Şimdi Ara

Dualshock3 kol hatası kolu görmeme problemi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
47.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sony yaninda orjinal isareti model nosu DC 3.7 V 300 mA made in china en altdada 13 haneli bi sayi var
  • bende slim sahibiyim kol tanımamazlık hiç başıma gelmedi
  • bendede slim varda onla alakasi yok bence bende 2 gun once karsilastim bu sorunla ilk defa
  • model no:CECHZC2E yazıyorsa orjinal

son rakam E değilde U ise sahte koldur
  • bu arada sorun hakkinda bilgi sahibi olan varmi cunku ben hala cozemedim problemi
  • bendede var bu problem, denemedim çözüm yollarını şimdi denicem, benimknin sonu H ile bitiyor modelin, 2. kol bu, kendi kolunda problem olmadı hiç, onunda sonu E
  • quote:

Orijinalden alıntı: yado1907

model no:CECHZC2E yazıyorsa orjinal

son rakam E değilde U ise sahte koldur
    yok öyle birşey adam sahte kola u basarmı kolubn aynısını yapmış onu yapamayacakmi
  • Benmki duzelmedi denedim, baglanmiyor napsam, biri oluyor sonradan aldgm olmuyor, versiyondan sonra oldu, 3-4 gun ince guncellemistim, napicaz ya
  • versiyondan sonra çalışmamaya başladıysa sahte olablir hocam
  • Peki sahte olup olmadigini nasil anlicam, herseyi ayni, hicbi fark yok, aldigim kisi bluetoothunda sorun olabilir, boyle boyle yapican, gondericen ya degisecekler yada tamir edecekler dedi. Anlamadim gitti

Kablo ile problem yok, oynayabiliyorum, kablosuz bağlanmıyor bi türlü. sahte olsa açarmıydı hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynskzgl -- 5 Ekim 2010; 12:51:07 >
  • bende de u yazıyor ve çalışmıyor 100 lira boşa gitti galiba.
  • hortlatalım şu konuyu Benimde 2 gün öncesine kadar sorunsuz çalışan ds3 üm artık kablosuz çalışmıyor.Şarj kablosunu taktığımda şarj oluyor ve bağlanıyor ama kabloyu çıkardığım an bağlantı kopuyor.2 yıldır kullandığım orijinal ds3 kafayı yedi yani.Yukarıda yazılanları okudum hepsini denedim fakat olmuyor .Varsa farklı fikri olan deneyelim.
  • arkadaşlar orjinal kol olmasına rağmen 1 hafta evveline kadar kullandığım ds3 kolum makineyi açtıktan sonra gitti.Kolun düğmesişne basınca 4 ışık yanıyor ve sönüyor.Kablo ile makineye bağlamama rağmen şarj oluyor gibi görülüyor ama bir türlü bağlanmıyor sadece 4 ışık yanıyor.kafayı yiyeceğim kolda hiçbir sorun yoktu birden gitti ki yeni bi güncelleme falanda yapmadım son zamanlarda.
    Kablo ile bile tanımıyor.Yardımcı olabilecek birileri varmı aklına bişeyler gelen.
  • Aynı problem benim başıma da dün geldi, ne yaptıysam düzeltemedim. USB den bağlı olduğu sürece problem yok ama kabloyu sökünce kol bağlanmıyor. Bu sorunu nasıl çözebileceğimizi bilen arkadaş varsa yardımcı olursa çok sevinicem.
  • Çözüm yokmu
  • Bendeki Sorun ise kablo ile PC yada PS3'e taktığımda sürekli yanıyor DS3 ve sönmüyor ama aralıklı yanıyor... Yani bu sorunun çözümü nedir?
  • Bendeki sorun düzelmiyor ps button ile açınca playstationu cihaz açılıyor ama kablo ile bağlamadan ds3ü görmüyor.Yukarıdaki yöntemi uyguladım ama aynı sorun devam ediyor...
  • bende de aynı problem var. usb kabloya takıp ortadaki ps tuşuna basınca4 ışık yanıp yanıp sönüyor. kabloyu çekince cihaz pat diye kapanıyor, ışıkları sönüyor. acaba bataryasımı bitti diyerekten (ki toplasanız 10 saat kullanılmamıştır) diğer sağlam kolun bataryasıyla değiştim fakat yine çalışmadı. kablo orjinal. orjinal olmasa bile diğer kol sorunsuz çalışıyor. sonuç olarak kol kablolu veya kablosuz hiç bir şekilde çalışmıyor. sadece usb kablosunu takınca 4 ılık yanıp sönüyor ve çalışmıyor. bu konuda yardım edebilecek olan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.