Şimdi Ara

drogba ve sneijder gereksiz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabi muhteşem transferler ama birazda oynatma mecburiyetinden dolayı diziliş değişti sistem değişti orta sahamız asla savaşcı değil pozisyon sıkıntısı çekiyoruz wesleyin daha kendini gösterememiş olması yanlış pozisyonda oluşu sıkıntı...sabretmemiz gerekecek...drogba yokken umut bulut gol atıyordu zaten wesleyin yaptığını emre çolak da yapıyordu (ki asla karşılatırmıyorum)
    iyi bir sol bek hatta belki iyi birde sağ kanat alsaydık daha mı iyi olurdu....

• iki forvet sistemi işlemiyor artık ya Drogba oynayacak ya Burak. Burak ı sağa çekelimle falan olmaz adamın yeri forvet. aynı şekilde Selçukla Sınayderde aynı tip oyuncular. ikisi aynı anda oynayınca fazla lüks oluyor orta saha düşüyor hemen. en güçlü olduğunuz yerlere iki tane yıldız aldınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

iki forvet sistemi işlemiyor artık ya Drogba oynayacak ya Burak. Burak ı sağa çekelimle falan olmaz adamın yeri forvet. aynı şekilde Selçukla Sınayderde aynı tip oyuncular. ikisi aynı anda oynayınca fazla lüks oluyor orta saha düşüyor hemen. en güçlü olduğunuz yerlere iki tane yıldız aldınız.

Sneijder alındığında herkes sevinmişti 4-4-1-1 oynayacağız diye.Bu sistemle oynasak çok iyi olacaktı ama Drogba transferi her şeyi değiştirdi.Drogba'yı yedek oturtmak olmaz Burak'ı de yedek oturtmak olmaz Fatih Hoca bu işin içinden nasıl çıkacak bilmiyorum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

iki forvet sistemi işlemiyor artık ya Drogba oynayacak ya Burak. Burak ı sağa çekelimle falan olmaz adamın yeri forvet. aynı şekilde Selçukla Sınayderde aynı tip oyuncular. ikisi aynı anda oynayınca fazla lüks oluyor orta saha düşüyor hemen. en güçlü olduğunuz yerlere iki tane yıldız aldınız.

Sneijder alındığında herkes sevinmişti 4-4-1-1 oynayacağız diye.Bu sistemle oynasak çok iyi olacaktı ama Drogba transferi her şeyi değiştirdi.Drogba'yı yedek oturtmak olmaz Burak'ı de yedek oturtmak olmaz Fatih Hoca bu işin içinden nasıl çıkacak bilmiyorum açıkçası.

Aslında Fatih Terim Şınayderi de istemedi. takımın eksik yönlerini biliyordu. ama yönetim ısrarla Şınayderin transferiyle uğraştı.

• Drogba ve Sneijder yerine sağ bek + stoper alınmalydı.
  • Prestij açısından harika transfer ikiside fakat verim alamadıktan sonra bir anlamı kalmıyor , Sneijder bu takıma fazla ve gereksiz zaten Selçuk gibi kaliteli orta saha varken ekstra bir tane daha aynı yetenek futbolcu olunca orta saha delik deşik oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya biz bu Drogba'yı neden aldık ya? Bu kadar formda bir Burak varken kadro kurmak büyük sıkıntı.
  • Sneijder cok buyuk transfer ama Sneijder'de Drogba'da gereksiz. O mevkilerde sikintisi yoktu GS'nin.

• Acaba dun Drogba olmasaydi nolurdu ? Oyunun duzeni ayniydi
    Eskisehir atagi> Eskisehirlilerden dandik bir sut > Musleradan ileriye pas/dandik defansimizin rastgele ileri vurmasi > Drogbanin kafasiyla indirmesi > topu kaptirmamiz ve Eskisehir atagi

