Şimdi Ara

drogba ve sneijder gereksiz mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan tek sorun sistemin oturmamış olması yoksa bu insanlar isimlerinin hakkını verecek insanlar. terimi eleştirenleri zaten anlamıyorum sanki çok daha iyi biliyosunuz bu işleri. kanat sistemi olmadan oluşan bi anlayışın günümüz futbolunda yeri olmadığını biliyorum ama bu takımı 4-1-2-1-2 dizilişinde izlemek içimde hep ukte olarak kalacak ne yazık ki
  • Tek sorun hala takım olamamamız. Sistem otursun fatih hoca düzgün bir sistem seçsin ondan sonra Galatasarayın içine barça kaçmış dersiniz/deriz hep beraber
  • sistem drogbaya şişir olunca transferler de haliyle verimsiz oluyor.ayrıca takımın oynadığı aralık çok geniş.kompakt futbol oynamıyoruz.drogba burak rakip kale önünde,defans bizim kalenin önünde olunca sneijder de selçuk da sürekli o geniş alanda rakip üstünlüğüne karşı adam kovalamak zorunda kalıyor.şu anda arayış içindeyiz,geçiş dönemindeyiz ancak bu iki transferlere göre doğru kadro ve planlamayı kurabilirsek müthiş verim alırız

bu arada gerekli değil miydi diyenler daha 2 maç öncesini unuttular galiba

akhisar maçında rakibi açamadığımız mağlubiyete giden maçı drogba 60 da girip skoru değiştirdi 3 puan kazandık

geçen hafta ordu maçında sneijder bireysel yeteneğiyle takımı ateşleyici golü attı galibiyette büyük rol oynadı.

yine ordu maçında drogbaya şişirilen toplarla rakibe baskı kurduk 2. gol drogbanın topu indirmesiyle geldi.yine drogbaya hakemşn vermediği bir tane penaltı yapıldı.3. golü de drogbanın presi ve rakibin paniklemesiyle golü bulduk

schalke maçında drogbanın burağa yarattığı 3-4 tane pozisyon var

size sol bek ve defans lazımdı diyen rakip takım taraftarlarına bakmayın.evet o bölgelerde eksiğimiz olduğu doğrudur ancak bu sene temel sıkıntımız kapanan takımları açamamak top tutamayan forvetlerle baskı kuramamaktı.bu iki transferlerle de bu eksiği kapattık

daha yeni gelmelerine rağmen skora da etki ettiler.bir de akhisar ve ordu maçlarını sneijder ve drogbasız takımla düşünün bakalım o maçlardan kaç puan çıkarabilirdik

• Taktik açıdan 2 pas yapamayan takım olduk. Yani doldur boşalt ver kaç gibi futbolun olmazsa olmazlarını göremiyoruz. Yaptığımız en büyük icraat selçuk ve sneijder'in asist yapmasını beklemek. Kanattan olur da amrabat boş bulursa orta açar rakip defansa çarpar geri döner. Böyle taktik olmaz. Fatih hoca bunlara öğretmiyor mu paslaşmayı. Eskişehir bizden çok mu yetenekli adamlar çatır çatır paslaşıp yardımlaşıyorlar bizimkiler izliyor. Yok böyle bir muhabbet.
  • FIFA oynuyor olsam alırdım, ama FM'de almazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol tarafa, açık oynayacak değil, bir adam alınırsa süper bir kadro olur ilerde. Demek istediğim Emre B. gibi yani. Hiç gereksiz olduğunu düşünmüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Galatasaray'ın tek sorunu ; KADRO KURAMAMAMIZ ! Abi kadro derinliği ve kaliteli futbolcu o kadar çok ki , kimi kessen olmuyor.Drogba'yı mı keseceksin ? Yoksa Burağı mı? Olmuyor işte herşeyden öte daha bu takımın dizilişi de yok.Fatih Terim'in en sevmediğim huyu , zırt pırt sistem değişmesi...

Yav tamam kanat yok takımda biliyoruz diz şu takımı ; 4-3-1-2 . İlla birini keseceksen bu Dany olsun.CL'de koyarsın adamı.

