Şimdi Ara

DÜN ASUS N550JV-CN240H MODELİNİ ALDIM. İZLENİMLERİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
13.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elektrik_Mühendisi

Dün teknosadan ASUS 550JV-CN240H gümüş klavye siyah kasa olan modelini aldım. Teknosa sitesinde tuşlar ve kasayı da gümüş gösteriyor ama aldığımın kasası siyah.Yanılmıyorsam bu model sadece Teknosada bulunuyor. Kasanın siyah tuşların gümüş rengi olması çok güzel bir ağrırlık katıyor PC ye . Yaklaşık 1 haftadır hangi PC alayım diye araştırma yapıyordum. Mühendislik çizimleri olacağı için biraz iyi PC olması gerekiyordu. Dün baya test yaptım fabrikasyon hatası var mı yok mu diye. :)) Cihaz beklediğimden iyi geçti. Şuana piyasada olan en iyi F/P , en iyi ve şık ve sağlam kasası, en iyi görüntü veren ekranı bu PC de. Tüm en iyiler bu Notebook ta desem abartmamış olurum.

http://www.webdenal.com/asus-n550jv-cn211d_606229.html

ram dışında bu üründen farkı var mı?

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Vatan, Bimeks ve Teknosa'ya ayrı ayrı sordum elinizde freedos modeli var mı diye. Belirttiklerine göre freedos modeller Asus Türkiye garantisi dışındaymış genel olarak. Bu yüzden satmıyorlar. Sadece bazı firmaların anlaşması varmış. Freedos alacaksan garantisini iyi araştır öyle al dediler.
    Bunu öğrendikten sonra freedos modelleri incelerken garanti bilgisine gözüm kayıyor hemen. 2 sene garantili deyip geçiyorlar. Ama w7-w8 kurulu modellerinde garanti bilgisinde 2 yıl Asus Türkiye garantili yazıyor. Aradaki diğer fark sanırım bu garanti işi kardeşim.
  • up
  • teknosadan 300 tl hediye çeki aldınız mı birde teknosadan aldı iseniz ürün tam kapalı kutumu geldi ve 3-5 günlük izlenimleriniz nasıl özellikle ısınma ve makinenin performansı
  • şimdiki programları idare eder 2 sene sonrada ssd takabiliriz aslında daha iyi olmazmı
  • ben de dün N550JV-CN240H siparişi verdim.teknosada inceledim iyi bir ürün ama ses kalitesi hakkında bir bilgim yok. Ses kalitesi iyimi. Bir de klavyenin olduğu yerde hoparlör göremedim. Hoparlör ürünün neresinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-şahin -- 25 Kasım 2013; 14:04:10 >
  • Ses kalitesi iyi. Hoparlörler kasanın altinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz çabuk ısınıyor. oyun oynadığımda aşırı ısınıyor bunu nasıl çözebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: a-şahin

cihaz çabuk ısınıyor. oyun oynadığımda aşırı ısınıyor bunu nasıl çözebilirim

CPU KAÇ DERECE NORMAL İNTERNETTE İKEN. BİRDE OYUN OYNARKAN ÖLÇTÜĞÜNDE KAÇ DERECE
  • bilmiyorum. daha doğrusu cpu sıcaklığına nasıl bakılıyor onu bilmiyorum. bana anlatabilirmisin nasıl bakıldığını
  • quote:

Orijinalden alıntı: a-şahin

bilmiyorum. daha doğrusu cpu sıcaklığına nasıl bakılıyor onu bilmiyorum. bana anlatabilirmisin nasıl bakıldığını

http://m.tamindir.com/core-temp/?utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com.tr%2F

• Hayırlı olsun takipteyım
  • hayırlı olsun bi inceleme yaparsınız artık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huzurndarem

Hayırlı olsun ben de alternatif olarak arıyorum da o yüzden sormuştum. :)

