Şimdi Ara

Driving Force GT İnceleme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
2
Favori
18.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Powerless

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Takip Numarasından baktığımda;

Durumu ---- İşlem Yeri:

İZMİR HUB ŞUBEDEN GELDİ. İZMİR HATAY SS

Telefonda sordum,acaba paket yanınızda mı diye.

Bilmiyorum dedi

yani paket bana en fazla 1km uzakta

Vay be hatay ha Konuyu hortlattım kusuraya bakmayın direksiyon inceliyordum

Aynen.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||

• Arkadaşlar bu konuda gördüğüm ürünü yaptırdım. KONU LİNKİ

60tl'ye yanında sarjlı tornavida ve kargo dahil satıyorum. Kredi kartına vade farksız 12 taksit ile sanalpazar.com üzerinden sorunsuzca alabilirsiniz.

ÜRÜN KONU SAYFASI

SATIN ALMA LİNKİ

• Farming simulator 2013 oynamak için Logitech driving force gt aldım. Ta ta, sürpriz bir maalesef FS13 logitech ile uyumsuz. Sorun işe şu. Oyuna girince sanki hep frene basmışsınız gibi araçlar geri gidiyor. Bunu çözmenin bir yolu var Logitech ayarlarına girince pedal kombinasyonunu işaretlerseniz bu sorun düzeliyor ama bu sefer de şöyle ilginç bir sorun çıkıyor. Gaz pedalı normalde ne kadar basarsanız o kadar gaz verir ya. Az basınca az hızla çok basarsanız çok hızlı gider ama pedal kombinasyonunu ayarlayınca bu sefer gaza azıcık bile dokunsanız sanki sonuna kadar basmışsınız gibi traktör hızlanıyor. E o zaman ayağını çek gaz pedalından diyorsunuz di mi? Çekince de duruyor doğal olarak. Asıl sorun işe balyayı yem yapma aracına yüklerken gazı az vermek gerekiyor ve o zaman kontrol çok zorlaşıyor. Yani FS13 dünyanın en çok tercih edilen direksiyonuna uyumsuz maalesef. 2,5 saat uğraştım ama bu sorunu çözemedim. Ets2 'de işe direksiyon tek kelime ile harika bir oynanış sunuyor. Yani gerçekten direksiyona yani kamyona hakim olduğunuzu hissediyorsunuz. Nfs serisinde de çok iyi ama FS13'de maalesef sorunlu. Eski bozulan 60 liralık dandik direksiyonda böyle bir sorun yoktu işin ilginci. Farming oynayacaktım lan ben şerefsiz Giant, :) oyun zevkimin içine ettiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Logitech GT Driving Force ile PS3'te Gran Turismo 6 oynayan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.