Sabri - Semih - Gökhan Zan - Riera
    Amrabat - Selçuk - Hamit
    ....Wesley Sneijder...
    Drogba - Burak

Kimse şuna karşı çıkamaz abi.Değişmeli de oynarsın ne olacak şu sistemle çıksan haa ? Fatih Hoca söyleeeee

O sistemle oynadi zaten son maclari. Top yapamadik.

dostum bana yukarıdaki sitemle gs ın oynadığı maçları bir zahmet yazar mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

quote:

quote:

Galatasaray'ın tek sorunu ; KADRO KURAMAMAMIZ ! Abi kadro derinliği ve kaliteli futbolcu o kadar çok ki , kimi kessen olmuyor.Drogba'yı mı keseceksin ? Yoksa Burağı mı? Olmuyor işte herşeyden öte daha bu takımın dizilişi de yok.Fatih Terim'in en sevmediğim huyu , zırt pırt sistem değişmesi...

Yav tamam kanat yok takımda biliyoruz diz şu takımı ; 4-3-1-2 . İlla birini keseceksen bu Dany olsun.CL'de koyarsın adamı.

Amrabat - Selçuk - Hamit
    ....Wesley Sneijder...
    Drogba - Burak

Kimse şuna karşı çıkamaz abi.Değişmeli de oynarsın ne olacak şu sistemle çıksan haa ? Fatih Hoca söyleeeee

Sneijder ve Drogba'nin oynadiklari her mac asagi yukari bu dizilisteydik.

• İnternet çağında şöyle bir şey yapılsa nasıl olur ?
    transfer edilecek isimleri bütçe çerçevesinde taraftarlar belirlese, transfer görüşmelerine anketle belirlenen taraftarlardan oluşan bir heyet gitse.
    sezon içinde t.direktörlüğü tüm takım taraftarları aynı anda yapsa
    mesela resmi site her maç öncesi anketler açabilir ve o maç için diziliş nasıl olmalı, taktik nasıl olmalı, ilk 11 kimlerden oluşmalı bunlar oylama ile belirlenebilir.
    Hatta maç esnasında yine resmi site üzerinden interaktif şekilde taktik ve diziliş değişimleri yapılabilse, oyuncu değişiklikleri yapılabilse.

Yani tüm bu yukarıda saydıklarım çoğunluğun kararı ile uygulansa bu tartışmalar biter mi ? Daha mı iyi olur acaba

• quote:

yanılıyorsun... üstteki arkadaşın söylediği konuyu en başından beri ısrarla olması gerektiğini söyleyenlerdenim bende. ki evet iki seçenek vardır ya tek forvet 3lü orta saha yada çift forvet selçuk sneijder... gs için ince nokta herzaman bu idi.. kanatlı veya kanatsız. senin top yapamadık dediğin şeyin nedeni, burağın sağda oynaması, sneijderin solda oynaması, hamitin tek kanat çıkması, orta alandaki pas yetersizliği... senin dediğin diziliş aynı olabilir ama oturacak oyuncun yoksa hiçbir anlam ifade etmez.. gs da oturacak oyuncu olmadığı için hiçbir anlam ifade etmedi. ama yukarıdaki dizilişte daha çok ısrar edilseydi çok farklı şeyler olabilirdi evet...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Amrabat - Selçuk - Hamit
    ....Wesley Sneijder...
    Drogba - Burak

Alakası yok
    Bu sistem sadece Akhisar maçında sahada Melo ve Drogba yokken oynandı verim alınamadı.

Drogba Burak
    Sneijder
    Melo Selçuk Hamit
    Hakan Dany Semih Eboue
    Muslera

Eldeki oyunculara uygun sistem bu,şimdi kalkıp aman abi kanat yok ne yaparız moduna girmesin kimse,30 maçtır kanat varda ne oluyor ?
    Hiç olmadı 4 2 3 1 oynansa bunada razıyım ama Burak yedeğe geçmeli bu sistemde.Buraktan kanat olmaz.

