Şimdi Ara

Dünyanın en iyi kalecisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
61.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ŞU ZAMANDA BUFFFON AMA GELECEKTE PETR CECH(CHELSEANIN KALECİSİ)
  • quote:

tartışmaya bile gerek yok tabikide barthez

dışarı çıkan penaltıyı kendi kurtarmış havalarına girip zevkten dört köşe olan biri barthez adam bir zamanlar süper kaleciydi
    iyi gidiyordu ama çöküşe geçti.
    en iyi kaleci(ler) dino zoff oliver kahn buffon
  • quote:

dışarı çıkan penaltıyı kendi kurtarmış havalarına girip zevkten dört köşe olan biri barthez adam bir zamanlar süper kaleciydi
    iyi gidiyordu ama çöküşe geçti.
    en iyi kaleci(ler) dino zoff oliver kahn buffon

barthez hakkında iyi bir araştırma yap
  • dida
  • 1-petr cech ikincisi 91 puan alan dida üçüncüsü buffon dördüncüsü van der sar
  • 1-DİDA
    2-Buffon
  • Fenerbahçe maçlarını saymazsanız Mondragon,fener maçlarını sayarsanız mondrag6
  • PETER CECH İN KURTARISLARINI GÖRÜN ARKADASLAR RONALDİNHO FRRİK KURTARDIİ... http://youtube.com/watch?v=7MZG3ypT2Rs
  • tabiki buffon.

• buffon tafarel bence
  • bence dünyanın en iyi kalecisi buffon 2.lehmaan
  • türkcell süper ligin en iyi kalecisi hakan arıkan ispanya liginin casillas almanya ligininki oliver kahn italiya liginin buffon ingiltereninki van der sar dünyanın en iyi kalecisi buffon lehmann casillas değil VAN-DER-SAR
  • YA ABİ TÜRKİYEDEN İSİM SÖYLİCEKSENİZ RÜŞTÜ FİLAN DİİL.SERDARAVRUPADA İSE ŞU AN 2. BAHARINI YAŞAYAN VAN DER SAAR
  • peter cech dunyanın en ıyı kalecısı 2 sene ıtıbarıyla buffon 3 sene once felan dı juve gıttı o da unutuldu
  • bence gs den orkun uşak
  • shumicheal
  • Van der sar ya da Cech dir
    Casillas'ın şişirme bi kaleci olduğunu düşünüyorum Buffon'uda pek sevemedim açıkcası
  • eskilerden schmeichel ve okuduğum kadarıyla lev yashin(acayip bir penaltı kurtarma yüzdesi varmış) bugün ise yaşı ilerlemiş de olsa kahn sonra da buffon
  • Dünyanın en iyi kalecileri:
    1.Buffon
    2.Ravelli
    3.Coupet
    4.Petr Cech
    5.İker Casillas
    6.Dida
    7.Canizares
    8.Van Der Sar
    9.Oliver Kahn
    10.Lehmann
  • Bana göre dünyanın en iyi kalecisi Petr Cech'dir.Hatta bir haberde okumuştum.Petr Cech 175 puan ile birinci olmuştu.Buffon ise üçüncüydü.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.