Şimdi Ara

Sinyal yok/kablo takılı değil hatası (monitör?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece normal kapanan bilgisayar sabah sinyal yok uyarısı verdi. Uyanınca ben açtım ve bir dakika görüntü geldi ama sonra yine sinyal yok dedi. Display porta takılıydı hdmi ile denedim bu sefer kablo kablo takılı değil diyor. Bilgisayarı televizyona bağladım hdmi ile sorunsuz çalışıyor. Bu sefer monitörü başka bir bilgisayara hdmi ile bağladım kablo takılı değil diyor yine. Bu şartlar altında monitör mü arızalı? Açılışta acer yazısı geliyor.(sinyal yok/kablo takılı değil yazısı geliyor)
    Monitör:
    www.n11.com
    Acer Kg241qpbiip 23.6" 144hz 1ms (hdmı+display) Freesync Full Hd Monitör Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/acer-kg241qpbiip-236-144hz-1ms-hdmidisplay-freesync-full-hd-monitor-1280962?magaza=teknobiyotik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallaherseyi -- 27 Nisan 2020; 15:55:31 >

• sorun şimdilik düzeldi. nasıl düzeldi emin değilim. ilk önce ram ve ekran kartını çıkartıp takmıştım. sonra kasanın arkasındaki display port ve power kablosu hariç her şeyi söktüm ve çalıştırdım yine görüntü yoktu sonra reset tuşuna bastım düzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MONİTÖR SİNYAL YOK HATASI
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.