|
Dünyada ilk: Koronavirüs, kanseri taklit etti
-
-
Tumoru taklit etti derken?
virus orada yogunlastigi icin asiri bir kristallenme olmus. bir kutle gibi gorunmesi normal. kanseri taklit etmesi icin kanser gibi davranmasi gerekli degil mi? nasil haber bu?
_____________________________ -
Kimlere emanetiz ya. görüldüğü gibi covid19 bir noktada birikmiş ama bizim doktorlar işi magazine vuruyor.
-
Fark edildiğini anlayan corona ertesi gün kayıplara karıştı :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: DISTURBED
Kimlere emanetiz ya. görüldüğü gibi covid19 bir noktada birikmiş ama bizim doktorlar işi magazine vuruyor.acaba `turbanli bacim kesfetti` demek icin mi yapilmis haber? anlayamadim acikcasi.
_____________________________ -
Çok geyik bir haber bu gerçekten nedense çok basında filanda ilgi gördü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
Zorona: Eyvah beni fark ettiler hemen buradan tüymem lazım
😂😂😂😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Amd 5800X3D 3.40GHz Turbo Boost 4.50GHz - DeepCool LE720 ARGB 360 mm /// ASUS TUF GAMING B550M PLUS /// Gskill Ripjaws (8x4) 32GB 3600MHz /// ZOTAC RTX 5070 Ti SOLID OC White Edition /// Seagate Barracuda 2TB - KIOXIA M2 SSD 1TB - CRUCIAL 500GB SSD ///COOLER MASTER HAF X /// Thermaltake Toughpower GT 850W Gold /// MONSTER Aryond A32 v2 32" 180hz qhd/// Windows 11 /// -
Elma dersem çık, armut dersem çıkma :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bu konuda da herkes her bku biliyo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Citroen C5 Aircross 1.6 PureTech 180 -
gercek bir bilim kadını

Alıntıları Göstertürban mürban bilim kadını sonucta.. türbana değil bilime bak.. bunun ayakkabısından su icerim.. o su arabistan topragının zemzemi gibi sevab yazar Allah'ın izniyle.. ma$allah sübhanallah..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 13 Eylül 2021; 20:2:18 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: pskillerchetoTumoru taklit etti derken?
virus orada yogunlastigi icin asiri bir kristallenme olmus. bir kutle gibi gorunmesi normal. kanseri taklit etmesi icin kanser gibi davranmasi gerekli degil mi? nasil haber bu?
kütle değil kitle diyorlar ona hocam.. kütle dediğin $ey fizikle alakalı kitle dediğin $ey tıpla alakalı.. tümör yani kanser pıtırcığına veya mutlaka kanser olması gerekmez ama $üpheli bir sey vardır i$te bunlara tıpta kitle deniyor.. kitle tespit edildi falan gibi.. saygılar sevgiler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 13 Eylül 2021; 20:24:58 >_____________________________ -
Abi laf etmek istemiyorum ama o hiç bir tümöre/kitleye benzemiyor. Daha çok kavite (boşluk) gibi ya..
-
Haberdeki görselde kırmızı daire içerisindeki siyah nokta korpnaviris yada kanser hücreleri değil. Korona testi negatif çıktıktan sonra oluşan kısım. Haberde açıklamasını göremedim.
-
hass........... oradan derim :))
-
Yanlış teşhis demiyolarda hebele hübele diyolar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Referans almıyorum/vermiyorum -
Testi negatif çıksa boşa ameliyat edeceklerdi adamı demek :) neyse yine şanslıymış. Bir de haber yapmışlar sanki bilerek bulmuşlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kesinlikle virüs bölgede yoğun tutulumda.
Bu arada onkoloji servisinden tedavi gören bazı kanser hastalarının Covid sonrası tümörlerinde küçülme görülmüştü. Yanlış hatırlamıyorsam bazı yayınlarda yapıldı bu konu hakkında, Covid'in oluşturduğu bağışıklık kanserle olan savaşı tetikleyebiliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
-
Allah düzgün akıllı ve kaprisli olmuyan doktorlara denk getirsin. Yakın dost ve akrabalarım doktor ve prof olmasına rağmen bunu söylüyorum.
|
Tumoru taklit etti derken? virus orada yogunlastigi icin asiri bir kristallenme olmus. bir kutle gibi gorunmesi normal. kanseri taklit etmesi icin kanser gibi davranmasi gerekli degil mi? nasil haber bu? |
|
acaba `turbanli bacim kesfetti` demek icin mi yapilmis haber? anlayamadim acikcasi. |
|
Kimlere emanetiz ya. görüldüğü gibi covid19 bir noktada birikmiş ama bizim doktorlar işi magazine vuruyor.
|
|
Yanlış teşhis demiyolarda hebele hübele diyolar
|
|
Testi negatif çıksa boşa ameliyat edeceklerdi adamı demek :) neyse yine şanslıymış. Bir de haber yapmışlar sanki bilerek bulmuşlar.
|
|
Fark edildiğini anlayan corona ertesi gün kayıplara karıştı :D
|
|
Çok geyik bir haber bu gerçekten nedense çok basında filanda ilgi gördü.
|
|
Allahuakbar jihad bilimi onaylı
|
|
Varsayalım öyle yine de seni hiç alakadar etmez.
|
Benzer içerikler
- google haritalar radar nasıl açılır
- facebook mavi tik nasıl alınır
- instagram aktiflik kapatma
- spotify apple music aktarma
- spotify mod apk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler