J

Yarbay
11 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 130 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba bende xbox elite 1 kolu bulunmakta.

2 analogda da drift başladı kısaca motorları değişmeli .

Rb tuşunun ortadaki bağlantı kırık oda değişmeli

Birde elite1 tutma yerlerindeki olastik esniyordu bende çıkardım. O noktalar için yeni tutma yerleri lazım.

İzmir de bu işleri yapacak yada yaptığını bildiğiniz bir servis varmıdır?

Özellikle motorları değiştirdikten sonra kalibre yapmayı da bilen biri olmalı.
Selamlar, twich panelinde herşey tamam ama xbox daki grup sohbetindeki arkadaşların sesini yayına ekleyemiyorum.
Eskiden yayın açılınca arkadaşlar sesimi ver gibi bir onay kutusu işaretlşyordu ama şimdi birtürlü beceremedim. Nasıl olduğunu bilen varmı acaba? Capture kart vs. kullanmıyorum , bizimki eğlencelik zaten ∆∆
Series serisi geldi ama xbox tarafında buradaki 3-4 üst konu xbox360 ile ilgili ve bu başlıklar aşağı yukarı aynı şeylerden bahsediyor.
Düzenleme gerektiğini düşünüyorum. Foruma konsol almaya gelen biri için bu kadar 360 konusu biraz hayal kırıklığı yaratıp heyecanını bile bitirebilir.
Hele 1 konu xbox hakkında bilinmesi gereken gibi bir başlığa sahip, girmeden 360 olduğu anlaşılmıyor.
Demosu sonrası full oyunu oynamaya başlayanların yorumlarını alalım
Arkadaşlar selam evimi taşıdım ve yeni evimede yine aynı şekilde türksat uydu net bağlattım ama bu sefer dual nat hatası alıyorum. Sabit ip dns vs denedim ama bu durumdan çıkamadım, aynı durumu yaşamış çözebilen arkadaşlar varsa yardım edebilirmi
Silinebilir.
Arkadaşlar selam game pass ile gelen oyunu indirdik ama direk almanca indi ve seçeneklerde ingilizce yok. Çözen bilen varsa yardım pls
Merhaba iş yerinde kullanılmak üzere terminal özellikleri barındıran kullandığınız yada önerebileceğiniz cihaz varmıdır.
Merhabalar, kızım henüz 7 yaşında ve piyano kursuna gidiyor, hocamızın dediğine göre gayette hevesli ve yetenekli olduğunu iletiyor. Normalde bu yaşta bir çocuk için daha neyin ne olduğunu anlamadan harcama yapmam ama farklı bir durum sözkonusu.
Kayın pederim bundan 40 sene önce kızı için heves esip rusyadan bir piyano getirtmiş ama oradan İzmir e taşınırken yanına alamamış anlayacağınız içinde uhte kalmış. Şimdi aynı hevesi torunu için istiyor biz ne kadar erken desekte almak istiyor.
Hocamız casio ap 220 tavsiye etmişti ama piyasada bulmak kolay değil. Geçen ikinci el bir ap 220 için gittiğimiz mağazada satılmadan önce uğrayamadık. Ama mağazada ki arkadaş diğer yazdığım iki modelin ciddi indirime girdiğini iletti 2700 civarları şu an.
Sizce değerlendirebilirmi yoksa casio için bekleyiştemi olmalıyım.
Modeller kurzwail ka 130 - medeli dp 60 lake beyaz
Merhabalar 2009 senesinde pc mi yenilemiştim evet maalesef baya eski . O zamanlar agp olan ana kartım ve onların çok pahalı olması sebebiyle pc nin her şeyini değiştirmiştim .
O zamanlar Cod un ilk oyunları ve Knight online falan oynuyordum .

Geçtiğimiz bir kaç sene önce Street fighter 4 ultra falan rahatça oynuyordum , hatta ekran kartının oyun oynatmakla ilgili puan verdiği yerde mükemmel diye işaretlenmiş.
Sorunlar bundan yaklaşık 1-2 sene önce başladı Nvidia ya gelen 3d yada gölgelendirmelerle ilgili yapmam gereken güncellemeyi yaptıktan sonra maalesef her şey yavaş yavaş kararmaya kasmaya ve oynatmamaya başladı. Kendi elleri ile sırf sf oynamak için stick yapan ben oyunu bile sildim zamanla sinirden .

Xboxla geçiştirdiğim oyun keyfim bu günlerde başlayan knight online isteğiyle aynı sorunlarla yeniden uğraşmama vesile oldu.

Bir arkadaşın acaba sizin anakartın onboard ekran kartını kullanıyor olabilir mi diye sordu. Ve biostan falan bakınca tam emin olmasak da sanırım ilk tercih hep ekran kartımız ama saçma sapan knight online da bile oynatmama sorunu yaşıyoruz.

Acaba ekran kartımız artık hiç çalışmıyor yada bozulmuşmudur diye düşünmekteyiz ama pc onunla ilgili bir sorun görmüyor.
Fazla para harcamadan belki ekran kartı değiştirebilirim bu nedenle bu sisteme uyacak 250 -300 tl seviyelerini geçmeyecek bir yatırım düşünebilirim . eğer tavsiye edeceğiniz başka bir ekran kartı varsa bu önerilerinizi bekliyorum .
ama en çok şimdiki sistemde yaşadığım problemin ne olduğunu bulmak ve bunu çözümlemek isterim .

Eskiden bir elektronik markette çalışıyordum ama insan evlenip çoluk çocuğa karıştıktan sonra nasıl uzaklaşmışsam bu konuda odun gibi bir adam olmuşum ^^ yardımınıza muhtaç ve müteşekkir olarak önerilerinizi beklemekteyim . iyi bayramlar
Hakkında
Konum: İzmir
Meslek: Lojistik Firması Çalışanı
Forum İmzası:
XboxONE : jarkaman Pc : jarkaman ps3 : jarkaman_79 (aktif değil )
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Mesaj Sayısı: 2.446
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.565
İkinci El Bölümü Mesajları: 48
Konularının görüntülenme sayısı: 14.941 (Bu ay: 382)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 251 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.