Şimdi Ara

MASUMİYET FİLMİNİN SONU HAKKINDA DİKKAT SPOILER İÇERİR [sorun çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
29.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ---SPOILER İÇERİR------SPOILER İÇERİR------SPOILER İÇERİR------SPOILER İÇERİR------SPOILER İÇERİR------SPOILER İÇERİR------SPOILER İÇERİR------SPOILER İÇERİR------SPOILER İÇERİR------SPOILER İÇERİR------SPOILER İÇERİR------SPOILER İÇERİR------SPOILER İÇERİR------SPOILER İÇERİR------SPOILER İÇERİR------SPOILER İÇERİR------SPOILER İÇERİR------SPOILER İÇERİR------SPOILER İÇERİR------SPOILER İÇERİR------SPOILER İÇERİR------SPOILER İÇERİR------SPOILER İÇERİR---


    Beyler filmde Zagor ve Uğur'un yakalanıp öldürüldüğü haberini tvde Reha Muhtar sunarken Zagor'un resmi olarak aşağıdaki 1. resim ardından Uğur'un resmi olarak 2. resim gösteriliyor. Filmin sonunda Yusuf hapis arkadaşının babasının yanına gittiğinde ise aşağıdaki 3. resim gösteriliyor. Yani buradan Zagor ve Yusuf'un arkadaşı Orhan aynı kişi çıkıyor ve burada film bende kopuyor. Siz bu kısmı anlayabildiniz mi?
     MASUMİYET FİLMİNİN SONU HAKKINDA DİKKAT SPOILER İÇERİR [sorun çözüldü] MASUMİYET FİLMİNİN SONU HAKKINDA DİKKAT SPOILER İÇERİR [sorun çözüldü] MASUMİYET FİLMİNİN SONU HAKKINDA DİKKAT SPOILER İÇERİR [sorun çözüldü]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vorschlaghammer -- 11 Aralık 2013; 22:38:18 >








  • Yusuf'un filmin başından beri "hapisteki arkadaşım iş ayarlayacak" dediği adam Zagor'un kendisi yani Orhan. Yusuf İstanbul'a giderken bu haber yayınlanıyor. Yani Orhan hapisten kaçmış ve öldürülmüş. Cenazeyi en yakınına teslim edecekler dolayısıyla babasına teslim ediyorlar. Yusuf İstanbul'da sorup soruşturup Orhan'ın babasının yerini buluyor. Orhan'ın cenazesi babasına teslim edildiği için o mekanda yerde duruyor. Sonuç olarak Yusuf, Zagor ile Orhan'ın aynı kişi olduğunu asla öğrenemiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drake Ramoray -- 11 Aralık 2013; 22:24:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caner_Gnc


    Yusuf'un filmin başından beri "hapisteki arkadaşım iş ayarlayacak" dediği adam Zagor'un kendisi yani Orhan. Yusuf İstanbul'a giderken bu haber yayınlanıyor. Yani Orhan hapisten kaçmış ve öldürülmüş. Cenazeyi en yakınına teslim edecekler dolayısıyla babasına teslim ediyorlar. Yusuf İstanbul'da sorup soruşturup Orhan'ın babasının yerini buluyor. Orhan'ın cenazesi babasına teslim edildiği için o mekanda yerde duruyor. Sonuç olarak Yusuf, Zagor ile Orhan'ın aynı kişi olduğunu asla öğrenemiyor.


    Ben Zagor'u insan ismi zannetmiştim ama lakabıymış

    Cevapladığın için teşekkür ederim.




  • hortlatıyorum.
    3.fotograftaki adam kim demişsin o adam zagor işte ilk fotografla o fotografı karşılaştır aynı fotograf oldugunu anlarsın birisi tvde oldugu için daha parlak ve kırpık yoksa aynı fotograf
  • İyi güzel hoşta Haluk bilginer Yusuf a 10dk boyunca Zagoru anlattı isim vere vere bide Yusuf o benim hapis arkadaşım falan da demedi yani çok tutarsız bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RAHMOO

