Şimdi Ara

Ttnet mi Dsmart net mi Digitürk mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni kampanyalara bakıyorum önerebileceğiniz hangileri şuan ttnet kullanıyorum son derece memnunum 1 hafta sonra sözleşmemiz bitiyor bende
    hem şöyle belgesel kanalları olan hd kanalları olan ve açtığımda en azından 1-2 tane sinema kanalı olup fenomen,vizyona girmiş olan filmleri izleyebilmek istiyorum.

Binada SüperOnline fiber alt yapısı mevcut.
    Digitürk ve süperonline kampanyası şu şekilde.
    FİBER 10 Mbps/Limitsiz/50 GB 39 TL Giriş Paketi + Belgesel Paketi
    (20,99 TL) 59,99 TL
    FİBER 25 Mbps/Limitsiz/50 GB 47 TL Giriş Paketi + Belgesel Paketi
    (20,99 TL) 67,99 TL

Giriş ve belgesel paketlerinde hangi kanallar mevcut ve dediğim gibi sinema çıkar mı ?

Dsmart net şu şekilde
    8 Mbps'e kadar (50 GB AKN) + D Smart HD Sinema paketi 59tl

TTnet tivibu için ise ikisi bir arada yada eskiden olan 3lü paketleri sitesinde göremedim.
    Ttnet ve tivibu alırsam

TTNET FİBERNET Limitsiz
    +
    Tivibu Ev 24 Mbps'e kadar 35 GB Tivibu Mini Paket İlk 12 ay TL39,90
    13-24.ay TL59,90
    (Ancak oturduüum binada ttnet fiber alt yapısı yok bunun yerine hipernet bağlatırlar sanırsam)

Sizin düşünceleriniz nelerdir ?
    Fiyat olarak aylık en fazla 68 tl verebiliriz.
    İnternet paketlerine dahil olan bu tv için uydu alıcılarınının hangisinde daha çok kanal çeşit mevcut belgesel ve film konusunda yukarıdakilerden ?
    Yada sizler ne önerebilirsiniz ?

• direk superonline al.hiç düşünme bile( biraz ttnet ile ilgili hız problemlerini okumanı tavsiye ederim)
    ttnet sana direk fiber verse bile alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonm

direk superonline al.hiç düşünme bile( biraz ttnet ile ilgili hız problemlerini okumanı tavsiye ederim)
    ttnet sana direk fiber verse bile alma

Ttnet hakkında neden böyle düşünyorsunuz anlamadım.Benim hat değerlerim iyi ve adamlarda vaad ettikleri hızı veriyorlar tam 7mb alıyorum.8Mb e kadar olan paketten.
    Digitürk nasıldır peki süperonline alırsam ya türkcel tv yada digitürk alıcam yanında sizce ?
  • ttnet vdsl var 24 megabite kadar ( saha dolabı 30-40m yanımda) sözde saha dolabına fiber geliyor saha dolabından da bakır tel kablosu ile ankastreye geliyor. ankastreden modeme cat6 kablo ile bağlıyım.Son 3 aydır internet hızı akşamları saat 01 e kadar 1 megabit ile 5 megabit arası .Haftasonu saat 12 den sonra aynı 1 megabit ile 4 megabit arası.
    ekipler en az 6-7 defa geldi sorun yok diyorlar.port değişikliği yaptık sorun düzelmedi.Gündüz geldikleri için sorunu bulamıyorlar.Zaten burdaki sorun santral yetmiyor bence
    şimdi sana nasıl ttnet al diyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonm

ttnet vdsl var 24 megabite kadar ( saha dolabı 30-40m yanımda) sözde saha dolabına fiber geliyor saha dolabından da bakır tel kablosu ile ankastreye geliyor. ankastreden modeme cat6 kablo ile bağlıyım.Son 3 aydır internet hızı akşamları saat 01 e kadar 1 megabit ile 5 megabit arası .Haftasonu saat 12 den sonra aynı 1 megabit ile 4 megabit arası.
    ekipler en az 6-7 defa geldi sorun yok diyorlar.port değişikliği yaptık sorun düzelmedi.Gündüz geldikleri için sorunu bulamıyorlar.Zaten burdaki sorun santral yetmiyor bence
    şimdi sana nasıl ttnet al diyebilirim?

Anladım senin oturduğun yerle alakalı bir durum olmuş olabilir ozaman herkez için bu geçerli değildir sonuçta.Teşekkürler
  • madem fiber alabiliyorsun yüksek hız ve uygun fiyat ararsan Fixnet'i önerebilrim bi araştır istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: edirnelim221

madem fiber alabiliyorsun yüksek hız ve uygun fiyat ararsan Fixnet'i önerebilrim bi araştır istersen

Hiç duymamıştım öyle bir sağlayıcı ama daha adı sanı bilinen bir sağlayıcı almak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DigiTurk mü? TV Plus mu?
    5 yıl önce açıldı
    TÜRKNET mi TTNET mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yanlış bilmiyorsam eğer 2009 dan beri hizmet veriyor olması lazım ben kendim kullanıyorum evimde ttnetin 8 mbitten fazlasıy çalışmaz sizin hattınızda demelerinden sonra bi kaç virma araştırdım ve fixnet firması benim hattımın 18 mbite kadar alabileceğini söyledi 16 mbit hat çalışıyor şuan takır takır kesintisiz
  • Fiyatları cok fazla geldi.

• Dsmart net kullanan arkadaşlar hız verisi paylaşabilir mi?

• hepmisafir H kullanıcısına yanıt
    Telekomun altyapisina bagli bir durum buradakiler hiz testinde kac cikarsa ciksin seni etkilemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: VDSL

Telekomun altyapisina bagli bir durum buradakiler hiz testinde kac cikarsa ciksin seni etkilemez.
    Bunu biliyorum hocam ama sağlayıcılar da hız limiti koyabiliyor. Örneğin AKN'yi aştığınızda nasıl ki sınırlama yapabiliyorsa, alt yapınız 25Mbps bile olsa sağlayıcılar, üyelerin toplam indirme hızlarını belirli bir değere çekerek de tasarrufa gidebiliyorlar. Sonuçta bu toplam veri iletimine göre Telekom'a kira veriyorlar. Telekom'un kendisi bile bunu yapıyor. Aynen şebekeye düşük basınçlı su verip, toplamda kullanıcıların 1 ayda harcayabileceği azami su miktarını düşüren Belediye Su İdareleri gibi...Komşunuz 8 Mpbs'leri görürken siz 3 Mpbs'yi aşamayabiliyorsunuz.

(Bu farklılığa kutu sonrası hat yapısının, modemin vs de sebep olabileceğinin fakındayım ancak 8Mbps'ye kadar olan paketimde daima 3 alıyordum, sağlayıcıyla yaptığım pazarlık sonucu modemde ve hatta hiçbir değişiklik yapmadan 10 dk sonra hızın 7'leri bulduğunu defalarca gözlemişimdir. )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.