• Ünal aysal in transfer den anlamadığının bir kanıtı daha. Tmm aldığı adamlar çok iyi ama sizin sol bek ve stoper iniz yok. Riera adam akıllı oynamıyor. Yedeği hakan i ordu maçında gördük. Orta da tek adam gibi semih var. Dany saatli bomba. Gökhan desen futbol oynamayı unutmuş. Ujfa zaten sakat. Hatta sizin sağ beke bile ihtiyacınız var. Sabri bir var bir yok. Eboue bu sene hiç yok. Her cl maçında sizin sağ kanat felç oluyor. Kısacası taraftarın gazını almak için ve prestij için yapılmış iki başarılı transfer ama gs nin işine yaramayan transfer. 4-4-2 oynasanız sino sol a geçmek zorunda çünkü ortada selçuk ile beraber oynayınca rakipler için orta sahayı geçmek çok kolay oluyor. Sol kanat oynasa bütün ataklar soldan oluyo rakiplerin. 4-5-1 oynasan tek forvet kim olacak ? Drogba yi yedek oturamazsin. Ligde ve cl de Gol kralı buraki yedek oturamazsin. Hatta bu sene gs ye verdiği katkı tartışılamaz olan umut u bile yedek oturtamazsın. Elmander den bahsetmiyorum bile. Kısacası bizim transferlere dalga geçiyordunuz fakat ben yapılan transferlerden memnundum. Sol bek lazımdı aldık. Sowa arkadaş lazımdı aldık. Orta sahaya direnç mücadele lazımdı aldık. Kısacası bir takımda ne kadar dünya yıldızı varsa o kadar sıkıntı olur. Sino forvet arkası oynadığı için selçuk biraz daha defansif duruyo. Ve bence selcuğun morali bozuk. Frikiklerde selçuk vuracakken yanına drogba gelip ben vurucam derse sen ne diyebilirsin ki ? Bence gs için işler hiç iç açıcı değil. Cl de schalke elenmezse transferler hiç bir ise yaramamış demektir. Ligde de puan farkı azalıyor.

• Ne olursa olsun defans,sol bek kanat ve melonun yerine adam aranmalıydı.Eywallah getirdik dünya yıldızlarını iyi sükse yaptık ama bize gereken mevkiilere transfer yaptıktan sonra neden derler adama?
  • I don't Believe my eyes.

• ulan boyle bi kafa yok gelen yorumlara bakin herkes burada buraz kazma elmander zaten oynamiyor umut desen anca kosuyor drogbayi aldik iyi oldu diyordu transfer olunca. sneijder gelmeden herkes pozisyona giremiyoz top dagitacak adam yok bi 10 numara lazim diye bas bas bagiriyordu sneijder geldi herkes tamam dedi oldu dedi simdi 2 maç kendini gosteremedi diye gelen yorumlara bakin... unal aysal sanki bilmiyodu defansa transfer yapmayi. adam sanki keyfinden aliyo sneijderi. defansta bakiyoruz ujfa semih dany gokhan var bu kadar oyuncu varken hele ikisi yabanciyken bunlaru yollamadan oyuncu almak akla mantika sigar gibi degil. biride diyoki sol bek alsaydik lan riera mis gibi oynuyor zaten alsan yabanci alican yarin oburgun satamiycan rierayi sonra al basina belayi.

transferler iyi rahat olun asil seneye takim oturacak hemen 2 maç oynamadi diye dediginiz laflara bakin

• Yav he he.

Size barca'yı verseler küme düşürürsünüz yemin ediyorum o potansiyel var sizde.
  • Drogba'dan çok büyük beklentiler olması yanlış olur, bu adama topu vereceksin oda şut yeteneğini kullanıp golü atacak ama bu adama geldiğinden beri bir tane top gelmedi.Sneijder bu takıma çok, böyle bir futbolcunun Galatasaray'da harcanması üzücü olacak.Bazı fantastik beyine sahip taraftarların gelen transferlerin takımı bir anda alıp uçurmasını beklemesi doğru bir düşünce değil.Sneijder'den çok büyük beklentilerim var teknik ekip kendini toplarsa bu takım önümüzdeki sezon çok iyi işler yapacaktır.
    Burdada belirtcem, Bir kere sadece bir kere şu takımı tek forvet görmek istiyorum, çok şey istemiyorum, forumda bu mesajı okuyan Fatih Hocanın yakını felan varsa iletiversin şu mesajımı
  • Sneıjder ne kadar gereklıyse Drogba da o kadar gereksızdı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: f_the_answer

Yav he he.

Size barca'yı verseler küme düşürürsünüz yemin ediyorum o potansiyel var sizde.

Niye bu tür eleştirilere tahammül edemiyorsunuz bende bunu anlamıyorum. Bahsettiğin Barca bile mevkisinde dünyanın en iyisi Zlatan'ı alıp "Yok arkadaş, Zlatan bizim oyun sistemimize uymadı." deyip sene sonu gönderebiliyor.

