Şimdi Ara

Dünya Çapında AIDS Patlaması Yaşanabilir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Güney Afrika'da düzenlenecek Dünya Kupası organizasyonu küresel çapta AIDS patlamasına neden olabilir!
    Dünya kupası organizasyonu nedeniyle 2.2 milyon turist gelmesinin beklendiği Güney Afrika'ya, 100.000 civarında fahişein de akın edeceği tahmin edilmekte. Ülkedeki seks işçilerinin %50'sinin AIDS hastası olduğu Güney Afrika'da, durumun büsbütün kontrolden çıkmasından endişe ediliyor.

    Güney Afrika'da zaten kontrol altına alınamamış fuhuş endüstrisinin, Dünya Kupası organizasyonunu izlemek üzere milyonlarca turistin ülkeye gelmesiyle daha da kötüleşeceğinden endişe ediliyor.

    Johannesburg'taki Witwatersrand Üniversitesi'ne bağlı olarak çalışan RHRU (Üreme Sağlığı ve AIDS araştırmaları Birimi) bir yandan seks işçilerinin eğitimi ve alternatif iş imkanları bulması için uğraşırken, diğer yandna mobil bir klinik kurarak Johannesburg'un Hillbrow semtindeki genelevlerde çalışan kadınları ücretsiz sağlık taramasındna geçirmeye başladı.

    İngiliz Independent gazetesine demeç veren 50 yaşındaki sosyal hizmetler gönüllüsü İskoçyalı Ellen Crabtree, bir buçuk yıl önce İngiltere'deki "rahat" yaşamını bırakarak Güney Afrika'ya gelişini ve Güney Afrika'daki seks işçilerinin "daha iyi yaşam şartlarına kavuşturulması" yolunda yaptığı çalışmaları anlattı.

    "Zengin insanların daha da zenginleşmelerine yardımcı olmaktansa buraya gelerek bu zavallı insanlara yardımcı olmyaı tercih ettim" diyen Ellen Crabtree, özellikle Güney Afrikalı hyayat kadınlarına eğitim ve iş imkanı sağlamak üzere çalıştığının altını çiziyor.

    Daha önce fahişe olarak çalışan 6 kadının eğitim alarak "güzellik uzmanı" olmasına ve yeni bir hayata kavuşmasına yardımcı olan Crabtree, bugünlerde RHRU ekibiyle birlikte Hillbrow semtindeki genelevleri gezerek Güney Afrikalı hayat kadınlarının ücretsiz sağlık taramasındna geçirilmesi yolunda çalışmalarda bulunuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnotize™ -- 4 Haziran 2010; 11:06:55 >







  • Dünya kupasında çok çeşitli olaylara sahne olacak anlaşılan ne diyelim hakkeden kazansın.
  • Gidende kazanıyor
  • adamlarda biraz kafa varsa bişey olmaz. hem kendi ülkelerinde karı kız yok mu da güney afrika dakilere iş gördürüyorlar.
  • Gidipte afrikaya vermeselerdi evsahipliğini o zaman.İnsanlarda beyin var,zamanında düşünselermiş.Çokta tın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.