Şimdi Ara

Dünyanın gelmiş geçmiş en zeki insanı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Dünyanın gelmiş geçmiş en zeki insanı

(En Son Oy Tarihi: 7.6.2021)
Giriş
  • ibretlik olan sensin bence.şimdiye kadar karşılaştığım bütün insanlar elektriği Nikola teslanın icatı olduğunu söylediler.şimdi dünyadaki herkes elektriğin icat edildiğini söylüyor.şimdi hepsi haksız bir tek sen mi haklısın? yürü git işine.
  • Hicbiri
  • Kılıç Ustası kullanıcısına yanıt
    Ya akıllı arkadaşım benim sen salak mısın ? Arkadaşların da salak herhalde. Çünkü milattan önceki yıllarda statik elektrik bulundu. Daha tesla doğmadan piller, kondansatörler bulundu, hatta ohm yasası tesla doğmadan önce ortaya sürüldü. Zten ohm'a elektriğin babası derler.
    Git araştır lan elektriğin ne olduğunu. Elektrik yapay bir şey mi ? Yıldırım ne birader sen bana onu açıkla. Yıldırım elektrik değil mi ?
    Daha tesla doğmadan önce elektrik ismi bile verilmişti. Benjamin franklin, volta, ohm git araştır bakalım ne yapmış bunlar.
    Her şeye sabrettim ama bu kadarı fazla. Elektriği tesla buldu diyen bir cahille konuşmak akıl dışı.
    http://www.elektrikrehberiniz.com/elektrik/elektrigin-tarihcesi-5062/ Al oku kültürlenirsin. Arkadaşlarına da okut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Git önce liseye geri dön fizik dersi al sonra bir daha tartışalım.

• The Smoke Of Many Fires kullanıcısına yanıt
    pekala diyelim ki elektriği tesla bulmadı.peki tesla olmasaydı elektrik teknolojisi günümüzdeki haline gelebilir miydi? şu anda elektrik kaynaklı bütün buluşlar Nikola teslanın ürünüdür.hatta sırf bu yüzden adama elektriğin tanrısı lakabı takıldı.bilime en çok katkı sağlamış kişi açık ara Nikola tesladır.
    Aynen kardeşim aynen Tesla Allahtır hatta bunu da biliyor muydun ?

• Tesla dediği adam sadece icat yapmış, bir de alternatif akımı bulmuş. Yanlış anlaşılmasın alternatif akım gerçekten çok önemlidir ancak bilime en fazla katkı sağlamış ( hem de açık ara :d) bilimadamı demek bilime hakarettir.
    Newton fiziğin babası.
    Einstein uzay-zaman üzerine birçok çalışma yapmış, atomu parçalamayı başarmış, göreliliği ortaya sürmüş
    Galileo, kepler gibi bilimadamları dünyanın döndüğünü keşfetmiş
    Darwin evrimi keşfetmiş
    Ama en büyük bilimadamı tesla :D yersen.

• İstanbul depremini silah yapti evet, zaten İstanbul'dan fay hatti gecmiyor.
    Senin kafani bulandiran arkadaslarini ya da websitelerini/gruplarini hayatindan cikarmani tavsiye ederim

• Tesla çöpünü neden yüceltiyorsunuz anlamıyorum.
    böyle teslayı küçük düşürerek ne kadar önyargılı ve egolu olduğunu gösteriyorsun.dünyanın gelmiş geçmiş en çok icat yapan günümüzdeki teknolojide en fazla emeği olan insan Nikola tesladır.bu inkar edilemez bir gerçek.hala Newton Einstein dersen edisonun kulu köpeği olmuşsun demektir.çünkü teslanın icatlarının yarısı edison tarafından üstü örtülmüş ve açığa çıkması engellenmiştir.edison olmasaydı şu anda burda malca teslaya hakaret etmezdin.ama olsun sende haklısın.einsteinında newtonunda bilim dünyasında ilk 5 in içinde oldukları bir gerçek.
  • kangaetemo kullanıcısına yanıt
    buyrun bir cahil daha.senin haarp silahından haberin yok galiba? bu silahla bırak depremi hava durumunu iklimleri bile değiştirebilirsin.inanmıyorsan sana resmini atayim.belki daha açıklayıcı olur.
    Dünyanın gelmiş geçmiş en zeki insanı
    tamam dostum devam et boyle

Yav aynen sensin tamam :D Yazmışım orada teslayı küçümsemediğimi hala ne diyor burada.
    Teslanın en büyük buluşu alternatif akımdır, sen daha onun ne işe yaradığını bilmiyorsundur. Emin ol teslanın kim olduğunu, yaptıklarının ne sağladığını senden iyi biliyorum.

• dünyanın en zeki insanı diye bir şey olmaz ,her branş için kendi aralarında sıralama yapılabilir
    her konuda herkesten üstün birisi var mı ?
    teslayı gerçekten iyi bilen bir adam senin söylediklerini söylemez.teslanın en büyük buluşu diye bir şey yoktur.çünkü bütün buluşları farklı alanlardadır.hayatının sonlarına doğru icat ettiği ölüm ışını denilen bir buluşu vardır ki 320 km çapındaki bütün askeri orduları yok edebilecek güçtedir.eğer tesla bu silahın nasıl çalıştığını kağıda döküp anlatsaydı muhtemelen dünyadaki yapılan savaşlar başlamadan biterdi.ama tesla silahın kötü kişilerin eline geçmesinden korktuğu için hiçbir zaman nasıl çalıştığını açıklamadı.hatta bu silah kullanıldığında 1908 de sibiryada 250.000 hektarlık orman 15 megatonluk patlamayla yanarak yok oldu.bunları yapacak bir zeka nasıl oluyorda Einstein dan newtondan daha geride kalıyor anlamış değilim.
    Yahu tipe bak ölüm ışınıymış kim çıkardı bu saçmalıkları ya
    Neyse gereksiz uzadı muhabbet cevap vermezsin umarım
    Teslanın da en büyük buluşu alternatif akımdır. Etrafında gördüğün çoğu şey alternatif akımla çalışır. O kadar.

ulan hem teslayı biliyorum diyorsun hemde daha adamın ölüm ışını icadını bilmiyorsun.hayır yani bilmesem yazmam al sana kapı gibi kaynaklar;
    Korku Bilimi
    Tesla'nın Ölüm Işını (Teleforce) | Korku Bilimi
    https://korkubilimi.com/bilim/teslanin-olum-isini-teleforce.html
    https://indigodergisi.com/2013/12/guney-amerikadaki-gizli-sehir/

Kapı gibi kaynaklar

• kanka sana o kadar unut dedik, şimdi son 3 gündür ben geçmişte delirten şeyleri hatırlıyorum keyfim kaçıyor. 4aydır baya huzuru bulmuştum ama aniden geliyor son günlerde.

dünyanın en aşağılık insanları kendi zayıflığını diğerlerine saldırarak örtmeye çalışanlardır.

bu arada prestij filminin etkisiyle tesla dedim. siz ne düşünüyorsunuz hocam?
  • Bence bu konuda dünyanın en akıllı insanı konuşulmalıydı. Çünkü zekilik farklı akıllılık farklı. Bu insanlar genel olarak zekalarını yüksek seviyede kullanmış akıllı insanlar fakat bu insanlardan zeki insanlar yaşamış veya yaşıyor olabilir. Ama belki de bunu kullanmıyorlar veya biz göremiyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.