Merhaba, Yaklaşık 20 sene önce izlediğim bir filmi uzun bir süredir arıyorum ama bir türlü bulamıyorum. Film hakkında hatırladıklarım oldukça sınırlı. Arama motorlarına film hakkında hatırladıklarımı İngilizce olarak yazdım ancak bir sonuç elde edemedim. Çok umutlu değilim ama belki buradan bir bilen çıkar. Hatırladıklarımı madde madde yazayım: - Filmi Tv’de Cnbc-e’de izlemiştim. - Yönetmeni önemli bir yönetmen olabilir çünkü o yıllarda Cnbc-e sadece arthouse filmler veriyordu. - Sanat filmi tarzındaydı.(Bergman - Haneke filmlerine benziyordu.) - Sanırım Avrupa yapımı bir işti. (Fransız İtalyan ya da Alman işi olabilir.) - Yapım yılı 80’ler - 90’lar zamanına ait olabilir. (Oyuncuların kıyafetleri, görünen teknolojik aletler bu yıllara ait gibiydi.) - Koyu tonların hakim olduğu bir filmdi. (Siyah-Gri) - Filmde şehir merkezinden uzakta; etrafı yeşillik müstakil bir evde yaşayan 4-5 genç kız vardı. (Kızlar sanatçı yada sanat okulu öğrencisi olabilirler. Eve de yeni taşınmış olabilirler.) - Orta yaş üstü bir adamın evdeki kızlardan biri ile aşk ilişkisi oluyordu ve filmin sonunda kızın arkadaşları kızın başına gelen bir şey için adama kızıyorlardı. (Kız belki kaybolmuş ya da ölmüş olabilir.) - Filmde bir hayalet konusu vardı. (Ancak bir korku filmi değildi, sadece evde hayaletin lafı edilirdi.) * Aramamı zorlaştıran bu hayalet konusu. Bunu yazdığımda internette karşıma abuk korku filmleri çıkıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |