Şimdi Ara

Dsg iyi niyet garantisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
14.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Servis bakımli olmayan araçlar iyi niyet garantisi altında onarımi artık yapılmayacak.. Dsg iyi niyet garantisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbcntechnic -- 12 Nisan 2018; 11:40:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• selamolsun1 s kullanıcısına yanıt
    S selamolsun1 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: selamolsun1

Valla geçen 1.0 dsg golf ile test sürüşü yaptım ne arabada ne de şu meşhur dsgde öyle övülecek bişey bulamadım üstelik araba gitmiyodu bile uyuz oldum indim.
    1.0 TSI 110 HP 0-100 9.9 sn ve araç gitmiyor

Tabi 350Z den falan inince gitmiyor gelebilir

Leon 1.0 EcoTSI Ecomotive 9.6 sn mesela o hiç gitmiyor gibi gelir size
  • Yapıyorlarmıydı ki ?
  • İyi niyet garantisi zaten servis bakımlı araçlara veriliyordu, adı o yüzden iyi niyet garantisi, herşey yetkili serviste yaptırıldığı için
  • garantinin ismi de tuhaf değil mi? aracını servise götürmeyen kötü niyetli mi oluyor? üründe bir sorun yok ama sorun çıktığında eğer hep servise geldiyseniz para almam ya da indirim yaparım demek istiyorlar. hondanın göçükler için araçta bir sorun yok ama gelin bana sembolik bedelle köpük sıkayım, düzelteyim demesi gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani diyor ki , "dsg bozulmadan önce, bakım farklarından dsg'nin parasını çıkaracağım."

Alırken dsg farkı adı altında, muadillerine göre bir dsg parası daha fazladan vermek yetmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 12 Nisan 2018; 17:45:36 >
  • Anlamı o zaten..

İlave garanti yaptırmayıp her yıl servis bakımı yapmak lazım yetkili serviste...

• Zaten iyi niyetli olan kullanıcı. Bile bile ayıplı mal satan firmanın niyeti belli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2007 civic garantide ne var
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9CA3201B8

İyi niyet garantisi zaten servis bakımlı araçlara veriliyordu, adı o yüzden iyi niyet garantisi, herşey yetkili serviste yaptırıldığı için
    Garanti sonrası özel servise devam eden araçların da kavrama değişimlerini işçiliğin bir kısmını ödereyek yapıyorlardı şimdi hiç yapmayacaklar.
  • Yazıyı yazanı tekrar ilkokuldan başlatmak lazım. Bir insan kendi dilini bu kadar rezil eder mi ? Dağdan mı geldin be adam.

Ayrıca bu zaten yıllardır bilinen bir şeydi. Bakım varsa iyi niyet var yoksa yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Garanti sonrası özel servise devam eden araçların da kavrama değişimlerini işçiliğin bir kısmını ödereyek yapıyorlardı şimdi hiç yapmayacaklar.

Alıntıları Göster
    Ben hiç rastlamadım bilemeyeceğim, eski aracımın garantisi devam ederken 30.000 km bakımına gitmiştim yetkili servise, periyodik bakımın yanısıra dsg kontrolü istedim ısrarla, elektronik, mekatronik, kavrama kontrolünü ısrarla söylememe rağmen bakmadılar! Garanti bitmiş olsaydı kılı kırk yararlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CA3201B8 -- 12 Nisan 2018; 14:41:45 >

• quote:

Ben hiç rastlamadım bilemeyeceğim, eski aracımın garantisi devam ederken 30.000 km bakımına gitmiştim yetkili servise, periyodik bakımın yanısıra dsg kontrolü istedim ısrarla, elektronik, mekatronik, kavrama kontrolünü ısrarla söylememe rağmen bakmadılar! Garanti bitmiş olsaydı kılı kırk yararlardı

Alıntıları Göster
    Servise girmeyip kavramayı ücretsiz değiştiren çok kişi var. Leon sayfasında takip ediyorum

• quote:

Servise girmeyip kavramayı ücretsiz değiştiren çok kişi var. Leon sayfasında takip ediyorum

Alıntıları Göster
    Olabilir, benim aracımda da sorun yoktu ama bir gün sorun çıkaracak endişesi bile yetiyor adama, forumlar vs.ler okuduktan sonra sattım aracı kafam rahat, otomatik araç alacağım sonra acabalarla gezeceğime, verdim gitti
  • Kullanıcıları iyi niyetli olmalı, çünkü doğuş kötü niyetli :)
  • quote:

Olabilir, benim aracımda da sorun yoktu ama bir gün sorun çıkaracak endişesi bile yetiyor adama, forumlar vs.ler okuduktan sonra sattım aracı kafam rahat, otomatik araç alacağım sonra acabalarla gezeceğime, verdim gitti

Alıntıları Göster
    Paranoyak olmaya gerek yok. Dışarıda DSG Kavrama değişimi 3000 TL

Tam otomatik kullanıp 50 kuruş yakacağına
    DSG kullanıp 30 kuruş yakarsın

aradaki 20 kuruşluk fark yılda 20 bin km yapan için 4000 TL eder.

• quote:

Paranoyak olmaya gerek yok. Dışarıda DSG Kavrama değişimi 3000 TL

Tam otomatik kullanıp 50 kuruş yakacağına
    DSG kullanıp 30 kuruş yakarsın

aradaki 20 kuruşluk fark yılda 20 bin km yapan için 4000 TL eder.

Alıntıları Göster
    Ben dsg'nin bi espirisini göremedim, size aracınızla mutluluklar
  • Valla geçen 1.0 dsg golf ile test sürüşü yaptım ne arabada ne de şu meşhur dsgde öyle övülecek bişey bulamadım üstelik araba gitmiyodu bile uyuz oldum indim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamolsun1

Valla geçen 1.0 dsg golf ile test sürüşü yaptım ne arabada ne de şu meşhur dsgde öyle övülecek bişey bulamadım üstelik araba gitmiyodu bile uyuz oldum indim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbcntechnic -- 12 Nisan 2018; 19:31:53 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Honda fanıyken sen de böyle savunuyordun. Umarım anlamışsındır şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Honda fanıyken sen de böyle savunuyordun. Umarım anlamışsındır şimdi

Alıntıları Göster
    5 yıl zaman geçti üzerinden hatta o zaman DSG konusunda bastırmasak belki bu zamanda iyi niyet garantisi bile olmayacaktı.

Ben hala honda fanıyım. Göçük muhabbeti bitsin bakarız

• Iyi niyet uygulamasnda bir degisim var mi arkadslar? Dsg ariza veriyor, birader konustu artik iyi niyet yok vs gibi bir sey demisler. Umarım yanlıs anlamstr.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.