Şimdi Ara

DÜN ASUS N550JV-CN240H MODELİNİ ALDIM. İZLENİMLERİM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
13.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReDDoG

Merhaba,

asus n550jv-cn127 modelini cumartesi akşamı aldım. Gayet güzel bir makina ama harddiskinden ses geliyor. 2013 - 2014 yılında hala ses çıkaran harddisk kullanmak hemde orta-üst seviye bir makinada bunu yapmak çok saçma. Onun dışında tuşlarda veya ekran yapısında bir sıkıntı göremedim. Can sıkıcı faktörler hiç şüphesiz. Benim planım SSD disk almak olduğu için hdd sesi önemli değil ama gene de 3000 TL verilen bir makinada bu çok can sıkıcı. Ayrıca Windows 8.1 de Bluetooth çalışmıyor. Gerçi bu yazılımsal bir saçmalık ama unutmamak lazım.

Kardeşim hayırlı olsun. Gülle güle kullan. Windows 8,1 adaptasyon & uyum sorunu var. Ben kurdum tekrar kaldırdım. Windows 8,1 windows 9 için bir geçiş evresidir.Aynen Windows 7 için Vista da uygulamışlardı :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_rc

hocam asusa karşı bir art niyetim yok. bende sizler gibi büyük bir heycanla aldım bu pc yi.

hocam ben model araçlarla ugracıyorum. bundan dolayı mekanik konusunda aşırı hassasım... hocam 4 tane ürün gördüm her birinde karşılaştıgım mekanik sorunları dile getirmiştim. bu makinaların ayrı ayrı cekilmiş video ve fotorafları var...

pc nin sogutma siteminin gercekten iyi calışıyor olmasını taktir ediyorum... ve buna benzer bir sürü takdir ettiğim yönü var. sadece biz sıfır ürün alırken fabrikanın standartlarına en uygun cihazı almak hepimizin hakkı deyilmi. işte bu yüzden asus beni şasırttı diyorum...

a)seri içinde hartdiski cızırtısız calışan ürünler varken neden cızırtılı bir ürün almak istesin müşteri...
    b)Ve yine seri içinde tochpad i tamamen tok ses veren cihaz varken neden tıngır tıngır ses cıkaran bir makine alalım.
    c)seri içinde kulaklık jakı adam gibi calısan makine varken neden kulaklık jakını 1.5 mm geri cekerek calıştırabilecegimiz pc alalım...
    d)ekranı her taraftan simetrik ortalanmış makina varken (ki gördüm) neden bir tarafa dayandırılmış ekrana sayip makina alalım...
    e)seri içinde tus lardan biri bariz yan duruyor ve basmıyorken neden klavyesi tam basan bir makina almayalım.

takdir ettiğimiz yönlerin yanı sıra yukarda saydıgım sorunların hiçbiri olmayan bir cihaz için aslında para ödemiyormuyuz.. bütün arkadaşların beklentileri bu yönde deyilmi. bu sonunların hiç birinin olmadıgı aynı seri içinde bir makina yokmu. yoksa bu nasıl bir fabrikasyondur...birinde yok digerinde var.... elektironik sans işi derler ya.... 3000tl verip şansa yazı turamı atılırmış...

hocam tus yan durup basmaz iken ben buna nasıl düz diyebilirim. yada cızırtı geliyorken ses yok nasıl diyebilirim. yada kulaklık jakı tam oturdugunda ses gelmiyorsa nasıl ses geliyor diyebilirim...
    en kusursuz olanı almak hakkımız deyilmi.

Güzel kardeşim fabrikasyon hataları şimdide var 100 yıl sonrada olacak. Makineyı yapan insanoğlu olduğundan Makinelar da hata yapar . Bu normaldir. Ben denizde ürünü ilk aldığımda gayet iyi incelememiştim. Fakat meğer gözümde menteşe açıklığını kaçırmışım. Ve teknik servisi aradım. Kendilerine durumu anlattım. 40 gün kullanmama rağmen gönderin . Siz müşterileri mağdur etmeyiz dediler. 10 gün içinde 3200 tl ürünü değiştirdiler. Bunu her servis yapmaz yapamaz da. Senin durumuna gelince vallahi çok şaşırdım. Bu kadar olmaz derim şansa bağlarım. Bu marka yeni çıkan bir marka değil ve dünyanın en iyilerinde biri. Şuan kullandığım PC 12 saat byunca açık . 10 saattir Autocad kullanıyorum. İşlemci sıcaklığı 45-48 derece. Kasa dokunuyorum kasa serin değil soğuk :)) 10 saattir bilgisayar tam bir stabil halde çalışıyor donma takılma da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King3455 -- 27 Ocak 2014; 19:17:19 >

• Asus N550jv modelinde SSD olmaması bir eksiklik değil bir pazarlama stratjisidir. Asus N650JV modelinde neden olmasın. İphone 2 de kameranın ve 3g olmaması bir eksiklik miydi ? Tabi hayır. Tamamen bir pazarlama stratejisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King3455 -- 27 Ocak 2014; 19:24:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektrik_Mühendisi

quote:

Merhaba,

asus n550jv-cn127 modelini cumartesi akşamı aldım. Gayet güzel bir makina ama harddiskinden ses geliyor. 2013 - 2014 yılında hala ses çıkaran harddisk kullanmak hemde orta-üst seviye bir makinada bunu yapmak çok saçma. Onun dışında tuşlarda veya ekran yapısında bir sıkıntı göremedim. Can sıkıcı faktörler hiç şüphesiz. Benim planım SSD disk almak olduğu için hdd sesi önemli değil ama gene de 3000 TL verilen bir makinada bu çok can sıkıcı. Ayrıca Windows 8.1 de Bluetooth çalışmıyor. Gerçi bu yazılımsal bir saçmalık ama unutmamak lazım.

