|
Dünya nüfusunu her ne kadar insanlarımız bugün kabul etmeseler bile azaltmanın yegane başlıca yolları var ve bunlar: pandemi, savaş, lgbt. Öncelikle bu konulara değinmeden birkaç açıklama yapmak istiyorum müsaadenizle. Belki de aranızda son olaylar olan, Covid-19, Alfa, Beta, Delta, Gamma, Omicron, Delmicron vb. virüslerden yakınlarını kaybetmiş olanlarınız olacaktır. Ancak şunu belirtmem gerekir ki DÜNYA ÖLÜYOR. Dünya'nın ölmesinin en başlıca nedeni insandır. Tabi ki gördüğümüz kadarıyla gezegenlerin belli yaşamları var ve bu yaşam süreleri sona erdiğinde hem tamamıyla yok olabiliyorlar hem de tamamen canlı yaşamının elverişsiz bir hale gelmesi akabinde kendi hayatlarını dolduruyorlar. Bu yüzden yukarıda bahsetmiş olduğum yollar doğru ve planlı bir şekilde insanlara uygulanırsa gerçek anlamda dünya nüfusunu azaltabiliriz. 2-3 milyar insan kapasitesi olan bir gezegene 10-11 milyar civarında bir insan sayısı sığdırmaya çalışmak tamamıyla onun ölümünü gerçekleştirmek veya hızlandırmaktır. Üreme güdüsü tamamıyla insanın kendisine has bir güdü olmakla birlikte asla sınırlandırılamaz ve durdurulamazlar. Örnek olarak Çin'i vermemiz gerekirse; Çin bunu sınırlamaya kalktı ancak noldu, başarabildi mi? Hayır. Adamların nüfusu en son sayımda 1.4 milyar şu günümüz zamanlarında 1.5milyara dayanmış durumda. Sadece Çin, dünyada olması gereken kadar nüfusu içinde barındırıyor desek sanırım yanlış söylemiş olmayız. Dünya içinde ne kadar nüfus barındırabileceği belli olan bir gezegendir. Daha fazlasını ona dahil etmek kirliliğe, hayvan ve bitki katliamlarına, fiziksel ve biyolojik olmakla birlikte daha yüzlerce soruna yol açacaktır. Açıyor da.. Bazı ölümleri insanların artık kabul etmesi gerektiğini hatta desteklemesi gerektiğini düşünüyorum. ---Pandemi--- İnsanların nüfusunu azaltabilen en önemli araçlardan bir tanesi olarak görüyorum bu durumu. Çünkü bunun bir kaçar yolu yok. Aşılar ile önüne geçmeye çalışsanız bile insanlarda kalıcı etkilere sahip hastalıklara veya sorunlara yol açabiliyor. Birçoğu insanı da aşılar koruyor. Tamam bu bir gerçek ancak, aşı olmayan ve tedbirlere uymayan binlerce, on binlerce insan var ve bu durum gerçekten çok iç açıcı bir olay. Çünkü bu kişi ya da kişiler aslında benim bu söylediklerimi tam anlamıyla destekliyorlar. Kendileri gerçekten dünya nüfusunu dengeleme ve azaltma açısından çok büyük katkı sağlıyorlar ve ben açıkcası bizlere de bu durumu yaymalarına kızsam da pasif bir şekilde kendilerini destekliyorum. Bu insanlar sayesinde pandemi gerçeğiyle birlikte ölüm oranları ciddi miktarda artmış durumda. Yani yaptıkları destek gerçekten yadırganamayacak derecede güzel bir şey. Ben inanıyorum ki, farklı patolojiler ile birleşebilen bu yapay virüs gerçek anlamda daha fazla versiyonları ile karşımıza çıkacaktır. Ancak bu iyi bir şey. Çünkü ne kadar versiyon ortaya çıkarsa dünya nüfusu o kadar azalacak demektir. ---Savaş--- Savaş bana da sorarsanız nüfusu azaltmanın en vahşi yolu olarak karşımıza çıkıyor. Bir savaş olduğunda bir sürü devlet bir yerden sonra çoluk çocuk kadın demeden insanları öldürüyor ve bu durum dünya nüfusunun azalmasına ciddi bir anlamda katkı sağlıyor. Bu bağlamda bakacak olursak, savaş dünya nüfusunu azaltmanın veya dengelemenin en acımasız yoludur. Ancak bir YOLUDUR. Rusya-Ukrayna savaşını da desteklemediğinizi ve dünyada savaş olmamasını istediğinizi biliyorum. Ancak savaş gerçekten sağlam devletler arasında olduğunda çok ciddi miktarlarda bir insan kaybına yol açabiliyor ve bu da dünya nüfusunun dengelemesine çok ciddi bir anlamda katkı sağlar. Zaten bu savaş olmasa bile her gün Ortadoğu da yüzlerce kişi ölüyor. Orta Doğu bu konuda bizim için bir cennet gibi. Orta Doğu asla bırakılmaması gereken bir yer bu anlamda. Ve bölge halkı da savaşa alışmış vaziyette. Bu anlamda ölümlere bu kadar rahat entegrasyon sağlaması açısından Ortadoğu insanını gerçekten seviyorum. ---LGBT--- Açılımını bildiğinize inandığım bu oluşum, dünya nüfusunu çok ciddi bir miktarda azaltma açısından desteklenmesi gereken son derece büyük bir oluşumdur. Bu oluşum içerisindeki bulunan bireyler normal kadın-erkek ilişkileri içerisinde olsalardı üreyebilecek ve neslini devam ettirebileceklerdi. Ancak bu durum mevcut dünya nüfusunu daha büyük bir nüfusa dönüştürebilir. Bu da eğer dünya 100 yıl daha yaşayacaksa bu zamanı yarı yarıya kadar düşürebilir. Yani bu gezegenin ömrünü azaltabilirsiniz. Bu bağlamda mevcut oluşum, çok ciddi oranlarda desteklenmeli ve ülke nüfuslarının artışı durdurulmalı ve yavaşlatılmalıdır. Saygılarımla. https://www.youtube.com/watch?v=na0PH-sR10Q&feature=youtu.be NOT: Bu düşüncelerin tamamı kendime aittir, katılmayabilir ve desteklemeyebilirsiniz. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt