Şimdi Ara

drogba ve sneijder gereksiz mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Glorious_
    .

Bizim hedefimiz STSL şampiyonluğu ve CL 2.turu geçmek.

Onlar Barcelona'nın olduğu ligde şampiyon olmaya çalışıyorlar CL yi almaya çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Drogba gibi bir adam alıyorsun çift santrafor oynuyorsun Sneijder gibi bir devi alıyorsun ama santarfor arkası değil sol da oynatıyorsun.. Sonra bunlar gereksiz oluyor.. Bakın buraya yazıyorum demedi demeyin, eğer terim bu çift santrafor inadından geçmez ise Galatasaray taraftarı Sneijder gibi bir oyuncuya bile küfürler yağdıracak.. Yazık diyorum..

sana katılıyorum orta sahamız çok yumşak tek forvet oynarsak orta sahanın ofansa katkısı daha fazla olur
  • Galatasaray'ın tek sorunu ; KADRO KURAMAMAMIZ ! Abi kadro derinliği ve kaliteli futbolcu o kadar çok ki , kimi kessen olmuyor.Drogba'yı mı keseceksin ? Yoksa Burağı mı? Olmuyor işte herşeyden öte daha bu takımın dizilişi de yok.Fatih Terim'in en sevmediğim huyu , zırt pırt sistem değişmesi...

Yav tamam kanat yok takımda biliyoruz diz şu takımı ; 4-3-1-2 . İlla birini keseceksen bu Dany olsun.CL'de koyarsın adamı.

Sabri - Semih - Gökhan Zan - Riera
    Amrabat - Selçuk - Hamit
    ....Wesley Sneijder...
    Drogba - Burak

Kimse şuna karşı çıkamaz abi.Değişmeli de oynarsın ne olacak şu sistemle çıksan haa ? Fatih Hoca söyleeeee
  • Bu konuyu neden 4-2 yendiğimiz maçta açmadınız?Yenilince suçu ona buna atmak ne kadar kolay değil mi yok sistemi bozuyorlar yok onların yerine oynayacak adam var falan...E 4-2'lik maçta takımı Sneijder'in golü ateşledi ,Drogba sürekli ona buna asist yaptı onlar ne olacak?Siz gerçek hayatta da bu kadar yanar dönerseniz Allah çevrenizdekilere sabır versin ne diyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgo56

Tabi skorlar iyi gitmeyince adamları yerden yere vuruyorsunuz.Bence sistem tam olduğu zaman iyi verim alırsınız Sneıjder ve Drogba'dan.

adam gibi bi kanat yokki nereye verim alıyosun
  • Gereksiz değil fakat çift forvet gereksiz.. illa Drogba-Burak beraber oynayacak.. Higuain ve Benzema berabermi oynuyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Galatasaray'ın tek sorunu ; KADRO KURAMAMAMIZ ! Abi kadro derinliği ve kaliteli futbolcu o kadar çok ki , kimi kessen olmuyor.Drogba'yı mı keseceksin ? Yoksa Burağı mı? Olmuyor işte herşeyden öte daha bu takımın dizilişi de yok.Fatih Terim'in en sevmediğim huyu , zırt pırt sistem değişmesi...

Yav tamam kanat yok takımda biliyoruz diz şu takımı ; 4-3-1-2 . İlla birini keseceksen bu Dany olsun.CL'de koyarsın adamı.

Amrabat - Selçuk - Hamit
    ....Wesley Sneijder...
    Drogba - Burak

Kimse şuna karşı çıkamaz abi.Değişmeli de oynarsın ne olacak şu sistemle çıksan haa ? Fatih Hoca söyleeeee

O sistemle oynadi zaten son maclari. Top yapamadik.

Sorun cok acik ve net: Sahaya cok yayiliyoruz. Stoperle forvet arasi 60-70 metre ile futbol oynanmaz. Forvetleriniz topun arkasina gecmek zorunda. Defans cizginiz de ileriye cikmak zorunda. Yoksa istedigniz kadar yildiziniz olsun topu rakip sahaya tasiayamazsiniz.

Bu yuzden diyorum Drogba ve Burak'tan birinin yerine Elmander veya Umut olsa her sey cok farkli olur.

• Melo formsuz ama kesemiyorsun, e snijderi oynatmak istiyorsan sisteminden vazgeçeceksin zira koşan rakibe karşı gördük ne duruma düştüğünü.Drogbayı alıyosan bu adam klube oturmaz oturamaz.
  • İnamotolar kovalasın sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

iki forvet sistemi işlemiyor artık ya Drogba oynayacak ya Burak. Burak ı sağa çekelimle falan olmaz adamın yeri forvet. aynı şekilde Selçukla Sınayderde aynı tip oyuncular. ikisi aynı anda oynayınca fazla lüks oluyor orta saha düşüyor hemen. en güçlü olduğunuz yerlere iki tane yıldız aldınız.

Sneijder alındığında herkes sevinmişti 4-4-1-1 oynayacağız diye.Bu sistemle oynasak çok iyi olacaktı ama Drogba transferi her şeyi değiştirdi.Drogba'yı yedek oturtmak olmaz Burak'ı de yedek oturtmak olmaz Fatih Hoca bu işin içinden nasıl çıkacak bilmiyorum açıkçası.

Aslında Fatih Terim Şınayderi de istemedi. takımın eksik yönlerini biliyordu. ama yönetim ısrarla Şınayderin transferiyle uğraştı.

Kaka varken istemedi hocam.O olmayınca Sneijder'e onay verdi Fatih Hoca.Onun isteği olmadan alınsaydı emin ol şu an yedekte oturuyor olurdu.Fatih Terim bu konularda kimseyi takmaz gerekirse istifa da eder ama istemediği oyuncuyu oynatmaz bundan eminim.

• isimler güzel ama mevkileri güzel değil. galatasaray'ın ihtiyacı adamlar değillerdi bunlar. atıyorum sneijder sol bek olsaydı, hem isim hem mevki cuk diye oturacaktı, takım ileriye gidecekti. ama drogba en basitinden burak'ı kesecekse, kesmeden de sistem bozuluyorsa şu durumda kenarda oturmalı. yemişim ismini. isimlerden kaybediyoruz hep zaten. barcelona kendi ismini kendi yıldızlaştırıyor. başarı geldiği için yıldızlaşıyor o isimler. bizde ise başka takımda başarılı olmuş adam her türlü bizde de olur düşüncesi var. olmuyor ama.
  • Herkes Fatih Terim olmuş. FM yasaklanmalı Türkiye'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Galatasaray'ın tek sorunu ; KADRO KURAMAMAMIZ ! Abi kadro derinliği ve kaliteli futbolcu o kadar çok ki , kimi kessen olmuyor.Drogba'yı mı keseceksin ? Yoksa Burağı mı? Olmuyor işte herşeyden öte daha bu takımın dizilişi de yok.Fatih Terim'in en sevmediğim huyu , zırt pırt sistem değişmesi...

Amrabat - Selçuk - Hamit
    ....Wesley Sneijder...
    Drogba - Burak

O sistemle oynadi zaten son maclari. Top yapamadik.

Sorun cok acik ve net: Sahaya cok yayiliyoruz. Stoperle forvet arasi 60-70 metre ile futbol oynanmaz. Forvetleriniz topun arkasina gecmek zorunda. Defans cizginiz de ileriye cikmak zorunda. Yoksa istedigniz kadar yildiziniz olsun topu rakip sahaya tasiayamazsiniz.

Bu yuzden diyorum Drogba ve Burak'tan birinin yerine Elmander veya Umut olsa her sey cok farkli olur.

Dediğin durumun oluşmasında defansın da hatası büyük.Hiç bir maçta orta sahaya yaklaşmıyorlar.Rakipler bizim orta sahayı geçince önlerinde büyük bir boşluk buluyorlar ne yazık ki.İşte bu yüzden Urfaluji'yi çok arıyoruz.Defansı yönlendiren,defans çizgisinin nerede olmasını belirleyen kişi oydu hep.

Ama uzun uzun şu şöyle bu böyle diye yazmaya gerek yok.Geçen seneki oyuncularımız çok formsuz bu sene gelenler de beklenilenin çok altında oynuyor.Mental olarak çökmemizin temel sebebi budur bana göre.