Kardeşim hayırlı olsun. Gülle güle kullan. Windows 8,1 adaptasyon & uyum sorunu var. Ben kurdum tekrar kaldırdım. Windows 8,1 windows 9 için bir geçiş evresidir.Aynen Windows 7 için Vista da uygulamışlardı :)))

Hocam cahil değilimdir ama nasıl geri döneceğim acaba? Ayrıca wireless sorunuda var... Hiç memnun değilim bu 8.1'den...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDDoG -- 27 Ocak 2014; 23:16:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elektrik_Mühendisi

quote:

Merhaba,

Hocam cahil değilimdir ama nasıl geri döneceğim acaba? Ayrıca wireless sorunuda var... Hiç memnun değilim bu 8.1'den...

Alırken Windows 8.1 yüklümüydü ?

• Yok ben yükselttim...
  • Bu arada güzel dileklerin için teşekkürler. Umarım aldığıma pişman olmam. @Elektrik_Mühendisi
  • quote:

Yok ben yükselttim...

kardeş Tekrar Windows 8 dönüştür. Bilgisayar ayarlarından ( Sıfırla kısmı var )
  • Recovery mi ? :-(
  • quote:

Recovery mi ? :-(

:( evet maalesef
  • Yarın hallederim. Sağol yardımın için. Bir şeye ihtiyacın olursa mesaj atman yeter.
  • quote:

Yarın hallederim. Sağol yardımın için. Bir şeye ihtiyacın olursa mesaj atman yeter.

Teşekkür ederim.
  • Aranızda cinema 4d kurup çalışma alanında bi sorun gören varmı
    Benimkinde hafif dalgalanmalar var. Open gl kapatınca gidiyor. Neden olabilir. Tv ye bağladığımda da görünmyor. Sanki ekran çözünürlükte bişe var gibi.

bi dalgalanmada

http://videohive.net/item/warning-transitions/6696914?WT.ac=new_item&WT.seg_1=new_item&WT.z_author=AlexanderChapaev bu linkteki videoyu tarayıcıyı tam ekranda prizden çıkarıp dengeli modda hafif ışığı kısıp oynatınca videonun gölgeye düşen alanında sol tarafta da bi dalgalar oluyor.

win 8.1 de masaüstünde de görüyordum ufak ufak dalgalanmaları. ekranda yenilemesi zayıf gibi. Ama hdmi ile tv ye bağladığımda görmüyorum. tvnin mhz si50p de olumuyor.

• Evet ekran yenilemesi zayıf. Ayar kısmını kurcalamadım ama...
  • quote:

Merhaba,

aynen bende toshiba lt120 model laptop aldım hdd den cızır cızır ses geliyor.
  • 5400 Rpm dandik bir hdd taktıkları için oluyor. Zaten laptoplar tümleşik,ses ısı vb herşey daha belirli. Maliyeten kaçmak için yapılan aptalca bir hareket bence. Resmen kullanım zevkini baltalıyor. Bütçenizi bilemiyorum o yüzden çok bilmişlik demeyin lütfen ama ssd almak çok mantıklı.
  • oyunlarda nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckost

oyunlarda nasıl

Oyunlarda çok iyi . Isınma sorunu yok kardeş. Tabi Bu PC oyun için yapılmış bir PC değil. Oyun için Asun Game serileri var veya monster ler ve msi ge70 ler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King3455 -- 26 Şubat 2014; 16:01:49 >
  • Asus N550JV modelinde Mavi ekran sorunu çoğu PC de mevcut. Nedeni %99,99 BIOS sorunu. BIOS güncellemesini (208 ) mutlaka yapın. Sorunun muhtemelen çözüldüğünü göreceksiniz. Fakat BIOS güncellemesi çok önemli. Geriye dönüşü yok. Format ile de çözülemeyen problemlere yol açabilir. Asus un sitesindeki flash programı olan winflash ve istenilen sürüm biosu(208) indirmek yeterli.Winflash ı açıp bios dosyasını seçip flash diyorsunuz.
  • ufuk_rc U kullanıcısına yanıt
    Hocam diyelim laptopu internet sitesinden aldık ve yukarıdaki herhangi sorundan birini tespit ettik. bundan rahatsız olduk anında geri gönderebilecek miyiz ? veya gönderdik diyelim gelen laptopta da farklı bir sorun çıkarsa ne yapıcaz? Siz internetten mi aldınız ? İnternetten almayı önerir misiniz? ben de alamyı düşünüyorum ve bu tür sorunlarla karşılaşmak kimse istemez sonuçta az uz bir para değil.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.