Şimdi Ara

DÜN ASUS N550JV-CN240H MODELİNİ ALDIM. İZLENİMLERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
13.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün teknosadan ASUS 550JV-CN240H gümüş klavye siyah kasa olan modelini aldım. Teknosa sitesinde tuşlar ve kasayı da gümüş gösteriyor ama aldığımın kasası siyah.Yanılmıyorsam bu model sadece Teknosada bulunuyor. Kasanın siyah tuşların gümüş rengi olması çok güzel bir ağrırlık katıyor PC ye . Yaklaşık 1 haftadır hangi PC alayım diye araştırma yapıyordum. Mühendislik çizimleri olacağı için biraz iyi PC olması gerekiyordu. Dün baya test yaptım fabrikasyon hatası var mı yok mu diye. :)) Cihaz beklediğimden iyi geçti. Şuana piyasada olan en iyi F/P , en iyi ve şık ve sağlam kasası, en iyi görüntü veren ekranı bu PC de. Tüm en iyiler bu Notebook ta desem abartmamış olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King3455 -- 10 Kasım 2013; 12:46:00 >

• Bende alıcam ama inşallah su 300 tl cek hediyesi bitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: zBrave

Bende alıcam ama inşallah su 300 tl cek hediyesi bitmez

Hayırlısı inşallah . Bu PC alıp pişman olan yoktur zanımca))) Mühendislik harikası
  • Ağırlık ve şarj cihazı olarak nasıl. Laptop 2,5 kilo civarı galiba çok da hafif sayılmaz ama şarj cihazı ağır değilse kurtarır gibi. Benim casperın kütük gibi bir şarj cihazı var laptoptan ağır. Sizinki nasıl? Taşınabilirlik olarak kolay mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzurndarem

Ağırlık ve şarj cihazı olarak nasıl. Laptop 2,5 kilo civarı galiba çok da hafif sayılmaz ama şarj cihazı ağır değilse kurtarır gibi. Benim casperın kütük gibi bir şarj cihazı var laptoptan ağır. Sizinki nasıl? Taşınabilirlik olarak kolay mı?

kardeş ağırlık 2,4 kg. Taşınabilirliği ve şarz cihazı yaklaşık 400 gram şık bir şey
  • Hayırlı olsun ben de alternatif olarak arıyorum da o yüzden sormuştum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzurndarem

Hayırlı olsun ben de alternatif olarak arıyorum da o yüzden sormuştum. :)

Teşekkür ederim. Bu pc almadan önce bazı marka ve modelleri alma aşamısına geliyordum . Acer olsun toshiba olsun samsung olsun ama hoşuma gitmeyen bir şeyleri çıkardı fakat bu PC de bir şey bulamadım. Ekran kartı 4 GB. ışıklı klavye, 4700 HQ İşlemci gt750 ekran kartı ve en önmelisi bu kasa ve sağlamlık .Bu fiyata bu özellikleri başka bir PC de göremedim. Bazı PC LERDE özellikler çok iyi ama ısınma sorunu oluyor bazıları ısınma sorununu çözmüş ama kasayı sağlam yapamamış. EKRAN KARTI, İŞLEMCİ, KASA, RAM, . Bu PC de bu muhteşem 4 lü var:)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar,

Bu modeli yalnızca Teknosa da gördüm. Teknosa'nın koyduğu görselde cihaz sanki dokunmatikmiş gibi bir izlenim veriyor. Sanırım hatalı görsel kullanmışlar.
    Ayrıca ekran özelliği: TFT LCD demiş. Bu konuyu aydınlatırsanız sevinirim. Sizin aldığınız cihazın ekran özelliği nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: splend0ur

Selamlar,

Bu modeli yalnızca Teknosa da gördüm. Teknosa'nın koyduğu görselde cihaz sanki dokunmatikmiş gibi bir izlenim veriyor. Sanırım hatalı görsel kullanmışlar.
    Ayrıca ekran özelliği: TFT LCD demiş. Bu konuyu aydınlatırsanız sevinirim. Sizin aldığınız cihazın ekran özelliği nedir?

Monitör Özellikleri:
    Monitör Adı LG Philips LP156WF4-SPB1
    Monitör Kimliği LGD0323
    Üretici LG Display
    Model LP156WF4-SPB1
    Monitör Türü 15.6" LCD (FHD)
    Üretim Tarihi 2012
    Seri Numarası Yok
    En Büyük Görünür Ekran Boyutu 35 cm x 19 cm (15.7")
    Resim En-Boy Oranı 17:9
    En Yüksek Çözünürlük 1920 x 1080
    Gama 2.20
    DPMS Mod Desteği Yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Elektrik_Mühendisi

quote:

