Şimdi Ara

Dünyada ilk: Koronavirüs, kanseri taklit etti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
1
Favori
10.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
43 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LLithya

Yanlış teşhis demiyolarda hebele hübele diyolar

Bu haberi gördüğüm her yerde aklıma bu geliyor.

Doktorlar siyasetçilerden rol kapmış anlaşılan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    DHA, IHA gibi geleneksel medyanın eskimiş mikrofonu check

Muhtemelen haberin çıktısını alıp mavi tik başvurusunda bulunacaklar ardından ''mavi tikli hesap'' ilanı açacaklar ve satacaklar.

Zamanımı yediniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkangunes04

Siz türbana takıldıkça bu ülke düzelmeyecek. Uzaya çıkıp üs kurdunuz da türbana mı takıldı? Derdiniz türban değil, direkt İSLAM.

Varsayalım öyle yine de seni hiç alakadar etmez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amma boş haber lan. Kanseri taklit etmişmiş. Lan virüse de insan özellikleri yüklediniz ya yuh! Ayrıca tümör demek kanser demek değildir. İyi huylu tümör, kötü huylu tümör(kanser) vardır. Kamil doktor yanlış teşhis koymuş bunu bile başarı gibi göstermişler pes. İyi ki de 2 kez test yapmışlar ve iyi ki de testler doğru sonuç vermiş. Yoksa boş yere bıçak altına yatacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 14 Eylül 2021; 5:18:9 >

Orijinalden alıntı: infom@n

Hocam iyi misin? Bir sorun yok değil mi?

Alıntıları Göster

Yok muhterem gayet iyiyim bomba gibiyim Allah'ın izniyle.

Selametle

Orijinalden alıntı: pskillercheto

kitle yogunluk anlaminda degil mi? kutle ise kaplanilan alan icin verilen degil mi?

`insan kitlesi`, `insanin kutlesi` farkli seyler degil midir? hic bu kadar fark olacagini dusunmemistim :)

Alıntıları Göster

farklı şeylerdir Türkçe biraz garip bir dil bence. Dünyada ilk: Koronavirüs, kanseri taklit etti 

Dünyada ilk: Koronavirüs, kanseri taklit etti 

Virüsün 4cm’lik bir alanda birikmesi için yüzlerce trilyonlarca virüs gerekiyor. Tüm Türkiye’deki coronavirüsleri bir alanda toplasan belki de 4cm etmez. Bir ara tüm dünyadaki coronavirüslerin toplamının bir tatlı kaşığı kadar olduğu söyleniyordu. Bu yüzden ‘taklit’ ettiği söylenmiş, bilgisiz olduğunuz her konuda fikriniz olmasa keşke Dünyada ilk: Koronavirüs, kanseri taklit etti 

Bi de kristallenme falan demiş hayırdır reçel mi bu sabah sabah iyi güldürdün kendinizi rezil etmeye bayılıyorsunuz Dünyada ilk: Koronavirüs, kanseri taklit etti 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 14 Eylül 2021; 7:34:7 >

• Yapacağınız işin ben ta….

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Taklit etti derken ne söylenmek istenmiş anlamadım ki. İyi mi kötü mü? Kanser görünmemesi iyi gibi, taklit etmesi kötü gibi. Ben bu haberden hiç bir şey anlamadım.

Yabancı yani ingilizce literatürde bir hastalık bir diğerini düsündürür belirtiler sergiliyorsa ona mimicking yani en yakın cevirisiyle taklit etme denir. mesela örnek makale.. yani haber başlığında bir sorun göremiyorum

Dünyada ilk: Koronavirüs, kanseri taklit etti
    Dünyada ilk: Koronavirüs, kanseri taklit ettifrontiers
    Invasive Aspergillosis Mimicking Metastatic Lung Cancer
    https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fonc.2018.00188/full

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 14 Eylül 2021; 7:30:33 >

• Kanseri taklit etse duramazsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Virüslere aşının çare olmadığını anlamışsınızdır umarım. Son derece karışık yapısı değişkendir

• İşte bunlar kanser tedavisi yapıyor, üstelik bir de ameliyat ediyor.

Böylesi önemli bir yanlış teşhisi de birileri utanmadan sanki birşey keşfedilmiş gibi haber yapıyor. Düşünün ne insanlar hatalı bir şekilde kesiliyor.

Ha şu da var ki 2020 yılının başlarında tespit edilen bir durum var o da covid-19 geçiren hastalarda bağışıklık sistemi kanser mevcutsa ona da saldırıyor ve belirgin bir şekilde geriletiyor. Avrupa'nın birçok ülkesinde bu görülen bir durum.

Ama işte bunu biz bile biliyorken güya eğitim araştırma hastanesinin dünyadan haberi yok.

Medyada, Vikipedi'de ISS diye birşeyin gösterilmesi TV'de YT'da seyrettirilmesi gerçekten 390km yüksekte bi uydunun dolaştığı kaldı ki o yükseklikte yaşanabildiği anlamına gelmez. Çin'de yolda yere düşen insanların gösterilmesi, TV'de altyazıda günlük vaka 54.000 yazılarının dolaştırılmasıyla Corona diye bişeyin gerçekten bi salgın yaptığı anlamına gelmediği gibi :) Ah evet, hastanelerde Covid hastaları var. İşyerinde arkadaş Covid oldu, değil mi? İyi de onlara hastanede "Covid oldun" denmesi gerçekten Corona diye bişey yüzünden hastalandıklarını garantilemez ki :) Geçmiş olsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.