Bana kalırsa Drogba çok doğru transfer. En azından 4-4-2 oynamak isteyen takım için Burak-Drogba ideal bir forvet hattı. Ama gidipte arkasına Sneijder'ı alırsan koyacak yer arasın sola mı koysam sağa mı koysam diye. En sonunda da sistemi değiştirmek zorunda kalırsın.

Zamanında aynısını Anelka'yı aldığımızda Daum yaşamıştı. Nobre çok iyiydi ama Alex olduğu için mecbur 4-2-3-1 oynuyorduk ve Anelka sağ açıkta oynuyordu. Şimdide Burak sağ açık oynasın diyenler var. Sneijder giden tekere çomak soktu sanki biraz.

• olay drogbada sneijderda değil bu kadroyu hala adam gibi bir taktikle hazır bir şekilde sahaya süremeyen teknik ekipte. erkan zenginin karşısında sabriyi tek başına bırakan teknik ekip. bunu ancak 70. dakikada farkedebilen teknik ekip. sneijder ne yapsın adama top mu geliyor.

bizde bu futbol varken daha ne lincolnler ne elanolar ne misimoviçler ne sneijderlar gider de geriye yine sabri kalır hakan balta kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete.
    .

Eleştiri var eleştiri var.Drogba'ya Mehmet Batdal muamelesi yaparlarsa elbette gülerim.NBA de bir laf vardır yetenekler boş geçilmez diye draftlarla ilgili.Onunda hikayesi zamanında Drexer var diye Jordan'ı seçmeyen Portland'dır.Yani yetenek ıskalanmaz.Drogba ve Sneijder gibi futbolcuları alabilirsen alırsın.

Muslera

Eboue Semih Dany Riera

Melo Selçuk

Burak Sneijder Amrabat

Drogba

Real Madrid'in oynadığı sistemden ne fark var ?

4 lü geri savunma

Xabi Khedira

Dimaria Mesut Ronaldo

Higuain

Real Madrid'de Ronaldo savunmaya yardım etmiyor.Bizim 2 kanadımızda savunmaya yardım ediyor.

Bizim takımın sıkıntılı bölgeleri bizim oyunumuzu baltalıyor.

1.Solbekteki Hakan ve Riera'nın kaplumbağaları kıskandıracak çabukluğu ve hızı

2.Melo'nun ibret verici performansı

3.Amrabat'ın oyun sisteminin içine etmesi.

Bak sana şöyle söyleyeyim.Takım kalitesine uygun Sol bek Sol kanat ve Ön Libero alalım.Ligi yalarız.O kadar net konuşuyorum.

Bizi dediğim gibi Melo Riera ve Amrabat baltalıyor.Bunların alternatifsizliğide cabası.

• Gençler bi sakin olun. Dünkü maçta Drogba`nın frikiği gol olsa bu eleştirdiğiniz takım, futbolcular kahraman olacaktı. Bir beraberlik sonrası direkt eleştriye başlamayın. Teknik direktörlük Football Manager`e benzemiyor. Sabırlı olmak lazım. Asıl takım seneye ortaya çıkacak. Gelecek sene için kaliteli sağ ve sol bekler alınırsa ki bence alınacak. O zaman muhtemelen 4-3-1-2 oynayacağız ve sistem oturursa Drogba`ya da , Burak`a da , Sneijder`e yer açılacak. Hepimiz de rahat edeceğiz. Bu transferler sadece bu sene için yapılmadı. Öyle konuşuyosunuz ki sanki transferler sadece bu sene için yapıldı, bu sene şampiyon olamazsak bir daha şampiyon olamayacağız.. Artık ne başkanımız Adnan Polat, ne de teknik direktörümüz Frank Rijkaard. Başkanımız Ünal Aysal, teknik direktörümüz de Fatih Terim. Bu isimler bile başlı başına insana güven veriyor. Tabii ki zaman zaman hata yapacaklar. Bunlar gayet doğal. Siz ilk hatalarında kesip biçmeye başlıyosunuz. Biraz sabırlı olun. Başarılar zamanla kazanılıyor. Bizim takımımız Galatasaray düşmanlarına (isim vermeyeceğim siz zaten biliyorsunuz) rağmen gayet iyi durumda. Sadece sabır... Yaşam biter, destek asla....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.