ben buffon derimi.Ama elbet casillas diyenler olacaktır(zira başka bir aday görmüyorum).Casillas diyenlere de saygı duyarım.eu2008'de ve bu sezon yaptıklarını gördükten sonra bence de ilerde buffon'dan iyi bir kaleci olabilir(o yolda da ilerlediğini söylemek mümkün).
Van Der Sar
Van der sar'ın yan topları zayıf.Ben komple kalecileri severim Onların da açık ara en iyileri 1.buffon 2.casillas benim için.
Alıntıları Göster
ne biçim konu lem bu
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1C8886619
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
DÜNYANIN EN İYİ KALECİSİ VAN DER SAR DIR TARTIŞMASI OLAMAZ BUNUN TUTTUĞU TOP SAYISI SENEDE ÇÖEKİLEN 31 SAYISINDAN BİLE FAZLADIR KALECİLİĞİ DIŞINDA KARİZMASI YERİ GÖĞÜ İNLETİR O BİR MANCHESTER TANRISIDIR DÜNYANION EN İYİ DEFANSIDA ERİC ABİDALDIR !!! :D
quote:
Orijinalden alıntı: gggddd
DÜNYANIN EN İYİ KALECİSİ VAN DER SAR DIR TARTIŞMASI OLAMAZ BUNUN TUTTUĞU TOP SAYISI SENEDE ÇÖEKİLEN 31 SAYISINDAN BİLE FAZLADIR KALECİLİĞİ DIŞINDA KARİZMASI YERİ GÖĞÜ İNLETİR O BİR MANCHESTER TANRISIDIR DÜNYANION EN İYİ DEFANSIDA ERİC ABİDALDIR !!! :D
Alıntıları Göster
Bence tartışılmaz Casillas
quote:
Orijinalden alıntı: fenerlix07
ne biçim konu lem bu
Yıllara meydan okuyan bir konu. Şu andaki performansıyla Süleymanou da kafaya oynar
Yıllar sonra bu yorumumu okuyanlar vay be demek o zamanlar Süleymanou müthişmiş diyecekler
quote:
Orijinalden alıntı: cscageonly
quote:
Orijinalden alıntı: fenerlix07
ne biçim konu lem bu
Yıllara meydan okuyan bir konu. Şu andaki performansıyla Süleymanou da kafaya oynar
Yıllar sonra bu yorumumu okuyanlar vay be demek o zamanlar Süleymanou müthişmiş diyecekler
Alıntıları Göster
Batuhan Kilic
quote:
Orijinalden alıntı: The Red Fox
Batuhan Kilic
Alıntıları Göster
casillas
hakan arıkan
quote:
Orijinalden alıntı: Bureact
casillas
hakan arıkan
Alıntıları Göster
almunia
quote:
Orijinalden alıntı: quaresma17
almunia
Alıntıları Göster
bi meksikalı kaleci var o çok fena
quote:
Orijinalden alıntı: .Uğur.
bi meksikalı kaleci var o çok fena
Alıntıları Göster
Süleymanu
quote:
Orijinalden alıntı: subsonic
Süleymanu
Alıntıları Göster
1.casillas 2.buffon 3.van der sar
mandanda çok beğendiğim bi kaleci fakat bu 3 ünün arasına ismi geçmez tabiiki
quote:
Orijinalden alıntı: .iLK.
quote:
Orjinalden alıntı: vozer
Arkadaşlar ben Türkiye Ligi haricinde pek ilgilenmem futbol ile. Bu buffon dediğiniz elemanın adını diç duymadım. Demek ki yeterince büyük bir kaleci değil. Örneğin bir Barthes, Schmeichel'in duydum adını çok ama bu elemanı duymadım.
yani kardeş koskoca Buffon'u tanımıyorsan o senin sorunun oluyor. Göreceli bir kavram değil yani kalecilik. Ne demek yeterince büyük değil ?
Bana göre en iyi kaleci Casillas'dır
bence dalga geçiyo eleman
quote:
Orijinalden alıntı: dark alien
quote:
Orijinalden alıntı: .iLK.
quote:
Orjinalden alıntı: vozer
Arkadaşlar ben Türkiye Ligi haricinde pek ilgilenmem futbol ile. Bu buffon dediğiniz elemanın adını diç duymadım. Demek ki yeterince büyük bir kaleci değil. Örneğin bir Barthes, Schmeichel'in duydum adını çok ama bu elemanı duymadım.
yani kardeş koskoca Buffon'u tanımıyorsan o senin sorunun oluyor. Göreceli bir kavram değil yani kalecilik. Ne demek yeterince büyük değil ?
