Şimdi Ara

Dün yaşadığım olay cidden gözlerim doldu.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: meq@deth

babanın yaptığı çok büyük bişey
    ama ben o adamıda tebrik etmek istiyorum
    yol parası olmamasına rağmen siz teklif edene kadar para istememiş sizden
    onurlu olmak bence hayattaki en büyük erdemdir

Evet hiç bir şey talep etmedi sadece Çekmeköy'e nasıl giderim diye sordu..

Herkese tekrar çok çok teşekkürler arkadaşlar
  • Güzel davranış ama sağ elin yaptığı iyiliği sol el bile bilmemeli diye düşünüyorum

Bende bir anımı anlatıyım

8-9 Sene önce ayağım bisikletin jantlarına sıkışmıştı ve ayağımı biraz parçalamıştı.Nerdeyse sinirleride parçalıyormuş ki ucuz yırtmışım.Herneyse beni gören hyundai markalı bir araba hemen fren sıkarak durdu ve beni arabaya bindirip sağlık ocağına götürdü.Daha sonra ordaki ilk müdahaleden sonra Hastaneye götürdü ama acil işim var diyip gitmişti.Keşke telefon numarasını alsaydık ama o an insanın aklına böyle şeyler gelmiyor.Ama o adamın yüzünü dün gibi hatırlıyorum.Allah Razı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 22 Şubat 2009; 16:50:00 >
  • Gerçekten helal olsun size ne yazık ki herkes sizler gibi olamıyor.Millet o adamı kesin bizen para isteyecek diye hep terslemiş geri çevirmiştir
  • Yazının ilk başında dilenci olduğunu düşündüm kendine acındırıp para isticek sandım ama yanılmışım.
  • Bnde SizLe Bişey Paylaşmak İstiyorum..

Şimdi Babam Birgün Apartmanda Olan İşyerine Gitmiş Sonra Çıktıktan Sonra Bi Çocuğun Kolu Asansörde Kalmş Allahtan Bişeyi Olmamış Sonra Kimse Yardım Etmemiş Çocuğa Snra Babam Görmüş Hastahaneye Acil Götürmüş İsim Vermeyeyim Sonra Çocuğun Yanında Kimlik Yok Tabiki Fakir Bir Çocukmş Simit ws. Satıyormş Çocuk Ama Hastanede Demişler Babama Kimlik Olmadan Ve Ailesi Olmadan Biz Müdahale Edemeyiz Diye Doktorlar Demiş..Babam Orada Bir Bağırmış Bir Sinirlenmiş Herkes Bakıyormş Babama..Çocuk Orada Can Çekişirken Bakmamışla Hiç Yanına Bile Gitmemişler Çocuğun..Babam Sinirlenmiş..Ne Masraf Varsa Ben Karşılaycam Az Şu Çocuğa Bakın Can Çekiyor Görmüyormusunuz Diye..Üstünde Askeri Üniforma Var Babamın Orada Demiş.. " O Kadar Okudum Bu Ülke İçin Bana Bi Yararı Olmamış Bu Üniformayı Hep Boşuna Taşımışım.." Demiş Sonra Gitmiş BaşHekime Bağrmış Çağırmş Sonra Anca Müdahale Etmişler..

Çocuk Fakir Diye Yapmadıklarını Bırakmamışlar Hastahanede...Burau Türkiye Malesef Millet İzler Herşeyi Bir Kişi Çıkcak Anca Böyle Yapcakk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 22 Şubat 2009; 16:47:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

Güzel davranış ama sağ elin yaptığı iyiliği sol el bile bilmemeli diye düşünüyorum

Hocam bir kaç önceki mesajımdaa dile getirmeye çalıştım benim burada anlatmaya çalıştığım verilen ne paradır,ne yardımdır...
    Burada anlatmaya çalıştığım bazı insanların böyle garibanları sağa sola göndermeleri,onlarla dalga geçmeleri...
  • tebrik ederim gerçekten buyuk insanlık etmişsiniz...
  • quote:

Burada anlatmaya çalıştığım bazı insanların böyle garibanları sağa sola göndermeleri,onlarla dalga geçmeleri...

Tamam buna katılıyorum fakat yorumları okurken gülsemmi ağlasammı karar veremedim.Herkez yazmış ki ülkemde bu gibi insanların hala olduğuna inanamıyorum falan filan ( yardım bakımından yazmış çoğu kişi ) ... Fakat gelde dışarda gördüğün birine yardım et.Hafta boyunca kaç kişi yanıma gelip para istiyor.Hangisine güvenmemiz lazım ? Annem birisine para verdiği zaman kızıyorum.Çünkü o dilenenlerin cebinde benden fazla para var.Yardım bakımından yazanlar birde bu yandan baksın.Daha orantılı yorumlar yapsın :)
  • Allah senin de babanın da ne muradı varsa versin bir garibana yardım ederek en büyük sevabı kazanmışsınız..
  • Git ve benim için babanın ellerinden öp.Helal olsun ikinize de..
  • Güzel davranış.
  • Allah razı olsun.
  • Helal Olsun
  • Tamam kardeşim yaptığın çok güzel.... Şahsen bana gelseler yapmazdım neden yapayım... Şu an biliyorum ki tepkileriniz büyük olcak... Ama ne yapayım... Hangi birine güveneceksin? Kaç tane haber çıkıyor yok dilencinin üstünden banka hesap cüzdanları çıktı.. Falan filan... Sonra bi adam ayaklarının yok olduğu kişiliğe bürünmüş... Ama ayaklarının üzerine oturmuş ... Acındırıyorlar kendilerini... Yani sırf bunlar olduğu için yardım etmek istemiyorum... Büyük de konuşmayayım... Bizim buarada salı pazarında bi adam geziyor ayakları yok yani belli her hafta ona cebimde ne kadar bozuk para varsa veriyorum... Fakat onun dışındakiler...
  • Helal olsun babana ve sana ..Muhtaçlara yardım etmek lazım...
  • Dünyada hâla iyi insanlar olduğunu kanıtlarcasına bir davranış. Ama ben olsam yapmazdım. Ne bileyim yapmazdım işte. Tanımadığım insanlarla içli dışlı olmam. Nasıl gideceğini anlatırdım o ka.
  • tebrikler gerçekten örnek olacak bir davranış
  • allah razı olsun babandan türk insanı dediğin böyle olmalı
  • Helal olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.