• sneijder bana göre lige göre 2gömlek üstün pasları filan çok iyi ama galatasarayda ft 4-4-2 yi oturmuştu ondan dolayı sneijder biraz yanlış tercih drogbanın yerinede savunmaya takviye yapılabilirdi
  • quote:

quote:

yanılıyorsun... üstteki arkadaşın söylediği konuyu en başından beri ısrarla olması gerektiğini söyleyenlerdenim bende. ki evet iki seçenek vardır ya tek forvet 3lü orta saha yada çift forvet selçuk sneijder... gs için ince nokta herzaman bu idi.. kanatlı veya kanatsız. senin top yapamadık dediğin şeyin nedeni, burağın sağda oynaması, sneijderin solda oynaması, hamitin tek kanat çıkması, orta alandaki pas yetersizliği... senin dediğin diziliş aynı olabilir ama oturacak oyuncun yoksa hiçbir anlam ifade etmez.. gs da oturacak oyuncu olmadığı için hiçbir anlam ifade etmedi. ama yukarıdaki dizilişte daha çok ısrar edilseydi çok farklı şeyler olabilirdi evet...

Yukaridaki sistemden kastin ne bilemiyorum ama zaten asagi yukari oyle oynuyoruz. Sneijder ister saga koy ister sola her zaman ortaya yakin serbest oynuyor. Burak da ayni sekilde nereye koyarsan koy forvet oynuyor. Genellikle en ilerideki oyuncumuz oluyor. 4-4-2 ler 4-3-3 ler falan sadece kagit uzerinde.

• allahtan bi beraberlik aldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

iki forvet sistemi işlemiyor artık ya Drogba oynayacak ya Burak. Burak ı sağa çekelimle falan olmaz adamın yeri forvet. aynı şekilde Selçukla Sınayderde aynı tip oyuncular. ikisi aynı anda oynayınca fazla lüks oluyor orta saha düşüyor hemen. en güçlü olduğunuz yerlere iki tane yıldız aldınız.

ikisi aynı anda oynayınca lüks mü kaçıyor. zuahhaha. böyle yorum varmıdır ya...
    o zmn iniesta ve xavide beraber oynamasın lüks kaçar
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Way Out!

quote:

iki forvet sistemi işlemiyor artık ya Drogba oynayacak ya Burak. Burak ı sağa çekelimle falan olmaz adamın yeri forvet. aynı şekilde Selçukla Sınayderde aynı tip oyuncular. ikisi aynı anda oynayınca fazla lüks oluyor orta saha düşüyor hemen. en güçlü olduğunuz yerlere iki tane yıldız aldınız.

Barcelona pas yaparak rakibi boğuyor siz ise şişir Drogba ya, kaçır Burakı arkaya. aynı sistemle mi oynuyorsunuz? verdiğin örnek çok saçma.

• quote:

quote:

quote:

Barcelona pas yaparak rakibi boğuyor siz ise şişir Drogba ya, kaçır Burakı arkaya. aynı sistemle mi oynuyorsunuz? verdiğin örnek çok saçma.

biliyorum ornek sacma klişe ama senin dedigini vurgulamak icin dedim.Oyun hakkinda birsey demedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

biliyorum ornek sacma klişe ama senin dedigini vurgulamak icin dedim.Oyun hakkinda birsey demedim.

Selçuk biraz geriye geliyor ama Şınayder buu asla yapmıyor. Şınayderin yerine mücadeleci bir orta saha olsa rakip yıldızparkında geziyormuş gibi sizin kaleye gelemez. Şınayderle Drogbayı ilk 11 e yazacaksın ama Selçukla Burakı da kesemiyorsun. Fatih Terim bunun altından nasıl kalkacak bakalım.

• Herşeyin fazlası zarar demişler. Harbidende öyle.
  • Bizim takımdaki oyuncualrda sorun yok mantalite sıkıntısı var. Oyun oynamıyoruz. Geçen sene Aydınla Enginle Hakanla Elmanderle yüksek pas oyunu oynayan bir takım (lig başında liverpoola karşı dahi) şimdi tırt. Pas oyunu oynamıyor malesef. Aslında Drogba da Sneijderde hatta Hamitte pas oyunu içinde çok daha iyi iş yapacak adamlardır. Artık Terim bunu görüp bu "Drogbaya havalandır o indirsin " kafasından uzaklaşmalı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.