Şimdi Ara

Digiturk mü Normal Uydu mu? -LigTV ya da NBA izlemeyenler için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorumu yanıtlarsanız sevinirim.

Soru basit: HD yayınlar şifresiz olarak uyduda da var olduğuna göre;

Digiturk'e para vermenin ne anlamı var?

Sizce Digiturk hala mantıklı bi yatırım mı? Digitürk'ün normal uyduya göre teknik, yayın kalitesi vb. açısından bi avantajı var mı?

Not: LigTV ya da NBA izlemiyorum. Maç izlemem. Milli maçları izlerdim artık onu da izlemiyorum (Sağ olsun "milli" topçular milyonlarca lirayı indirip mahalle takımından bile kötü oynuyorlar) Buna göre yanıtlayın lütfen.

TAM DESTEK
  • Çoğu kanal HD şifresiz olarak Türksat uydusunda yayın yapıyor. Kanal d, star tv vs.

Digiturk kullanan arkadaşların çoğu futbol maçları için kullanıyor. Diğer azınlık olanlar belgesel, dizi, film vs. İçin.

Sanırım maç izlemiyorsunuz. O yüzden Digiturk bağlatmak bence gereksiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • Baştan nat.geo.lar, iz tv'ler fena durmuyor gibi görünse de 2 yıldır maç harici digitürkün kendi kanallarını izlemiyorum. almayınız, paranız cebinizde kalsın. yazık günah.

smart tv'niz varsa istediğiniz yayın belgesel vs.yi youtube'dan izleyin, yoksa alın usb stick. tartışmasız bu çağda maç harici digiturk'e para verilmez çok net. (faturada geçirdikleri ilaveleri farkedip sinir hastası olacağınızı söylemedim bile)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.