Şimdi Ara

Dsl ışığı yanmaya başladı ne kadar sürer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turknetin aktivasyonu tamamlaması ne kadar sürer? Modemin tüm ışıkları yanıyor, Modemden hızlı kurulum yaptım ama bir yere girmeye çalışırken turknet logosu çıkıyor, sanırım sıra turknette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonlarını aradığım zaman size gönderdiğimiz kullanıcı adı ve şifre ile kurulum yaparak intetnetinizi kullanabilirsiniz diyor ama kullanamıyorum

• Biraz acele etmişim tekrar kurulum yapınca bağlanabildim ama beklediğim hız bu değildi Dsl ışığı yanmaya başladı ne kadar sürer?
  • m4n4q4 kullanıcısına yanıt
    hat değerlerini kontrol ettiniz mi ?
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Şuan ki

Turknet'e geçmeden önceki

yapabileceğim bir şey var mı?

taşıma mı yaptınız sıfır mı açıldı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

taşıma mı yaptınız sıfır mı açıldı ?
    Sıfır açıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    keşke geçiş yapsa idiniz, iç tesisata turknet bağlamıştır diye tahmn ediyorum boşuna kurulum ödediniz belki de (taahhüt durumunuzu bilmiyorum)

İç tesisatın sağlam olduğundan emin olun, modemi gidip ankastre ye bağlayıp test alın düzelmiyor ise destek kaydı açmaktan başka çare yok tt ekipleri bakacak (iç tesisat sorunsuz modemi ankastreye bağladım düşük hız geliyor diyin hatta bağlayınca fotoğrafını çekip destek kaydının içine ekleyin)
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Turknet bugün aradı randevu için daha gelip kurulum yapan yok, iç tesisat sağlam geçen aya kadar turk telekom kullanıyordum sıkıntı olmadı hiç. Kurulum yapmaya gelecek ekibe dediğinizi söylersem faydası olur mu?

interneti kendi adımın üzerine almam gerekiyordu o yüzden böyle olmuş öyle demişlerdi başvururken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4n4q4 -- 21 Nisan 2020; 11:46:40 >
    bir onlar bağlasın - ölçüm alsın baksınlar. Ya da portta veyahut bina saha dolabı arası kabloda sıkıntı var onun ile de tt ilgilenecek. Gelen ekibe bildirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

bir onlar bağlasın - ölçüm alsın baksınlar. Ya da portta veyahut bina saha dolabı arası kabloda sıkıntı var onun ile de tt ilgilenecek. Gelen ekibe bildirin
    çok teşekkür ederim
  • Hocam şuanda hat vdsl mi adsl mi görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: FearFromHe

Hocam şuanda hat vdsl mi adsl mi görünüyor
    nasıl kontrol edebilirim

online işlemere girince sol üstte adımın altında uzun bir numara ve sonunda adsl yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4n4q4 -- 21 Nisan 2020; 12:39:16 >
  • Modeminiz VDSL destekliyormu , kurulumda VDSL yada adsl seçimi yaptınızmı

• FearFromHe F kullanıcısına yanıt
    Evet geçen aya kadar turk telekomdan vdsl hızı alıyordum, kurulumda seçim yapmadım
  • Merhaba, hattınız 12 saat 20 dakika online olarak görünüyor. Keyifli kullanımlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, hattınız 12 saat 20 dakika online olarak görünüyor. Keyifli kullanımlar dilerim.
    Evet ama hızım çok yavaş "32658517" numaralı destek kaydımla ilgilenirseniz sevinirim
    Merhaba, şu anda DSL ışığınızda yanmıyor. Yaşadığınız sorunla ilgili kontrolleri tamamlayarak bilgi vereceğiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.