeki insanı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Dünyanın gelmiş geçmiş en zeki insanı

(En Son Oy Tarihi: 7.6.2021)
Giriş
    Niye hayata gecirmedi abd projeleri ise yaramiyor mu sanki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kılıç Ustası kullanıcısına yanıt
    "istanbuldaki 99 depremini yaratan haarp deprem silahını icat eden kişi." den sonrasını okumadım. Popüler kültürün esiri olmuşsun ho.
  • Uzumaki D Kurosaki. kullanıcısına yanıt
    çünkü projelerin büyük bir kısmı tamamlanmamıştı.tamamlanmış olanlar ise zaten hayata geçirildi.haarp deprem silahı bu projelerden biri.
  • Elyssium kullanıcısına yanıt
    birader yazının tamamını okumadıysan yazının hepsini değil sadece bir kısmını anlamışsındır.bu yüzdende yanlış mesaj atma olasılığın çok yüksek.tamamını okumadığın bir yazıya niye mesaj atıyorsun?
    Yazıyı okudum. Teslayı severim ama bizim millet çok abartıyor. Bu da teslaya saygı duyan kesimin, bu güruh yüzünden önyargıyla bakmasına sebep oluyor maalesef.
  • Elyssium kullanıcısına yanıt
    tesla sadece türkiyede değil yurtdışındada çok popüler.yaptığı icatlar sonradan anlaşıldığı için 21. yüzyıla kadar diğer bilim adamlarına göre daha az konuşuldu.son 15 yılda ise bütün icatları ve patentleri gün yüzüne çıkarıldığı için icatları ve buluşları kanıtlandığı için o yüzden son zamanlarda bu kadar çok konuşuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

hocam cidden facebook bilim adamı kafasıyla cevap yazma bana git adam gibi araştır

Alıntıları Göster
    newtonu yeterince biliyorum.peki neden Newton kanunu Einstein tarafından yıkıldı? Einstein nasıl Newton kanununu çürüttü?
  • Albert Einstein'in kitabı 》 Tüm zamanların dahisi
    Nikola Teslanin Kitabi 》 Cağın ötesindeki Dahi
    :))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Einstein newtonun neyini çürütmüş acaba söyle de bilelim.
    Newton olmasa Einstein olmazdı. Çok bilgili gibi konuşuyor bir de

• Moving On kullanıcısına yanıt
    Sjsjjsjsjsnsj git YouTube 'a izle o megazekani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Edison varken tesla kim? Ticari zeka döver her şeyi

• Tony Stark?

• Google amcaya gir Einstein newtonu çürüttü yaz karşına bu konuyla ilgili yazılar çıkar.yalnız ilk sayfadaki bütün sitelere girmeni öneririm.çünkü her site Einstein Newton rekabetinden bahsetmiyor.site açıklamalarında görürsün hangi konuya değinildiğini ona göre girersin.bu arada ben hiç bilgiliymiş gibi konuştuğumu düşünmüyorum.sadece Nikola teslanın icatlarını biliyorum.ve ona göre yorum yapıyorum.nikola teslanın patentlerini saymaya kalksak herhalde diğer bilim adamlarının patentlerinden açık ara daha fazladır.bilim ve teknolojiye en çok emek veren insanda yine tesladır.
  • since2002 kullanıcısına yanıt
    eğer bu yazdıkların gerçekse ve kitapsa Nikola teslanınkini nereden alabilirim? adamın hayatını iyice merak etmeye başladım.
    m.kitapyurdu.com
    Kitapyurdu, Kitapla buluşmanın en kolay yolu
    https://m.kitapyurdu.com/index.php?route=products/productdetail&product_id=448559

bunlada sınırli degil

Rönesans dahisi 》 Leonardo davinci kitabi
    aklina gelebilecek her tarihe iz bırakmış insanlarin bilim insanlarinin kitaplarini bulabilirsin.