Selamlar,

Monitör Özellikleri:
    Monitör Adı LG Philips LP156WF4-SPB1
    Monitör Kimliği LGD0323
    Üretici LG Display
    Model LP156WF4-SPB1
    Monitör Türü 15.6" LCD (FHD)
    Üretim Tarihi 2012
    Seri Numarası Yok
    En Büyük Görünür Ekran Boyutu 35 cm x 19 cm (15.7")
    Resim En-Boy Oranı 17:9
    En Yüksek Çözünürlük 1920 x 1080
    Gama 2.20
    DPMS Mod Desteği Yok

http://www.panelook.com/LP156WF4-SPB1_LG%20Display_15.6_LCM_overview_17533.html

Siteden a-Sİ TFT-LCD panel yazıyor

• hızlı cevap için teşekkür ederim. son bir aydır arayış içerisindeyim ama sonunda bu bilgisayarda karar kılmak üzereyim.
  • quote:

hızlı cevap için teşekkür ederim. son bir aydır arayış içerisindeyim ama sonunda bu bilgisayarda karar kılmak üzereyim.

kardeş ben de baya araştırdım. Bütçem 3000 yakındı. Çoğu markalara baktım , her açıdan ısınma olsun kasa , işlemci hız , F/P en yükseği ASUS N550JV aldı. 16 gb ramli olanı almanı tavsiye ederim. En çok hoşuma giden stabilitisi yani çok uyumlu çalışması . Takılma falan ısınma yok bu pc de. 2 gündür kullanıyorum ağır programlarıda çalıştırdım sıcaklık 42 dereceyi geçmiyor fan sesi de yok denecek kadar az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektrik_Mühendisi

quote:

hızlı cevap için teşekkür ederim. son bir aydır arayış içerisindeyim ama sonunda bu bilgisayarda karar kılmak üzereyim.

kardeş ben de baya araştırdım. Bütçem 3000 yakındı. Çoğu markalara baktım , her açıdan ısınma olsun kasa , işlemci hız , F/P en yükseği ASUS N550JV aldı. 16 gb ramli olanı almanı tavsiye ederim. En çok hoşuma giden stabilitisi yani çok uyumlu çalışması . Takılma falan ısınma yok bu pc de. 2 gündür kullanıyorum ağır programlarıda çalıştırdım sıcaklık 42 dereceyi geçmiyor fan sesi de yok denecek kadar az.

Dün samsung np550 5c ve 7c (17 İnç) ekranı inceledim . Bu PC almadan önce. Samsung bu modeli kasa olarak iyi ve sağlam özelikleride F/P iyi fakat ikisine aynı programlrı kullandım Samsun ısınma sorunu var galiba. Bu yüzden ASUS tercih ettim. Tabi karar sİzin.

• hayırlı olsun umarım sorunsuz kullanırsın.
    cn127h modelinde ekran için FULL HD LED demişler. bu modelde TFT LCD olması kafamı karıştırdı doğrusu.
  • quote:

hayırlı olsun umarım sorunsuz kullanırsın.
    cn127h modelinde ekran için FULL HD LED demişler. bu modelde TFT LCD olması kafamı karıştırdı doğrusu.

Kardeş hepsinin ekranı aynı. Sadece fark RAM . Ve renk. onun tam adı bu :
    "15.6"" LED-backlit TFT LCD Display high brightnes(Typical 220-nit) 16ms high definition response time NTSC:45% Contrast Ratio:500:1 (Typical)"...
  • hmm eyvallah teşekkür ettim.
    vatan'da 12gb lık modeli 2600den gitti geçenlerde. şimdilik 3179tl ve 300tl hediye çeki ile piyasada en cazip teknosadaki bu model görünüyor.
  • Asus vivobook S551lb-cj019h modelini buna yeğlerim. Artık ssd olmayan bir pc nin ne kadar yavaş olduğunu çoğu profesyonel kullanıcı biliyor.

İyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roccoti

Asus vivobook S551lb-cj019h modelini buna yeğlerim. Artık ssd olmayan bir pc nin ne kadar yavaş olduğunu çoğu profesyonel kullanıcı biliyor.

İyi forumlar.

işlemci önbellek 4 mb. SSD olsa ne yazar. ekran çözünürlüğü HD asus un bu modeli FHD. hız 1,8 ghz. Bu modelin ise 2,4 ghz turbo ile 3,4 ghz. Bence çok gerisinde bu modelin.
  • Sizce öyle. (Kusura bakmayın başım ağrıyor yoksa neden iyi olduğunu milimi milimine anlatırdım.Fakat böyle bir cihaza ssd eklememeleri tamamen kötü olmuş.)Tasarımı/mimarisi harika bu kadar.

İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OA -- 10 Kasım 2013; 22:53:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bende 127h modelini aldım bilgisayar uçuyor ama :D gerçekten bu özelliklere alınabilecek en iyi bilgisayar modeli n550
    crysis 3 ultra farcry3 ultrada vs açtım çok rahat oynatıyor, ısınma yok demeyecek kadar az soğutucu ile birlikte gayet iyi gidiyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.