Şimdi Ara

Dün yaşadığım olay cidden gözlerim doldu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün babamla bankaya gidiyorduk tam bankanın önüne vardığımızda zaten yağmurda vardı,birini gördüm üzerinde kazak vardı nasıl emmiş titriyor artık ;yanımıza geldi dedi babama ''Abi bişey sorabilir miyim?" Babam tabi dedi anladık zaten doğulu olduğunu dedi abi Doğubeyazıttan geldim.. Dedim tamam açım diycek para isteyecek neyse babam dinliyor Abi dedi burada çekmeköy varmış neresi? Babam da burada olmadığını söyledi neden aradığını sordu dedi bana arkadaşlarım orada iş bulmuş oraya gidecem sabah geldim 6:30 dan beri beni kandırdılar mı ne yaptılarsa gedim bütün İstanbul'u vallah bilmiyorum ne yapacam dedi Babam dedi o arkadaşlarının telefonu var mı ara bi adam da telefonum yok abi dedi ben iyice üzüldüm zaten.. Dedi numarası varmı dedi he abi var aradık arkadaşlarını adresi öğrendik otobüs durağına götürdük dedi abi nasıl gidicem şimdi babamda tam bilmiyor otobüsleri neyse sorduk öğrendik otobüsünü baktık daha gelmesine var abi Allah razı olsun sabahtandır dondum diyor Evimiz yakındı zaten dedi gel bi hele eve geldi bizim eve babamın eski olmayan bir montu vardı dedi ben giymiyorum al sen giy Abi Allah razı olsun dedi ben dayanamadım zaten Neyse otobüse bindiricez babam sordu paran var mı diye var dedi ne kadar var diyince avcunu açtı 1.30 tl vardı abi yetmez mi dedi

Babam dedi sen onu cebine koy 20 tl verdi otobüsüne bindiricek öğrendik 14ks imiş neyse tamam mı biz gidelim mi dedik baktık her gelene abi bumu diyor anladık okuma yazması da yok Neyse bekledik geldi otobüsü bindirdik binlerce kez teşekkür etti 1 saat sonra arkadaşları babamı geri aradı ulaştı diye çok mutlu oldum bende ama o dalga geçercesine şuraya git buraya git diye yollayanlar da Allahından bulsun

• çok doğru sizi tebrik ediyorum bu davranışınızdan ötürü.
  • helal olsun babanıda senide tebrik ederim Allah razı olsun
  • Okurken ben de çok üzüldüm. Allah senden de babandan da razı olsun. Sizin gibi temiz insanlar sayesinde inan bana bu dünya ayakta duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: gennosuke

helal olsun babanıda senide tebrik ederim Allah razı olsun

Saolun hepinizi sanırım forum sadece karı kız forumuyla ilgilenmiyor en azından öyle düşünüyorum ve yorum bekliyorum arkadaşlardan...
  • Senin baban gibi insanlardan hala yaşıyor olması ne kadar güzel bişey..
  • O 20 ytl belki sizin için önemsizdi ama onun çok işine yaradı

Eninde sonunda geri döner o iyilikte size
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel bir davranış, keşke herkes sizin gibi olabilse
  • Allah razı olsun kardeşim sizden , babanın ellerini öpüyorum.
  • Helal olsun valla. Sizin gibiler kalmadı desem yalan söylemem hani. Millet artık birşey sorunca karşısındaki cevap vermiyor yoluna devam ediyor. Garip bir korku var milletimizde.
  • Valla okurken benimde içim parçalandı
  • takdir edilecek bir hareket.
  • Tebrik ederim sizi dostum yaptığınız iyilik az buz değil üstelik bugün hava da soğuk İstanbul'da.
  • Helal be. Allah razı olsun sizden. Bu tür durumları gördükçe inanın hayata bakış açım değişiyor. Hakeza o kadar pislik varken..
    Tebrikler.
  • allah yardımcısı olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: bonobopanzer

quote:

Orjinalden alıntı: gennosuke

helal olsun babanıda senide tebrik ederim Allah razı olsun

Saolun hepinizi sanırım forum sadece karı kız forumuyla ilgilenmiyor en azından öyle düşünüyorum ve yorum bekliyorum arkadaşlardan...

karı kızdan hayır gelseydı burda olmazdık Allah razı olsun
  • helal olsun
  • Allah sizin gibilerden razı olsun kardeş, helal olsun
  • Allah razı olsun sizden. İstanbul gibi bir şehirde böyle insanlar bulmak zor.
  • Hepiniz tek tek sağolun arkadaşlar ama bunu yapınca gerçekten içim huzur doldu.
    O montu alınca yüzünü görmeliydiniz Bir de alınca "Vay abi çok yakışıklı olduk ha " dedi
    Allah tekrar yardımcısı olsun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.