Teşekkür ederim. Bu pc almadan önce bazı marka ve modelleri alma aşamısına geliyordum . Acer olsun toshiba olsun samsung olsun ama hoşuma gitmeyen bir şeyleri çıkardı fakat bu PC de bir şey bulamadım. Ekran kartı 4 GB. ışıklı klavye, 4700 HQ İşlemci gt750 ekran kartı ve en önmelisi bu kasa ve sağlamlık .Bu fiyata bu özellikleri başka bir PC de göremedim. Bazı PC LERDE özellikler çok iyi ama ısınma sorunu oluyor bazıları ısınma sorununu çözmüş ama kasayı sağlam yapamamış. EKRAN KARTI, İŞLEMCİ, KASA, RAM, . Bu PC de bu muhteşem 4 lü var:)))

gt 750m ekran kartı sizce iyi mi yani bence harikanın yanından gecmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Clockwerk.Goblin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huzurndarem

Hayırlı olsun ben de alternatif olarak arıyorum da o yüzden sormuştum. :)

Teşekkür ederim. Bu pc almadan önce bazı marka ve modelleri alma aşamısına geliyordum . Acer olsun toshiba olsun samsung olsun ama hoşuma gitmeyen bir şeyleri çıkardı fakat bu PC de bir şey bulamadım. Ekran kartı 4 GB. ışıklı klavye, 4700 HQ İşlemci gt750 ekran kartı ve en önmelisi bu kasa ve sağlamlık .Bu fiyata bu özellikleri başka bir PC de göremedim. Bazı PC LERDE özellikler çok iyi ama ısınma sorunu oluyor bazıları ısınma sorununu çözmüş ama kasayı sağlam yapamamış. EKRAN KARTI, İŞLEMCİ, KASA, RAM, . Bu PC de bu muhteşem 4 lü var:)))

gt 750m ekran kartı sizce iyi mi yani bence harikanın yanından gecmez

Kardeşim fiyat/ performans olrak söylüyorum. Paraya göre ekran kartı var. 9000 liralik notebook un ekran kartı ile gt750 ekran kartı kıyaslanmaz

• merhaba arkadaşlar !

29.12.2013 tarihi itibarı ile teknosadan asus cn240h modelini aldım. almış oldugum laptopun enranının kenar boşluklarında orantısızlık oldugunu farkettim. 3 kenarda 1mm lik siyah boşluk bulunurken sağ kenarda bu alan yaklaşık 4-5mm civarıydı. ister istemez göze batıyordu... aldığım günün ertesinde ürünü değiştirmeye gittim. her ne kadar teşir ürünündede aynı boşlugun oldugunu ve bu boşlugun standart oldugunu idda etselerde. kutusundan actırdığım 2. ürünün ekranında böyle bir sorun yoktu. ekran dış panele her taraftan eşit bir şekilde oturtulmuştu. ve gözü rahatsız etmiyordu. bu sevincle ürünü değiştirip evin yolunu tutmuştum.

almış oldugum ikinci notebookumu evde inceleme şansı bulmuştum. gelen gideni aratır derler ya bendekide öyle olmuştu. ikinci notebookumda tam üc tane sorun farkettim. a)forumlardada bahsedildiği üzere harddiskden cızırtı sesi geliyordu. ve ilk pc de böylebir sıkıntı yokdu. ileride ssd takacagım için fazla önemsememiştim. b) tacpedi kullanım esnasında cok fazla tıkırtı sesi geliyordu. hani bilirsiniz tacpetdeki o tok ses kesinlikle yoktu. ilk pc de böylebir soruna raslamamıştım. ve bunada nasip demiştim. c) klavye üzerinde f3 tusunun bir kenarının kalkık oldugunu ve tam basmadığını farkettim. işte bu bütün hevesimin kaçmasına neden olmuştu.

asıl kafama takılan nokta ise teknosa gibi bir magzada değişime getirdiğim ilk ürünün bir sorununun olmadığını ve kutulanıp tekrar satılacagının söylenmiş olmasıydı. ikinci ürünün sevici ile o an bunu pek önemsememiştim. sonra düşündümki ürünün kapagında bulunan bandirolün formalite icabı konuldugunu anladım... sonucda o ürün kutulanıp satılabilecekti. simdi ikinci ürünüde yukarda bahsettiğim sebeplerden ötürü geri götürecem. değişimde verilecek olan pc nin gercekten hiç acılmamış bir paket olduguna beni nasıl inandırabilirler ki...

