Şimdi Ara

Dualshock3 kol hatası kolu görmeme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
47.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu forumdan emre72 adlı kullanıcıdan 120 slim bir konsol aldım. Yalnız bir sorunum var. Sanırım konsola kolu tanıtamadım. Kablosuz açmayı denediğim zaman cihaz açılıyor. Uzaktan kumandasından açıyorum cihazı. Sonra press ps buton yazıyor basıyorum. Ama kola bakıyorum. Pil göstergelerinin 4 ü birden yanıp sönüyor. Daha sonra tamamen sonuyor kolu görmüyor.

Fakat ilginç Şarj aparatıyla beraber makineye taktığımda kolu goruyor. Nasıl tanıtacam bu cihaza kolu acaba?

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS3 Kol Bağlanmıyor veya Tanınmıyor: Sorun Giderme

PS3 oyun konsolunda Dualshock3 kolunu bağlama veya tanıma sorunları yaşıyorsanız, sorunu gidermek için şu adımları izleyebilirsin:

• Kablolu Bağlantıyı Kontrol Et: Kablolu bir bağlantı kullanıyorsan, kablonun her iki ucunun da sağlam olduğundan emin ol. Kabloyu hem kola hem de PS3'e sıkıca tak.

• Kablosuz Bağlantıyı Kontrol Et: Kablosuz bağlantı kullanıyorsan, kolun şarj edildiğinden ve PS3'ün Bluetooth özelliğinin etkin olduğundan emin ol. Ayrıca, kolun ve PS3'ün birbirine yakın olduğundan emin ol.

• Kolu Yeniden Tanıt: Kol zaten eşleştirilmişse, onu PS3'ten kaldırıp yeniden eşleştirmeyi dene. Bunu yapmak için şu adımları izle:

1. PS3'ü kapat.
      2. Kolun arka tarafındaki küçük düğmeye bir iğne veya ataçla 5 saniye bas.
      3. PS3'ü aç ve kolun açma/kapama düğmesine uzun bas.
      4. Kol, PS3'e yeniden eşlenecektir.
    • Bluetooth Kol Tanıtma: Bir Bluetooth kolu tanıtmak için şu adımları izle:

1. PS3'ün XMB menüsüne git.
      2. "Aksesuar Ayarları"nı seç.
      3. "Bluetooth Cihazlarını Yönet"i seç.
      4. Yeni kolunu seç ve "Kaydet"e bas.
      5. Kol, PS3'e eşlenecektir.
    • Yeni Kol Tanıtma: Yeni bir kol tanıtmak istiyorsan, bunu kablolu veya kablosuz olarak yapabilirsin. Yukarıda belirtilen adımları izle.

Bu adımları izlesen bile sorun devam ediyorsa, kolun bozuk olabileceğini düşün. Başka bir kolla denemeyi deneyebilirsin. Sorun devam ederse, PS3 konsolunda veya yazılımında bir sorun olabilir. Bu durumda Sony destek ekibiyle iletişime geçmeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • update ile alakalı bir durum mu acaba? bilgisi olan arkadaşlar.
  • DS3 ile PS3'ü aç. Kolu görmeyecek yine. DS3'ün üzerinde ki 4 ışık tamamen sönmeden DS3'ü kablo ile PS3'e bağla. DS3'ü kablolu görecek. Daha sonra DS3 PS3'e kablolu takılı halde PS3'ü kapat. DS3 ile PS3 arasından kabloyu sök ve normal olarak yine kablosuz olarak PS3'ü DS3'den aç.

Böyle düzelmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

DS3 ile PS3'ü aç. Kolu görmeyecek yine. DS3'ün üzerinde ki 4 ışık tamamen sönmeden DS3'ü kablo ile PS3'e bağla. DS3'ü kablolu görecek. Daha sonra DS3 PS3'e kablolu takılı halde PS3'ü kapat. DS3 ile PS3 arasından kabloyu sök ve normal olarak yine kablosuz olarak PS3'ü DS3'den aç.

Böyle düzelmesi lazım.
    uptade ıle ılgılı bı sorun hocam bende yasadım bu problemı,Affliction arkadasımızın dedıgı yontemı uygulursan sonrun duzelcektır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcemm -- 5 Aralık 2009; 14:39:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironcemm

uptade ıle ılgılı bı sorun hocam bende yasadım bu problemı,Affliction arkadasımızın dedıgı yontemı uygulursan sonrun duzelcektır

Alıntıları Göster
    evet işe yaradı teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

evet işe yaradı teşekkürler

Alıntıları Göster
    Peki bu çözüm kalıcı bir çözüm mü?

Yani sonrasında da yine sorun devam edip aynı şeyleri yapmamız gferekecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Designer83

Peki bu çözüm kalıcı bir çözüm mü?

Yani sonrasında da yine sorun devam edip aynı şeyleri yapmamız gferekecek mi?

Alıntıları Göster
    Kalıcı bir çözüm değil malesef.

Arkadaşa yazdığım yardım mesajını bizzat ben 2 gün önce uygulamıştım kendi kendime çünkü bu sorun benim de başıma gelmişti ve arada hala bu sorunu yaşıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Kalıcı bir çözüm değil malesef.

Arkadaşa yazdığım yardım mesajını bizzat ben 2 gün önce uygulamıştım kendi kendime çünkü bu sorun benim de başıma gelmişti ve arada hala bu sorunu yaşıyorum.

