Şimdi Ara

drogba ve sneijder gereksiz mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • takım biraz sıkışınca drogbaya şişirmeye başlıyor ayrıca drgoba ve burak çift forvet oynayınca orta saha çok dirençsiz kalıyor, iki transfer de kesinlikle gereksiz değil fakat biraz akıllı kullanmak lazım illa her maç çift forvet oynayıp ikisini de oynatma zorunluluğu yok

diğer bir açıdan da bu takımda sol bek ve stoper ihtiyacı varken öncelik o bölgelere verilebilir miydi acaba diye düşünmeden edemiyor insan
  • Gereksiz dediğin adamlara bak derin nefes al 1 kez daha dusun !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamlara gereksiz demek için kadronda gerekli adam lazım. Muslera ve Selçuk'tan başka eleştirmeyeceğimiz adam var mı ?
  • Drogba ve Sneijder bir kadroya giriyorsa ve sonrasında o takım sorun yaşıyorsa sorun diğer takım üyelerinde ve teknik ekiptedir.

Ayrıca çoğu kimsenin görmek istemediği ancak son maçların bize kanıtladığı bir gerçek var. Drogba-Sneijder-Burak 3lüsünden 1'i kenarda oturmalı. Hatta biraz daha daraltayım seçimi ben. Burak yada Drogba kenarda beklemeli. Takım savunmasında olmayan bu 2 oyuncunun arkasına Sneijder'i koyarsan olmuyor işte gördük.

Bu 3lü bir arada oynayacaksa arkada Yekta-Selçuk-Hamit 3lüsünü denemeliyiz. Hatta bu 3lüye Engin'i monte etmemiz lazım oyun karakteri açısından.
  • Gereksizden ziyade zamanlama yanlış. Devre arasında Sol bek ve stoper alınmalıydı. Drogba da kesinlikle alınmalıydı. Ancak Sneijder ile anlaşılıp sene sonu transfer edilmeliydi. Çünkü Sneijder bizim bütün formasyonumuzu değiştirmemize neden oldu.
  • Drogba, Sneijder, Burak aynı anda oynayınca presde 3 kişi eksik oluyoruz.

Eskişehir her hücumunda bizim orta sahayı yürüyerek geçti. Ben bizim orta sahanın bu kadar
    aciz kaldığı bir maçı hatırlamıyorum.
  • Şahsi fikrim drogba bize fazla geldi onun yerine beke bir adam alınmalıydı.
  • Bu sezon icin bence mecbur 4-3-1-2 oynayacagiz orta saha melo-selcuk- hamit/engin olacak israrla kanatlara inmeye calisma politikamizdan vazgecip yerden kisa paslarla rakibi bogmamiz gerekiyor ama iste bu uclunun rakibe nefes alirmamasi lazim artik hangisi pres yapmazsa kesilir yerine engin emre denenir baska yolu yok orta saha boyle citkirildim iken iki kanatla oynamak bize luks

• Engin baytar diyorum.Başka bişey demiyorum. Geçen senenin kilit isimlerinden birisiydi.
  • Ali Lukunku lazım size

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.a.a.N

Ali Lukunku lazım size

Gerçekten bu taraftar profiline lukunkular bamlar lazım. Kadroda drogba ve sneijder var, gereksizmi diye konu açılıyor

Messi ronaldo gelse birşeyler bulacaklar gene.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.