bu şansızlıklar zincirinden sonra ben bu üründen iyice sogudum. artık almaktan vazgectim diyebilirim. bakalım bugün ürünü yine geri götürdüğümde ne ile karşılasacağım... tedbiri elden bırakmamak adına bu iki ürününde rotoraf ve videolarını cekmiştim. umarım beni tüketici haklarına müracat etmek zorunda bırakmazlar. ve bütün forum sitelerinde bu konuyu dillendirmeme gerek kalmaz.

ürünü alacak arkadaşlara tavsiyem. hangi mağza olursa olsun en az 3 kapalı kutu getirmelerini ve içinden kendinizin secim yapmak istediğinizi belirtiniz. artık şansınıza ne cıkarsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk_rc -- 31 Aralık 2013; 9:38:19 >

• ürün bugün elime geçti media mark.com tan aldım..ilk incelemeyi tam yapamadım harddiskten cızırtı geliyor
    bu normal mi ?
  • asus n550 kronik sorunu mu var acaba bilmiyorum ama forumda takip edıyorum ses ve ısı şikayeti cok var sanki...
    aklım lenovo Y510p modelinde i7 4700MQ işlemci ve geforce 750M SLI yada Geforce 755M SLI ekran kartlarını kullanıyor ki 750M den daha iyi bu ekran kartları.
    fiyatıda 2.600tL. işlemcide de bir tık asus daha iyi napsam bilemedim cpu ve gpu değerlerini gosteren resimler paylaşabilirmisiniz rica etsem
  • 3defa ürün değiştirmiş biri olarak söylüyorum. gördüğüm ürünlerin ikisinde cızırtı varken diger ikisinde yokdu.... ve sunuda ileteyim bu 4 ürünün biride her seyi ile 4x4 lük cıksa dişimi kıracam...

1. ürün= ekran konsola tam ortalanmamıştı.

2. ürün= harddiskten cızırtı + tacpet boşluklu + f3 tusu yan duruyor ve tam basmıyordu. (ekranı tam ortalanmış gördüğüm tek cihazdı)

3. ürün=ekran birinci modeldeki gibi konsola tam ortalanmamıştı. ki ilk cihazı geri verme sebebimde buydu. + tacpedin yarıdan altı tıkırtı yapıyordu.

4. ürün= ekranı 1.ve 3. makinaya oranla daha iyi ortalanmıştı. tacpedin her bölgesi en tok ses veren makinaydı, tek sorunu harddiskten cızırtı gelmesi. 2. ürüne oranla cok cok az ses geliyor ve daha seyrek. ikinci ürün gibi rahatsız edici bir tonda olmadıgı için ve ilerde ssd takacağım için artık tamam diyorum...

beyler alacanız ürünü didik didik edin... her ne kadar fabrikasyon üretim olsalarda bir cihaz bir digerini tutmuyor...

ben bu parayı her seyi ile 4x4 lük calışan cihaz almak için ödüyorum... dün son değişim sırasında personelden biri baya bi köpürdü... bu tavırı gördükten sonra tüketiçi hakları mahkemesine başvuracam. bu ürünlerin hepsinin seri numaraları elimde mevcut. temkini elden bırakmamak adına her birinin sorununa ilişkin resim ve videoda cektim...

sonucda 240h gibi bir makinayi almaya niyetlenen mutlaka forum sitelerine göz atıyor. bütün forum sitelerinden o ürünlerin seri numaralarını ve satıldığı bölgeyi söylesem; asla bu ürünleri satamayacaklarınıda biliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk_rc -- 3 Ocak 2014; 9:36:12 >

• Sizde GT750m driver sorunu var mı?

Bende de touch pad de aşırı tıkırtı var.

Ben 8.1 update ettim.. Bu yüzden değiştirme kabul etmeyebilirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semisemi -- 5 Ocak 2014; 4:31:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.