Şimdi Ara

Driving Force GT İnceleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
2
Favori
18.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işkenceleri baya açılabiliyor masan için yeterli olacaktır. berbat diyen arkadaşa da pes doğrusu, herkes 650 tl direksiyona verecek diye bi kaide yok fiyatına göre çok üstün bir alet bence.
    Intel Core i7-14700K | MSI MPG Z690 CARBON WIFI | G.Skill Trident Z5 RGB 32GB (2x16) 6400 MHz DDR5 CL32 | ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X | Samsung 990 Pro 2 TB M.2 NVMe Gen4 x4 | PNY 2 TB XLR8 CS3040 M.2 NVMe Gen4 x4 | PNY 1 TB XLR8 CS3140 M.2 NVMe Gen4 x4 | Asus ProArt PA602 E-ATX | MSI MEG Ai1300P PCIE5 ATX 3.0 1300W 80+ Platinum | Corsair iCUE H150i ELITE LCD Display Liquid CPU Cooler | Razer Blackwidow Elite | Razer Viper Ultimate | Sony DualSense Wireless Controller | SteelSeries Arctis 7 2019 Edition | Samsung HW-Q990D 11.1.4 Dolby Atmos Soundbar | LG OLED C1 48" 4K 120hz G-SYNC | Unifi Dream Machine SE + U7 Pro Max | Thrustmaster T300RS GT + Thrustmaster TH8A |
  • alcam ama babam izin vermiyor sinir oldum bu arada çamur atan _______ neden kaçtın lan gel bi kaşıyım
    Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN

• Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum yalnız kafama takılan bir şey var sizlere danışmak istedim. Ürünü bugün bimekste incelerken pedal konsolunun girişinin usb den farklı olduğunu gördüm bu girişten eskiden masaüstümde olduğunu hatırlıyorum yalnız ben notebooka bağlcam problem uyumsuzluk olur mu acaba bilgi verirmisiniz çok teşekkürler.

Orijinalden alıntı: floperx

Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum yalnız kafama takılan bir şey var sizlere danışmak istedim. Ürünü bugün bimekste incelerken pedal konsolunun girişinin usb den farklı olduğunu gördüm bu girişten eskiden masaüstümde olduğunu hatırlıyorum yalnız ben notebooka bağlcam problem uyumsuzluk olur mu acaba bilgi verirmisiniz çok teşekkürler.

Pedal girişi direksiyon üzerine takılıyor. Siz sadece direksiyondan çıkan usb yi pc ye yada ps e takıyorsunuz.

Didier Yves Drogba Tébily

• İki saattir dk başı mesaj gelmiş mi diye bakıyodum wallahi imdadıma siz yetiştiniz ne diyim hemen siparişi veriyorum çok çok teşekkürler :))
  • bazı kötüleyen arkadaşlar olmuş, ben direksiyonumdan çok memnunum ve herkesin almasını şiddetle tavsiye ediyorum, direksiyon hakkında kafasına soru işareti takılan olursa çekinmeden sorabilir, bende alacağım zaman bir çok şey sormak istemiştim ama bulamamıştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick_192 -- 20 Aralık 2010; 22:56:03 >

|Product name: PlayStation 4 Jet Black|Main processor: Single-chip custom processor|CPU: x86/64 AMD "Jaguar", eight cores|
    |GPU: 1.84 TFLOPS, AMD next-generation Radeon based graphics engine|Memory: GDDR5 8GB|Storage: 500GB hard disk drive|
    |External dimensions: Approx 275x53x305mm (width x height x length -tentative, excludes largest projection)|Mass: Approx 2.8kg|
    |Optical Drive: BD x6 CAV, DVD x8 CAV (read only)|Input/Output: Super-Speed USB (USB 3.0) port x2, AUX port x1|
    |Networking: Ethernet x1, IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 (EDR)|AV Output: HDMI out port, Toslink SPDIF|
    |Included: PlayStation 4 system, wireless controller (Dual Shock) x1, mono headset x1, AC power cord x1, HDMI cable x1, USB cable x1 |
  • Birisi Allah rızası için Nfs Shift'in oyun dışında ve oyun içindeki direksiyon ayarlarını paylaşabilirmi lütfen 2 saattir uğraşıyorum hala stabil bir ayar bulamadım oynamak için

burdaki video yu izleyince hayallerim suya düştü. direksiyonu çevirince gırt gırt sesler çıkıyor keza pedallarda öyle. aynı dedemin 87 model ford taunus'da ki gibi =)

Gamers never die, they just respawn!
  • quote:

Orijinalden alıntı: on3ruh

http://www.youtube.com/watch?v=6zdHgUN5tf0

burdaki video yu izleyince hayallerim suya düştü. direksiyonu çevirince gırt gırt sesler çıkıyor keza pedallarda öyle. aynı dedemin 87 model ford taunus'da ki gibi =)

O videoda adamın pedallarında ya bir sorun var ya da o ürüne parar vererek almamış o yüzden öyle basıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tears of ice -- 31 Aralık 2010; 3:59:30 >
  • Direksiyondan neden ses geliyor öyle? Ayrıca direksiyonu döndürmek ses geldiğine göre zor mu?
  • merhabalar, bende geçen sene aldığım snopynin bir direksiyonu var fakat Gran Turismoda denediğimde olmadı , şimdi bende yeni Driving Force GT almayı düşünüyorum. Anladığım kadarıyla alanların hepsi memnun kalmış fakat bir konuda tam olarak bilgi alamadım ;

1)Formula 1 de "kesin olarak" çalışıyor mu ? Ben Nfs Hot pursuit dirt 2 vs . gibi oyunlardada bu direksiyonu kullanabilirmiyim?
    2)bir kaç fotoğraf gördüm stand adıyla , ben bunu nereden bulabilirim ? seatbox'ıda gördüm fakat 'benim için' aşırı derecede pahalı ben sadece direksiyonu boyuma getirsin masa koltuğumla PC başındaymışım gibi rahat bir şekilde oynatsın istiyorum. Sony_55 inki bana çok uygun onu nereden bulabilirim onu öğrenmek istiyorum ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaknafein. -- 15 Ocak 2011; 10:53:12 >
    Yada komple kapamak istersem sıfıra düşürmek gerekiyor öyle değil mi ?

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Takip Numarasından baktığımda;

Durumu ---- İşlem Yeri:

İZMİR HUB ŞUBEDEN GELDİ. İZMİR HATAY SS

Telefonda sordum,acaba paket yanınızda mı diye.

Bilmiyorum dedi

yani paket bana en fazla 1km uzakta

Vay be hatay ha Konuyu hortlattım kusuraya bakmayın direksiyon inceliyordum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.