Evimde uydu alıcısı kullanıyorum , tek amacım belgesel kanalları olan nat-discovery-animal planet gibi kanallar için dsmart yada tvibu almak.
Sizce hangi firma,hangi paket mantıklıdır?
Dsmart aile paketi 24 tl 2 tl de aktivasyon ücreti ile 26 tl yazıyor. Tivibu hakkında hiç bilgim yok.
Bilgileriniz için teşekkürler...
Uydu cihazın HD ise ve CI slotu varsa Dsmart modül al bak keyfine(Modüle aylık faturalı üye olma, peşin üye ol).
quote:
Orijinalden alıntı: qarakedi
Uydu cihazın HD ise ve CI slotu varsa Dsmart modül al bak keyfine(Modüle aylık faturalı üye olma, peşin üye ol).
Evet cihazım samsung 48h6470 serisi ve full hd
Dsmart aylık 24 tl + 2 tl aktivasyon ile aile paketini mantıklı buldum.Nat serileri discovery var sizce uygunmu arkadaşlar?
Yada başka önerilerinize açığım.
Tivibu daha iyi bence kaçırılan saçmalıkları izleyebildiğin için. Seç izlesi olmayan Tivibu alacaksan hiç bulaşma
quote:
Orijinalden alıntı: -the-
Arkadaşlar merhabalar;
Evimde uydu alıcısı kullanıyorum , tek amacım belgesel kanalları olan nat-discovery-animal planet gibi kanallar için dsmart yada tvibu almak.
Sizce hangi firma,hangi paket mantıklıdır?
Dsmart aile paketi 24 tl 2 tl de aktivasyon ücreti ile 26 tl yazıyor. Tivibu hakkında hiç bilgim yok.
Bilgileriniz için teşekkürler...
Peki apartmanda kablotv var mı?
filbox ta düşünebilirsin. Ucuzda
D-Smart tabiki. Takılmadan seyretmek istiyorsan d-smart kutun olsun. bu profesyonel seçenektir. Tivibu internet altyapılı ve görüntüde donma olabilir. Zaten çok fazla kanalda yok. İlla tivibu diyorsan deme digitürk de. digitürk daha hızlı. Zaten yakında d smart blu'da geliyor smart tvlere. bakalım bu nasıl olacak.