    İyi güzel hoşta Haluk bilginer Yusuf a 10dk boyunca Zagoru anlattı isim vere vere bide Yusuf o benim hapis arkadaşım falan da demedi yani çok tutarsız bence.
    gerek tirat'ı gerek filmi analiz ederek seyrettim,


    dediğiniz çok doğru


    muhteşem tirat'ı tekrar hatırlayalayım ;




    https://www.youtube.com/watch?v=10zCe8a-uU8








  • evet sadece bu yorumu yapmak için foruma üye oldum gerçekten :D arkadaşlar filmi çok dikkatli izlememiş gibisiniz.. fotoğrafta gösterilen kişi Zagor değildir. Uğur'un kocası yani Zagor hapisteyken evlendiği adam, Çilem'in babasıdır. tiratta Bekir in anlattığı gibi, Diyarbakır'a Zagor'u ziyarete gidince Uğur'u döven kişi..Yani filmin aslı , Yusuf'a babasıyla çalışmasını söyleyen hapishane arkadaşı,bilmeden kızını Yusuf'a emanet etmiş, kader böyle demek..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yorumyazmakiçin

    evet sadece bu yorumu yapmak için foruma üye oldum gerçekten :D arkadaşlar filmi çok dikkatli izlememiş gibisiniz.. fotoğrafta gösterilen kişi Zagor değildir. Uğur'un kocası yani Zagor hapisteyken evlendiği adam, Çilem'in babasıdır. tiratta Bekir in anlattığı gibi, Diyarbakır'a Zagor'u ziyarete gidince Uğur'u döven kişi..Yani filmin aslı , Yusuf'a babasıyla çalışmasını söyleyen hapishane arkadaşı,bilmeden kızını Yusuf'a emanet etmiş, kader böyle demek..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekir YENİKARAMURAT -- 28 Eylül 2020; 2:31:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumyazmakiçin Y kullanıcısına yanıt

    Hayır. Uğur sevgilisi Zagor / Orhan’la kaçar ama her ikisi de vurulur. Daha önce Uğur’un odasındaki fotoğrafı göremeyen Yusuf, bir saniye farkla televizyondaki haberleri de kaçırdığı için arkadaşı Orhan’ın aslında Uğur’un sevgilisi olduğunu anlayamaz.

  • abiler filmi daha yeni izleyip bitirdim.sonda ölü olan kişi orhan(zagor).

    zagor lakabı.bunuda şu şekilde ispatlayabilirim.bekir ve yusuf kızı gezmeye götürdüğünde orada uzunca konuşmaları oluyor(tirat).orada bekir konuşurken zagor(orhan)'ın istanbulda yeşilçam kasetçi dükkanları olduğundan bahsediyor ve yusuf hapishaneden arkadaşının babası istanbulda kasetçilik yapıyor.bu ihtimalleri ve ölen kişinin fotoğraflarını birleştirdğimizde ortaya ölen kişinin zagor olduğu çıkıyor.saygılar efendim

  • Arkadaslar son sahnedeki orhan denen kişi zagordur zaten bekir zagordan bizim eski evin kiracisinin oglu babasi yesilçamda filmciydi diye bahseder son sahnede yusufta kahvede orhani sorarken ayni sekilde bahsederler ve yesilcam sokaga gider yusuf.ölen kisi zagordur orhanda zagordur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerde yatan adam Orhan (Zagor). Kendisi Yusuf'un hapis arkadaşı ve aynı zamanda Uğur'un da sevgilisi. Ama Çilem'in babası değil. Çilem'in babası Zagor'u ziyaret etmeye gitti diye Uğur'u dövüp kızını sakat bırakan adam.


    Bunun haricinde Zagor ile Uğur nasıl öldü, orayı anlayamadım ben de.

  • racooss R kullanıcısına yanıt
    Yusuf kızı bir pavyona götürüyor Uğur'a teslim etmek için. Oradaki adam Yusuf'a kaç diyor. Çünkü Zagor pavyonun sahiplerinden birisini öldürmüş. Ölen adamın yakınları da Uğur ve Zagor'u öldürdü.

    Ben ilk Kader sonra Masumiyeti izledim, filmdeki en kötü karakter Zagor gibi gösterilse bile net bir şekilde Uğur derim. Ulan yirmi yılda bir defa adama verseymis belki de Bekir bu girdaptan çıkacaktı. Herkesle yatan kadın Bekirle yatmıyor. Çünkü onu çıkarı için kullanıyor bana göre.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nil2014 kullanıcısına yanıt
    İlginç bir hikaye bu Masumiyet ve Kader. Desen ki Uğur cani, e o zaman Bekir de gidip çirkin ördek yavrusu gibi kapılmasaymış bu güruhun peşine. Desen ki Bekir cani, vurulmuş işte ne yapacaksın. Uğur da bir öyle bir böyle hep adama karşı...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.