Bana göre en iyi kaleci Casillas'dır
bence dalga geçiyo eleman
Alıntıları Göster
benim favorilerim hugo lloris ve sebastien frey
quote:
Orijinalden alıntı: tahsilat makbuzu
benim favorilerim hugo lloris ve sebastien frey
Alıntıları Göster
Buffon Casillas Cech Akinfeev Lloris Mandanda . . Bla bla bla bla
quote:
Orijinalden alıntı: 1991_genc_06
Bana göre dünyanın en iyi kalecisi Petr Cech'dir.Hatta bir haberde okumuştum.Petr Cech 175 puan ile birinci olmuştu.Buffon ise üçüncüydü.
Alıntıları Göster
Abi Buffon bile dedi ki, artık eskisi kadar iyi değilim. Şuan Serie A'nın en iyi kalecisi Julio Cesar'dır dedi. Herkes Buffon'u eski Buffon zannediyor.
He bana sorarsanız Iker Casillas'tır dünyanın en iyi kalecisi.
quote:
Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt
Abi Buffon bile dedi ki, artık eskisi kadar iyi değilim. Şuan Serie A'nın en iyi kalecisi Julio Cesar'dır dedi. Herkes Buffon'u eski Buffon zannediyor.
Alıntıları Göster
To die Buffon eski performansında değil ama 1e 1 çıkarmada hala ondan iyisi yok. Adam öyle bir şekilde açı kapatıyor ki... Ben de en iyi Casillas diyorum şu an için ama defans oyuncusu olsam kalede Buffon'un durmasını isterdim. (Arkamda durmasını isterdim lafını yazmaya elim gitmedi pek.)
quote:
Orijinalden alıntı: To die
Buffon'un tutup süperim demesini bekleme bence.Adam meslektaşına övgü yaptı o kadar.Eski formu meselesine gelince de ;
Bana göre dünyanın en iyi kalecisi Petr Cech'dir.Hatta bir haberde okumuştum.Petr Cech 175 puan ile birinci olmuştu.Buffon ise üçüncüydü.
Alıntıları Göster
İlker Casillas.
quote:
Orijinalden alıntı: ysff_srdr
İlker Casillas.
Alıntıları Göster
şu anda CASİLLAS BUFFON VAN DER SAR CECH JULİO CESAR VALDES FREY KAMENİ REİNA gibidir.ama 5yıl hatta 2-3yıl sonra yeni jenerasyondan isimler gelecektir. LLORİS AKINFEEV OCHOA MANDANDA(çok beğenmem aslında) VİTO MANNONNE RENE ADLER MİCHEL NUER(yanlış yazmış olabilirim schalkedeki) DİEGO CAVALİERİ(liverpoolda yedekte 3-5yıla geçer kaleye) bunlarda arkadan gelecekler.bana kalsa hepsi rahat büyüklerde oynarlar.
quote:
Orijinalden alıntı: 19941907ekrem
şu anda CASİLLAS BUFFON VAN DER SAR CECH JULİO CESAR VALDES FREY KAMENİ REİNA gibidir.ama 5yıl hatta 2-3yıl sonra yeni jenerasyondan isimler gelecektir. LLORİS AKINFEEV OCHOA MANDANDA(çok beğenmem aslında) VİTO MANNONNE RENE ADLER MİCHEL NUER(yanlış yazmış olabilirim schalkedeki) DİEGO CAVALİERİ(liverpoolda yedekte 3-5yıla geçer kaleye) bunlarda arkadan gelecekler.bana kalsa hepsi rahat büyüklerde oynarlar.
Alıntıları Göster
2004'ün konusu.
quote:
Orijinalden alıntı: 19941907ekrem
Reina? Adam kova olmasa geçen sene Barça'nın karşısına Liverpool çıkacaktı. Ligde bir ara her şutu yediği için L'Pool 9 puan alması gerekirken 3 puan alıp şampiyonluğu kaptırdı. Reina sçış döneminde geçen sezondan itibaren. Bir de Valdes var tabii o isimlerinde yanında ne işi var diye...