Şimdi Ara

Dün yaşadığım olay cidden gözlerim doldu.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Böyle insanları görmek bana mutluluk veriyor Allah razı olsun o kardeşimize de kolaylık eylesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Senin baban gibi insanlardan hala yaşıyor olması ne kadar güzel bişey..

• örnek bir davranış bravo
  • allah razı olsun çok güzel bir davranış yapmışsınz ama yapılan iyilikte bir gün size karşılıksız kalmaz daima daha iyi olarak karşınıza çıkar bu davranışlarınızdan dolayı hele sizin gibi iyi insanları bulmak bile çok nadir bulunur..

istanbul burası arkadaş istanbul dedin mi tamamdır insanlardan zaten hayır beklenmez.
    dışardan bakılışta hepsi iyi gözükür ama içine gir o zaman anlarsın.
  • Seni ve babani cani gonulden tebrik ediyorum sizin gibi insanlar cok az kaldi. Benimde basima gelen bi olayi anlatmak istiyorum

Isyerinde otururken bi adam geldi basladi dertlerini anlatmaya. Kamyon soforuymus, patron aylardir parasini vermiyomus. Kendi kredi kartini kullanmis kamyon icin ve 3 4 bin borcu varmis bu yuzden. Arabasi sehir girisinde ariza yapmis, yolda kalmis parasi olmadigi icin de arabayi tamir ettirememis. Adam yaklasik yarim saat anlatti agladi yeminler etti ve sonunda istanbula donmek icin otobus parasi istedi. Gercekten inandik ve verdik parayi. Ertesi gun bi kadin geldi cocuklu bi kadin oda basladi anlatmaya. Kocasi devamli dovuyomus sonunda dayanamamis cocuguyla kacmis yillardir gormedigi akrabalarinin yanina. Gece gelmis hic parasi olmadigi icin bi turbe bulmus orda yatmis gece cocuklar fln hasta olmus. Akrabalarini bulamamis caresiz donecekmis istanbula otobus parasi istedi. Ilk basta sasirdik ama aklimiz basimiza geldi. Tanidigimiz bi otobus firmasina telefon ettik bi kadin gelecek kartimizi getirecek ona istedigi saatte istanbula bilet verin parasini biz odeyecez dedik. Kadin surat asti tesekkur ederim dedi gitti. Otobus firmasi da aramadi bizi geldi fln diye. Sonradan duyduk ki bikac kisi varmis boyle gezerek milleti dolandiriyomus. Ilk gelen adamin da bikac yere gidip ayni hikayeyle para kopardigini duyduk.

Boyle insanlarin iyi niyetini kullanarak para kazanan yaratiklara pirim kazandirmayalim arkadaslar. Bu olay ilk degil aslinda. Bikere de marketten erzak aldirdigimiz adam daha sonra gelip markete geri satmaya kalkmisti bunu ogrendigimizi bildigi halde adam hala geliyo agliyo zirliyo yardim istiyo

cok uzattim farkindayim ama arkadaslar insanlara yardim ederken biraz daha dikkatli olalim

• quote:

Orjinalden alıntı: Nuri...

Allah razı olsun.
  • ALLAH razı olsun sizden..işte sizin gösterdiğiniz bu merhamet zamanında birileri tarafından gösterilmediği için pkk denen terör örgütü ortaya çıktı..şimdi kendinizi o adamın yerine koyun.eğer siz ona yardım etmiyip git işine diyerek tersleseydiniz o adam belki de düşmanlık duyacaktı insanlara devlete..
  • Okurken ben de duygulandım..Helal olsun size gerçekten.
  • içimi huzur bastı resmen. şu rekabetçi dünyada insan olduğumuzu hatırladım. tebrik ediyorum...
  • oraya git buraya gitçiler varya ,hiç üzülme bir onlarda muhakkak bir oraya,buraya giderler.yaptığınız size bir şekilde döner ,hayır dua almışsınız ne güzel bir davranış alkışlar size
  • Allah sizden razı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.