Alıntıları Göster
    aynı konuyu daha önde açtım ve bu sorun dünyada birçok ps3 slim kullanıcısı tarafından yaşanıyor

Çözüm
    ps3 ü kapalıyken makina üzerindeki açma kapama tuşundan açın ondan sonra ds3 üzerindeki PS butonuna basarak kolu açın 4 lamba birkaç saniye yanıp söndükten sonra normale dönecektir

aynı sorun bende de vardı ve artık böyle kullanıyorum böylece sorun çözülmüş oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: julien

aynı konuyu daha önde açtım ve bu sorun dünyada birçok ps3 slim kullanıcısı tarafından yaşanıyor

Çözüm
    ps3 ü kapalıyken makina üzerindeki açma kapama tuşundan açın ondan sonra ds3 üzerindeki PS butonuna basarak kolu açın 4 lamba birkaç saniye yanıp söndükten sonra normale dönecektir

aynı sorun bende de vardı ve artık böyle kullanıyorum böylece sorun çözülmüş oldu.

Alıntıları Göster
    evet malasef sorun kalıcı olarak cozulmuyo,arada bendede aynı sorun tekrarlanıyo ama sonra duzelıyo gene

• quote:

Orijinalden alıntı: ironcemm

evet malasef sorun kalıcı olarak cozulmuyo,arada bendede aynı sorun tekrarlanıyo ama sonra duzelıyo gene

Alıntıları Göster
    Bi sürü kişide bu sorun var ve ben de bunlardan biriyim.Arkadaşların da dediği gibi ps3 ü DS3 ten açmamak lazım ps tuşuna basıp açarsanız ps3 ü o zaman kolları görmüyor.Ama ps3 ün tuşundan açarsanız hiç bir problem olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pardahun

Bi sürü kişide bu sorun var ve ben de bunlardan biriyim.Arkadaşların da dediği gibi ps3 ü DS3 ten açmamak lazım ps tuşuna basıp açarsanız ps3 ü o zaman kolları görmüyor.Ama ps3 ün tuşundan açarsanız hiç bir problem olmuyor.

Alıntıları Göster
    Ben de aynı sorunu yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoSS_228

Ben de aynı sorunu yaşıyorum.

Alıntıları Göster
    uzun zamandır bendede bu problem mevcut...son gelen güncellemeyle böyle bir sorun yaşanmaya başladık...ancak benimde bulduğum çözüm aynı ps3 açıldıktan sonra ds3 ü açıyorum böylelikle herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum...bir sonraki güncellemede düzeltilecek sanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: _konsensus_

uzun zamandır bendede bu problem mevcut...son gelen güncellemeyle böyle bir sorun yaşanmaya başladık...ancak benimde bulduğum çözüm aynı ps3 açıldıktan sonra ds3 ü açıyorum böylelikle herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum...bir sonraki güncellemede düzeltilecek sanırım...

Alıntıları Göster
    Bugün DS3'ü PS3'ten sonra açmama rağmen tanımadı.Bu durumda sadece kumanda değil , mesela kulaklıklar da çalışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoSS_228

Bugün DS3'ü PS3'ten sonra açmama rağmen tanımadı.Bu durumda sadece kumanda değil , mesela kulaklıklar da çalışmıyor.

Alıntıları Göster
    Sanırım sadece slimlerde var bu sorun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pardahun8

Büyük ihtimalle. Bende böyle bir sorunla karşılaşmadım. Fat kullanan tanıdıklarımda da böyle bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardahun

Alıntıları Göster
    Bende FAT Ps3 var, Sixaxis de aynı sorunu yaşadım, o gün oynayamadım, ertesi gün açtım ps3ü sorun geçmişti
  • arkadaşlar bende de dualshock 3 problemi var?ortadaki ps tuşuna basıyorum ps3 açılıyor ama sonra herhanGi bir alGılama yapmıyor ve ayrıca surekli iki ışığıda yanıyor.reset tuşuna bastım düzelmedi.ne yapabilirim acil yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryenici

arkadaşlar bende de dualshock 3 problemi var?ortadaki ps tuşuna basıyorum ps3 açılıyor ama sonra herhanGi bir alGılama yapmıyor ve ayrıca surekli iki ışığıda yanıyor.reset tuşuna bastım düzelmedi.ne yapabilirim acil yardım lütfen
    FAT var bende hiç sorun yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

FAT var bende hiç sorun yaşamadım

Alıntıları Göster
    arkadaslar hepiniz bi fikir vermissiniz cogunluguda birbirine benzer zaten hepinizin dedigini denedim hala kablosuz gorduremedim DS3 benim ds3de butun isiklar yanip sonuyo surekli. ps3 e bagladigimda 1 tnesi yaniyo sadece buarada ben ps3 kapadigimda ds3de kapaniyor ps3 kapaliyken ds3 actigmdada gene butun isiklar yanip sonuyo ps3 e baglanmiyo. 2 gundur urasiyorm kafayi yicem yardimci olabilirseniz cok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: safari21

arkadaslar hepiniz bi fikir vermissiniz cogunluguda birbirine benzer zaten hepinizin dedigini denedim hala kablosuz gorduremedim DS3 benim ds3de butun isiklar yanip sonuyo surekli. ps3 e bagladigimda 1 tnesi yaniyo sadece buarada ben ps3 kapadigimda ds3de kapaniyor ps3 kapaliyken ds3 actigmdada gene butun isiklar yanip sonuyo ps3 e baglanmiyo. 2 gundur urasiyorm kafayi yicem yardimci olabilirseniz cok sevinirim

Alıntıları Göster
    kol orjinal mi arkasında ne yarzıyor kolun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.