• gereksiz demek komik olur ancak takımda bir melo düşüşü ve stoper sol bek gibi bariz sıkıntılar varken önce bunlar çözülmeliydi yoksa böyle oluyor işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: lincolngokhan

''kısmen'' diye cevaplanabilecek bir soru. bu takımın sene başından beri en büyük eksiği 10 numara pozisyonuydu.selçukla sneijder aynı tipte oyuncular değildir.sneijder gibi top class bir oyuncuyu uygun maliyetlerle almak galatasaray için bir şanstır.drogba ise çok da gerekli bir transfer değildi.ama böyle bir fırsat yakalamışken drogbayı almamak aptallık olurdu.

sorun drogba ve sneijder için uygun taktiğin belirlenememesinde.dünyanın en iyi 10 numaralarından birini alıyosun ama 4-3-3 ün göbeğinde,4-4-2 nin solunda oynatıyorsun.
    bununla yetmiyormuş gibi ilk onbiri ofansif oyuncularla(amrabat,drogba,burak)dolduruyorsun ve bu adamdan savunma yapmasını bekliyorsun.hadi onu da geçtim,takıma doldur boşalttan başka hiçbir şey yaptırtmıyorsun.

diğer bir yanlışsa sürekli galatasarayın stoper ya da sol bek eksikliğinden bahsedilmesidir.ki bu bana göre yanlıştır.dany her ne kadar riskli bir yapısı olsa da çok iyi bir stoperdir.keza semih de öyle.eboue'nin formsuz olduğunu söyleyenlerin ağzına da kürekle vurmak gerek.önündeki hamitin maç boyunca bütün sahayı dolaşmasından dolayı,saçmasapan bir hücum futbolu oynanmasından dolayı bu adam günah keçisi yapılıyor bu sene.ya adamı sık sık rieranın yerinde gördüğümü hatırlıyorum,insaf ya...riera ise her ne kadar bekte çok iyi olmasa da idare ediyor.ki bek olarak bile kendisi türkiye'de en iyisidir bana göre.bi diğer eleştiri oklarının hedefi de melo.3 ay tatil yaptı geyiği var hala.kendisi dandik hücum futbolunun kurbanlarından biridir sadece.ama yine de disiplinsizliğiyle sene sonunda gönderilmeyi hak ediyor.

sorun transferlerde değil,onları oynatamayan fatih terimde...

+1905

• Terim'in şu anki taktiğine Sneijder uymuyor orası kesin. Drogba gibi adam hiçbir şekilde gereksiz olmaz. Ancak bu oyunculardan önce yapılması gereken bir defans transferi vardı.
  • Drogba ve sneijder gereksiz degil sadece taktik yanlis.

Meloyu ve sabriyi kesmesi gerek hocanin.

Takimda kanat oyuncusu yoksa, kanatsiz oynayacaksin baska caren yok. O da 4 3 1 2 olur yani Muslera/Eboue-Semih-Dany-Riera/Hamit-Selcuk-x/Sneijder/Drogba-Burak

x yerine yekta diye dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

quote:

Orijinalden alıntı: sezgo56

Tabi skorlar iyi gitmeyince adamları yerden yere vuruyorsunuz.Bence sistem tam olduğu zaman iyi verim alırsınız Sneıjder ve Drogba'dan.

adam gibi bi kanat yokki nereye verim alıyosun

gs geçen sene nasıl şampiyon oldu , selçuk ve melo'yla değilmi.Demek ki şampiyon olmak için kanat oyuncuları gerekmiyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır kesinlikle doğru transferlerdi. Fatih Terim; ManU maçından sonra bana de gea'nın üzerine değil hafif yanına vuracak bir forvet ve kapalı oyunları açabilecek bi orta saha lazım demişti herşey tamam istedikleri oldu ama burak formunu öyle yükselttiki 2 kulvarda gol kralı oldu bu yüzdende fatih terim kesmek istemiyor çift forvet üzerinden devam ediyor. Yani doğru transferler ama Burak planları altüst etti canını yediğim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.