Einstein'in kitabida var adı 》 Tüm zamanların dahisi

gaelio, sigmeud freud , franz kafka ne ararsan var anlıyacağın

Yav he he tesla tesla aynen. Tesla newtonu görse diz çöker helallik ister. Ne sanıyorsun sen teslayı ? Bilim ve teknolojiye en çok yararı o sağladı diyor bir de :D Git sen türev ve integralin ne olduğunu, neye yaradığını öğren, sonra da kim bulmuş ona bakarsın.
    Newton fiziğin babasıdır babası. Tüm fizikçiler newtona saygı duyar ve kimse de ondan üstünüm demeye cesaret edemez. O zamanın şartlarında kütleçekimi bulan adamdır. Einstein Newton'u tamamen çürütmedi. Newton kütleçekimini, etkilerini o zamanın şartlarıyla buldu. Birbirinden uzaklaşan maddelerin daha az birbirini etkilediğini buldu. Sadece neyin buna sebep olduğu hakkında yanıldı ki bunun hakkında bir fikir ortaya koyması bile muazzam.
    Adama bak Principiayı yazan adamla Teslayı karşılaştırıyor. Komiksin cidden sen kılıçlarla uğraş bu konular sana büyük

• Her ne kadar, Isaac Newton 17. yy'nin büyük bir kaşifi, dehası ve bilim insanı kabul edilse de, evrene ve zamana ilişkin bulgularının geçersiz olduğu ve bizi daha ileriye taşıyamayacağı anlaşılmıştır. Einstein ise gerek evrenin dokusunu açıklama biçimiyle gerekse zaman olgusunu ele alışıyla bizleri kendisine hayran bırakmış, bilimsel gelişmelerin ve uzay çalışmalarının önünü açmıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

ben niye yokum şıklarda
    Çünkü yeterince zeki değilsin.
  • ya sen harbiden salaksın.ulan tesla elektriği icat etti ELEKTRİK ELEKTRİK.günümüzdeki bütün elektrik kaynaklı elektrikle çalışan nesneler aletler hepsi tesla sayesinde var.newton fizikte tesladan daha iyi olabilir ona lafım yok.ama eğer tesla olmasaydı newtonun buluşları newtonun fiziği günümüzde hiç bir işe yaramayacaktı.çünkü günümüzdeki teknoloji çağında günlük hayatta ne varsa %99 u elektrik kaynaklı.fizikte en iyi Newton olabilir.ama mucitlikte yaratıcılıkta hiç bir insan teslayı geçemez.elektrik ise fizikten daha önemlidir.çünkü elektrik olmasa fizik bilgileriyle anca ortaçağ teknolojisinde buluşlar yapılabilir.bu durumda teslayı newtondan daha ön plana çıkarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kılıç Ustası

ya sen harbiden salaksın.ulan tesla elektriği icat etti ELEKTRİK ELEKTRİK.günümüzdeki bütün elektrik kaynaklı elektrikle çalışan nesneler aletler hepsi tesla sayesinde var.newton fizikte tesladan daha iyi olabilir ona lafım yok.ama eğer tesla olmasaydı newtonun buluşları newtonun fiziği günümüzde hiç bir işe yaramayacaktı.çünkü günümüzdeki teknoloji çağında günlük hayatta ne varsa %99 u elektrik kaynaklı.fizikte en iyi Newton olabilir.ama mucitlikte yaratıcılıkta hiç bir insan teslayı geçemez.elektrik ise fizikten daha önemlidir.çünkü elektrik olmasa fizik bilgileriyle anca ortaçağ teknolojisinde buluşlar yapılabilir.bu durumda teslayı newtondan daha ön plana çıkarıyor.
    Harbiden ibretliksin :D
    Öncelikle elektrik icat edilebilecek bir şey değil. Elektrik zaten doğada var olan bir şey ki uzun zamandır biliniyor elektriğin ne olduğu ve evet tesladan önce de elektrik kullanılıyordu.
    Tesla olmasaydı Newtonun buluşları bir işe yaramazdı diyor kafaya gel :D Ulan fizik sadece elektrik mi? Elektrik sadece fiziğin bir alanı. Bunun optiği var dinamiği var dalgaları var. Sen dalga mı geçiyorsun ? Tesla elektriği bulmuşmuş :D Sanki elektrik doğada olmayan icat edilebilecek bir şeymiş gibi.
    Bilir misin bilmem sanayi devrimi diye bir şey var ? 18. Yüzyılda, henüz Tesla doğmamışken başladı ? Aha oradaki makineler falan nasıl yapıldı? Newton başta olmak üzere eski fizikçilerin sayesinde.
    Türev integral dedim. Newton türev integrali bulmasa teknoloji bu kadar gelişir miydi sence ? Git araştır diyorum hala tatava yapıyorsun.
    Teslaya saygımız sonsuz ama Newtonla karşılaştırmak akıllı birinin yapacağı şey değil.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.