Şimdi Ara

The Young Pope (2016) - HBO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
3
Favori
2.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• HBO ve Canal+ ortaklığında hazırlanan The Young Pope'un başrollerinde Jude Law, Diane Keaton, Silvio Orlando, Scott Shepherd gibi isimler paylaşıyor. The Young Pope’un yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Paolo Sorrentino oturuyor.
    Dizi, ilk İtalyan asıllı Amerikalı papa Lenny Belardo (Pius XII)’nun görevi devraldıktan sonra yaşadığı kişisel bunalımlarını ve inanç çıkmazlarını konu alıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jude Law ve Paolo Sorrentino Merakla bekliyorum.
  • Nepenthe* kullanıcısına yanıt
    Admin The Night Of izle
  • Hahaha tamam bakacağım.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikinci sezon onaylandı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Altyazı falan yok ama 6 bölüm izleme şansım oldu. Bence yılın en iyi işi olmuş. Jude Law marjinal - unorthodox papa rolünde harika oynamış. Bazen kendini ciddiye alan bir yapımken bazen komedi filmi kadar absürd olabiliyor. Yönetmen Sorrentino ise her zamanki gibi harika, 5.bölümdeki avludaki
    ''seduction''
    sahnesinin hazırlanışı, uygulanışı.. ustalık.
  • Bu ne kadar güzel bir açılıştır. İlk sezon bitsin de The Crown ile beraber gireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

Bu ne kadar güzel bir açılıştır. İlk sezon bitsin de The Crown ile beraber gireceğim.

harbiden güzel yapmışlar, ikisi benim de listemde

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 12:15:15 >
  • İndirdim bütün bölümleri bi tane siteden ama daha izlemeyeceğim. Zaten HBO da Ocak'ta verecekmiş diziyi. Önceden Sky ve Canal+'da yayınlanmış. Ocak'ı bekleyeceğim herhalde o zaman zaten adam akıllı altyazısı çıkar. https://twitter.com/HBO/status/805803954307108866

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 5 Aralık 2016; 19:37:1 >
  • www.blutv.com.tr
    The Young Pope İzle - BluTV
    https://www.blutv.com.tr/diziler/yabanci/the-young-pope

BluTV'de yayınlanıyor dizi izlemek isteyenler için.
  • subscene'de blutv'nin altyazıları var izlemek isteyenler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

8 bölüm çıkmış izleyen yok mu hiç

Ben 10 bölümü de izledim. Sormak istediğin soru varsa cevaplayayım.
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 12:15:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Tavsiye eder misin?

Bence izlenmesi gereken bir dizi olmuş. Ön yargıdan uzak bir şekilde iyi taraflarını görerek izlediğinizde etkileyici diyebilirim. Özellikle Papa'nın farklı bakış açısı ve davranışlarıyla insanı düşündürüyor dizi. Sevmediğim tarafları da var elbet bazen bölümler arası bağlantı geçiş çok iyi değil. Özellikle 10.bölümü birden bire diziyi bitirmek için yapılmış gibi geldi. Bu demek değil ki 10.bölüm kötü olmuş aksine en beğendiğim bölümlerden birisiydi gerçekten çok güzel mesaj veriyor.
    Kısaca izlenebilir. Mükemmel bir dizi değil bence ama izlenip farklı bir bakış açısı kazanılabilir.
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 12:15:10 >
  • Sorrentino için başlayacağım galiba. bakalım.
  • kaliteli dizi, ama ben beğenmedim, din adı altında insanları kandırıp para toplayan her oluşumdan nefret etmişimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.