Şimdi Ara

Dsg iyi niyet garantisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
14.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en azından top çarpmıştır ya da filtresi siz tıkamışsınızdır 15 bin tl verin dememişler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makelonur

Iyi niyet uygulamasnda bir degisim var mi arkadslar? Dsg ariza veriyor, birader konustu artik iyi niyet yok vs gibi bir sey demisler. Umarım yanlıs anlamstr.
    VAG grubu bir araç kullanan arkadaşımın 90.000 km 5 yaş, iyi niyet garantisi 800 lira masrafla 1 ay önce değişti. Araç yetkili servis bakımlıydı.
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Paranoyak olmayı v.s. bilemem ama baştan peşinen arıza çıkaracağını bilerek “az yakıyor nasıl olsa tasarruf rakamıyla da tamir ettiririm ihiiihi” demek başka bir zihni hastalığa girer. Yok hasta değilim diyorsan muhtemelen saf alkole prozac falan rendeliyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu yazıyı yazanı Türkçe kitabıyla dövmek lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Paranoyak olmaya gerek yok. Dışarıda DSG Kavrama değişimi 3000 TL

Tam otomatik kullanıp 50 kuruş yakacağına
    DSG kullanıp 30 kuruş yakarsın

aradaki 20 kuruşluk fark yılda 20 bin km yapan için 4000 TL eder.

Alıntıları Göster
    Yanlış yazmışsınız tam otomatik kullanınca 70 kuruş DSG kullanınca 20 kuruş yakar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Paranoyak olmaya gerek yok. Dışarıda DSG Kavrama değişimi 3000 TL

Tam otomatik kullanıp 50 kuruş yakacağına
    DSG kullanıp 30 kuruş yakarsın

aradaki 20 kuruşluk fark yılda 20 bin km yapan için 4000 TL eder.

Alıntıları Göster
    Tam otomatik tork konvertörlü şanzıman sahip crossover aracım var. Yaklaşık 1500 kg ve 4 mevsim 18 jantlı lastikler olmasına rağmen 24.000 km ortalamam 4.7 litre/100 km

Tam otomatik şanzımanların yakması efsanesi bitti

O eskidendi

Şimdi yeni nesil tam otomatikler bir Harika. Gelsenize

Ne bakım derdi ne ısınma derdi var

Konforu ve kadife gibi geçişler de cabası

Araç yeni 3008 dizel ve otomatik

Dediğim gibi 4 mevsim lastikler de olmasaydı en az yarım litre daha az tüketirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

VAG grubu bir araç kullanan arkadaşımın 90.000 km 5 yaş, iyi niyet garantisi 800 lira masrafla 1 ay önce değişti. Araç yetkili servis bakımlıydı.

Alıntıları Göster
    Manuel olsaydı 1000 TL çıkacaktı. DSG her zaman iyidir.
  • hassey kullanıcısına yanıt
    Merhaba yeri burası değil ama o aracın şanzımanını merak ediyorum, ne üretimi acaba? Peugeot, ZF, Aisin ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşım Seat Leon arabasının DSG masrafı 4000TL aldılar geçen sene, araç 3 yıllıktı 50000km de. İyi niyet garantili fiyatı buymuş normalde 9 bin küsür demişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cervinff

Arkadaşım Seat Leon arabasının DSG masrafı 4000TL aldılar geçen sene, araç 3 yıllıktı 50000km de. İyi niyet garantili fiyatı buymuş normalde 9 bin küsür demişler.

Alıntıları Göster
    servis dışında bir yere gitmiş mi bakım vs için? Değilse çok almışlar.
  • quote:

Merhaba yeri burası değil ama o aracın şanzımanını merak ediyorum, ne üretimi acaba? Peugeot, ZF, Aisin ?
    Merhaba

Aisin eat6

• Merhaba 2015 model vw golf aldim. Aracin butun bakimlari yetkili serviste yapilmis. iyi niyet garantisi hangi yila kadar gecerli?

• sekojan S kullanıcısına yanıt
    Toplamda 7 ya da 8 yıl deniyor ama bunun yazılı bişeyi yok bildiğim kadarıyla

• Yeni aldim aracimi. Dsg ile ilgili yorumlari okuyunca insanin morali bozuluyor :) cevap icin tesekkurler

• Bende de dsg'li araç var. Kasisten geçerken ayağım ne gazda ne frende olur ama kasisi geçtikten sonra gaza bastığımda araç 2. viteste oluyor ve bazen hafif titreme yapıyor, aracı sert kullanmam yavaş yavaş gaz veririm. Bendeki bu kasis olayı normal mi?

• Ayıplı mal satıp üstüne birde tamir için para alıyorlar desem millet fıkra anlatıyorum zanneder.

• bir yakınımın aracı daha yeni mekatronik arızası verdi. aracı servis bakımlı, temiz kullanılan, çok km yapılmayan, çok yoğun trafikte kullanılmayan araç. iyiniyete kıl payı girdi. bence vw dsg yerine tork konvertörlü kullanmalı artık. cümle alem rahat eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: escanor_

Bende de dsg'li araç var. Kasisten geçerken ayağım ne gazda ne frende olur ama kasisi geçtikten sonra gaza bastığımda araç 2. viteste oluyor ve bazen hafif titreme yapıyor, aracı sert kullanmam yavaş yavaş gaz veririm. Bendeki bu kasis olayı normal mi?
    Tahminimce kavrama kavrıyamıyor:)
    Özellikle ne gaza ne frene basmadığımız, D modunda araç ufak ufak ilerliyor ya, bu aslında manuel araçlarda yaptığımız yarım debriyaj gibi oluyo kavrama aşınıyo, ömrü bitiyo yani. Yani bu şanzıman arızası değil bence kavrama bitiyor. Ancak bana değil servise uğrayıp ustaya inanırsak daha doğru olur.
  • göz göre göre hele 2. el olarak nasıl alıyorsunuz buy araçları anlamak mümkün değil...adamlar 7-8 yıl sonra para almadan kılını kıpırdatmayacak ve arıza ihtimali de hiçte azımsanacak düzeyde değil..birde maharet gibi yok aracı çok narin kullanırım çok dikkatli kullanırım;bu ne ya kristalden mi şanzıman??
    araba bu yeri gelir sıkıştırırsın sollaman gerekir dip gaz yaparsın vites küçültürsün..
    bu dsg paranoyak yapar insanı;Allah sahiplerine kolaylık versin.
  • Doritoch kullanıcısına yanıt
    Şimdi birkaç video izledim dsg arızasının benim olayla bir alakası yokmuş aman aman maşallah diyeyim benim araca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escanor_ -- 14 Şubat 2019; 16:39:45 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.