Merhaba arkadaşlar. Halihazırda evimde Tivibu Süper Paket ile 35 mbps TTnet fiber internet kullanıyorum. Taahhütüm bitmek üzere ve Türk Telekom'un önerdiği ve benim Turkcell'den aldığım teklifler aşağıdaki gibi:
Evimde 2 firmanın da fiber altyapısı var, ikisi de IPTV olacak şekilde kullanılacak. Açıkçası Tivibu'dan bu zamana kadar memnundum ancak son güncelleme ile bana göre batırdılar. Sizce TV+ geçmeli miyim, yayın kalitesi ve hızı Tivibu'yu aratır mı? |
Tivibu mu TV+ mı? Karar Vermene Yardımcı Olacak Bilgiler
Televizyon izleme deneyimini geliştirmek isteyenler için Tivibu ve TV+ iki popüler platform olarak karşımıza çıkıyor. Hangisinin senin için daha uygun olduğuna karar vermene yardımcı olmak üzere, bu iki platform arasındaki temel farkları inceleyelim.
İçerik Kütüphaneleri:
- Tivibu, çok çeşitli yerli ve yabancı kanalları, filmleri ve dizileri içeren geniş bir içerik kütüphanesine sahip.
- TV+, uluslararası içeriklere ağırlık veren daha niş bir kütüphaneye sahip ancak aynı zamanda bazı yerli kanalları da içeriyor.
Özellikler:
- Tivibu, kullanıcıların canlı TV yayınlarını durdurup geri sarmasına olanak tanıyan Kayıt özelliğini sunuyor.
- TV+, kişiselleştirilmiş öneriler ve gelişmiş arama işlevleri gibi daha gelişmiş özellikler sunuyor.
Uyumluluk:
- Tivibu, çeşitli cihazlarla uyumlu ve uygulaması üzerinden cep telefonunda, tablette ve bilgisayarda izlenebilir.
- TV+, Apple TV, Android TV ve Samsung Smart TV gibi belirli akıllı TV'lerle ve cihazlarla uyumlu.
Fiyatlandırma:
- Tivibu'nun aylık abonelik ücretleri, seçilen pakete bağlı olarak değişmektedir.
- TV+'ın abonelik ücretleri, Tivibu'ya göre genellikle daha yüksektir.
TV+'ta Tivibu Var mı?
Hayır, TV+ platformunda Tivibu uygulaması veya içeriği mevcut değildir.
Sonuç:
Tivibu ve TV+, farklı güçlü ve zayıf yönlere sahip iki farklı platformdur. Tivibu, daha geniş bir içerik kütüphanesi ve uygun fiyatlı planları tercih edenler için uygunken, TV+, gelişmiş özellikler ve uluslararası içeriklere erişim arayanlar için daha iyi bir seçim olabilir. En iyi karar, bireysel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı olarak verilecektir.