Şimdi Ara

Lenovo ideapad 500 aldım ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bir kaç gün önce Lenovo ideapad 500-15ISK aldım. (intel core i5 6200u)
    Çok basit işler yaparken donmaya başladı. İnternette geziyorum, müzik dinliyorum vs. Bilgisayar rastgele donmaya başladı. Dinlediğim müzik kesiliyor, ekranda ve tuşlarda hiçbir tepki olmuyor. Ctrl alt del veya diğer kısayollar işe yaramıyor. Sanki karşımda bilgisayar maketi duruyor gibi.
    Ne yapayım edeyim dedim temiz kurulum yapsam düzelir dedim, işe yaramadı. En güncel sürücüleri kurdum düzelmedi. Linux kurdum sonuç aynı. Sorunun donanımsal olduğu açık. Sizce bu durum neden kaynaklanıyor olabilir? Bilgisayarı teknik servise yollamalı mıyım? Bu sorunu yaşayan başka kimse var mı? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçmiş olsun. bende yeni aldım 1 ay olacak dediğin sorunlar var. ilk aldıgım 24 saat içinde gittim söyledim inceleyelim dediler sonra bişey yok dediler. şarjı dedikleri kadar gitmiyor oyun yüklü değil donma var. cs yükledim bildigin kasıyor oyunda ve arada chrome gezerken donma oluyor. zaten alırken tereddüt ediyordum. ha bide sağda cd koyma alanı yarım cm kadar kayma var alt kısmı ise şişmiş batarya gibi söyledim sorun yok dediler bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgbaris

Arkadaşlar merhaba. Bir kaç gün önce Lenovo ideapad 500-15ISK aldım. (intel core i5 6200u)
    Çok basit işler yaparken donmaya başladı. İnternette geziyorum, müzik dinliyorum vs. Bilgisayar rastgele donmaya başladı. Dinlediğim müzik kesiliyor, ekranda ve tuşlarda hiçbir tepki olmuyor. Ctrl alt del veya diğer kısayollar işe yaramıyor. Sanki karşımda bilgisayar maketi duruyor gibi.
    Ne yapayım edeyim dedim temiz kurulum yapsam düzelir dedim, işe yaramadı. En güncel sürücüleri kurdum düzelmedi. Linux kurdum sonuç aynı. Sorunun donanımsal olduğu açık. Sizce bu durum neden kaynaklanıyor olabilir? Bilgisayarı teknik servise yollamalı mıyım? Bu sorunu yaşayan başka kimse var mı? Teşekkürler.

180 gün geçmedi ise değişim hakkınız mevcut

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.